Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
30.3.13 14:26

@Tůmička Buď v klidu, doktory máš za dveřma takže kdyby něco tak se o tebe postarjí. Ale musím říct, že si to těhu tedá uživáš. Nemáš chvilku klid.Ale obdivuju tě, že to v tom špitále vydžíš. Já si říkam že mě budou bohatě stačit ty dny v porodnici.
@Lindii hoď sem nějakou fotku male ať se mužeme zase pokochat. A co návštěvy? Zvládáte to? a ty prdíky to je jak za trest. Kamoška přijela na návštěvu tak s miminkem a taky měla mala prdíky tak mi ji bylo chudáčka malyho tak líto. tak jsme masírovali a docela jí to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.3.13 14:59

@Mimise snad mi to pak malý vynahradi, až bude venku :) sice si těhu moc neužívam, ale snažím se tím nestresovat. Hold občas věci nevychází podle našich představ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.3.13 16:41

Ahoj holky :mavam: Tak já už třetí den víceméně jen ležím a už mě to docela sere :pocitac: ale radši budu ležet doma než ve špitálu a venku stejně hnus fialovej, dr. řikal ať to aspon tech 14dní do 35.týdne vydržim, tak to se dá… 8)
@Tůmička držte se s malým co nejdýl :hug: hlavně že to bereš pozitivně, to je dost důležitý :palec: hele a aspoň se vyhneš velikonocům :jazyk: ale divim se, že na výsledky stěrů čekaj tři dny proboha :nevim:
Mimochodem máte ve špitálu wifi? 8o to je fajn, to u nás asi nehrozí :lol:
Snad tě brzy pustěj!
Jo a k těm vlasům- taky jsem měla dlouhý a loni v lednu jsem se nechala ostříhat a nemůžu si to vynachválit!!! :palec: Já teda neměla žádnou hřívu, takže nebylo čeho litovat :mrgreen: ale je to úžasně praktický, jedinou nevýhodu vidim v tom, že člověk musí častěji ke kadeřnici, pač jak to trochu odroste tak už to nedrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.3.13 18:24

@LadyAndy a proč už musíš ležet? Nějak to tu nepročítám, když se toho píše hodně, tak se omlouvám, jestli jsi to psala.. Wifi tu je, ale chytají ji jen přední pokoje. Já mám net v mobilu :) já bych asi litovala. kdybych to shodila, protože mám fakt kvalitní vlasy.. Proto tolik rozmýšlím.
Jen je mi líto toma, že sem za mnou musí courat každý den. V týdnu ho sem tolik tahat nebudu, ať má čas i na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.3.13 18:41

Tak ženy ja dnešek proválela. Udělala jsem vdolky a čočkovou polívku a jinak jsem nic nedělala. Vubec nic se mi dneska nechce.Jen žeru :lol: Mala mi tam snad metá kotrmelce.Jak jsem si pochvalovala, že ty kopance jsou ještě přijemný tak dneska mi to dáva sežrat :lol: Já myslela že mi vytlačí žebra.
Teď pujdu uklidit ten binec co mám v kuchyni a pak se zase vyvalím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.3.13 18:49

@Tůmička ja teda na cisare jen samou chvalu, pro mne to byla spasa!! :D cili i tak se toho neboj, kdyby nahodou, jizvicka bude minimalni a delaj ji proklate nizko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.3.13 18:52

@Mimise navstevy nastesti nechodi, ja to zakazala, protoze opravdu je na to porad malicka a ja nebudu riskovat nejaky nachlazeni smudlinky..na ty prdiky to zabira, tak snad to bude ok..jinak za chvilku jdem koupat, budit a prebalovat a krmit :)) vecer na mne vzdy padne takova unava, az hruza.. :zed: posilam fotecku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.3.13 18:57

@Tůmička jj, psala- dr. mi ve středu na kontrole řekl, že mám malýho moc dole, že mi tlačí na porodní cesty a že mám zkr. čípek, tak prej mám jen ležet abych neporodila předčasně, za týden jdu na kontrolu a když to nebude lepší tak mě pošle do nemocnice, takže radši ležim páč do tý nemocnice fakt nechci :zed: ale je to děs- doma už teď bordel a uvařit stejně musim, no tak uvidíme :think:
Jestli máš kvalitní pěkný vlasy tak si je nestříhej ;) jak jsem psala- u mně to zas taková škoda nebyla, ale mít hřívu tak do toho nejdu :jazyk: ikdyž zas ty hustý vlasy musej bejt těžký a náročnější na úpravu (si myslim) já mám teď vyfénováno ani ne za 5min. a to je pohoda :mrgreen:
@Mimise Taky jsem dělala čočku ;) nezapoměň se taky trochu šetřit ať nedopadneš jako já :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.3.13 19:02

@Lindii to je bobánek :srdce: a vypadá takhle už nějaká veliká 8o :lol:
S tou jizvou- švagrová měla 2× císaře (podruhý řezali do tý samý jizvy) mladší budou ted v létě tři roky a hele nevědět že tu jizvu má, tak jí vůbec nenajdeš, vypadá to jak prostě otlačenej proužek od kalhotek- ani v plavkách to neni vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.3.13 19:20

@Lindii je nádherná. A těch vlásků má opravdu požehnaně :lol: a to jsi udělala dobře, že jsi zakazala návštěvy. Já to planuju taky.Jen tu nejbližší rodinu aby se přijeli podívat. Ale aby k nám courali vzdálení přibuzní to dám raději na dveře ceduli, že nejsme doma.
@LadyAndy No snad nám bude dobře. ženy mám dotaz: Mám takovej problém při sexu. nejdřív je to dobrý a za chvilku mi přijde, že jako by mě při tom přítel dřel o čipek. Je to možný? Já nevím jak bych to,,dření"vysvětlila. Raději jsme toho nechali, ale k doktorovi nechci letět. Protože mě nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.3.13 19:36

@Mimise možný to je určitě. Čípek je v těhu hodně citlivý a podraždit se dá strašně snadno. Říkal mi to dr. Já i po sexu krvácela a to nebyla žádná divočina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.3.13 19:51

@Tůmička Já naštěstí ne. Takže jsem nějak neplašila. Ale zarazilo mě to, že až takhle. A jak říkáš žadna divočina to taky nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.3.13 20:07

@Mimise dr mi říkal, že jak je ten čípek velký. Tak při sexu je to to první, do čeho partner narazí a pak se prostě může snadno podraždit. Mě jak prohlíželi 3 dny v kuse, tak už to mám dole taky bolavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.3.13 08:25

@Tůmička Tak děkuju za ujištění, že to snad nic není.
A jak se dneska máte? Mě to posunuti času asi zabije.To zase bude si na to zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.3.13 08:32

Jinak ženy velikonoce u nás asi opravdu budou na sněhu. Tady sněží a sněží. Takže paráda. Dneska jedeme k babičce na obídek takže se zase přejím a mala jak bude kopat tak to bude bolet :lol: Ale výhodu to má, aspoň nemusím stát u plotny a vařit pro jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí