Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
4.4.13 17:38

Kde jste všechny? :) mě teď odešla rodinka, tak mi zvedli náladu :) já je vždycky tak ráda vidím. Taťku už jsem neviděla hrozně dlouho, tak jsem byla ráda, že ho mamča přemluvila, aby přišel. On nemá nemocnice rád. I ségra tu byla. Jinak jsem bez větších potíží, bříško občas bolí, ale nic hrozného. Spíš mě občas píchá v podbřišku. A už bych za sebou chtěla mít za sebou tu alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.4.13 18:44

@Tůmička To je dobře, že jste relativně v pořádku :kytka: my jsme dodělali plovoučku, takže ted uklízím. Už mám konečně složenou postylku hotovej přebalovák, navrtanou poličku. Vyprany oblečení. No už mi konečně připada, že jsme nachystaní na příchod malé. Zítra od rána lítani po doktorech a po uřadech tak dneska už si asi hodim nohy nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.4.13 18:58

Holky takoví blbý ale dotaz..kdy jste zjistili pohlaví? Někdo píše že už v 12tt ale mě to příjde příliš brzo. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.4.13 19:02

@Michaela99 ano, my opravdu ve 12.týdnu :) @Mimise já jsem taky moc ráda, že už máme všechno hotové. Je to super pocit vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.4.13 19:17

@Tůmička a trefil se jo? já jsem že jsem začala desátý a představa že už za dva týdny mohu vědět co to je :dance: u Peťulky mi to řekl až ve 22tt s tím že mi do té doby říkal že nebude nic hádat. Teď už mám jiného doktora tak třeba ten mi to řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.4.13 19:35

@Michaela99 záleží co je to za doktora. U nás to říkají ti co dělají ten prvotrimestrální screening. Normální doktor si to netroufne říct no. Jinak se trefili :) teda snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.4.13 19:42

@Tůmička ten se platí že? Já na něm nebyla s Pétíkem a a už ani nevím proč :nevim: mám dojem že mi ho dr ani nenabídl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.4.13 19:57

@Michaela99 ten se platí no. Mě to teda platila pojišťovna, ale to se musíš zeptat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.4.13 20:13

@Michaela99 mě to řekli ve 20tt když jsme jeli na genetiku. @Tůmička No ten pocit je k nezaplacení. že už konečně jsme nachystaní. Sice musím doladit chybičky, ale to hlavní pro přežiti už máme.
Musím říct že jsem dneska uplně mrtvá. Byl to náročnej den a zítra nanovo. Takže se těším až zalezeme do postele a bude mi všechno jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.4.13 20:21

@Mimise sice celý dny nic nedělám, ale unavená jsem hrozně. V noci mám spánek taky trhaný, protože chodí kontroly, na kapačky a tak. A přes den to samé. Takže ti naprosto rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.4.13 06:09

Dobré ránko? tak já se dnes chystám na utz, tak se hrozně těším, až uvidíme mimíse :D jsem zvědavá kolik už váží, snad to nebude obřík :)
@Michaela99 jojo, mě taky doktor řekl pohlaví už na tom 12.týdnu, ale raději jsem to brala s rezervou, ve 20. týdnu nám to pak potrvdil můj gyndař :) takže věřím, že toho kluka fakt čekáme.
@Tůmička to je mooc dobře, že už to s váma vypadá oukej :) tu roztrhanou noc mám teď taky, už dvě noci spím tak, že jsem každé dvě hodiny vzhůru, a to přitom lezu do postele docela unavená, ale ráno, tak kolem té sedmé to na mě padne a spím jak mimino třeba tři hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.4.13 07:21

@Šalvějka tak to vypadá, že nás pustí domů :) dneska vysadí kapačky a když bude všechno bez obtíží, tak nás pustí. Jsem strašně ráda. Domácí prostředí bude beztak lepší. Jéé tak to pak písní, kolik má odhad :) my měli minulý pátek 1300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.4.13 07:29

@Šalvějka Krásné ráno, tak to jsem na to velice zvědavá. Já zase vím že nejdříve tvrdil že to bude holka a nakonec se z toho vyklubal Peťánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.4.13 08:17

@Tůmička To je super, že Tě asi pustí domů. Paráda :-) Budeš to mít doma lepší. jen ležet, ležet…víš co :-) nenechat se svést :)
@Michaela99 já byla na tom placeném prvotrimestriáním UT kde měří NT a vůbec…tam mi řekl, že mi to ještě neřekne, to bylo ve 12 tt. Že je brzy. Prý příště. Tak to jsem šla v 16 tt a už mi řekl, že to vypadá na holčičku. No a pak výsledky z plodovky to 100% potvrdily :pankac:

Jinak krásné dobré ráno ženy :-) Vyspaná do růžova, jen mě od včera děsně bolí stydká kost a vůbec všechny prdelní kosti. Úplně stejně, jako když jsem skákala parkury a měla ji omlácenou od sedla. Vzhledem k tomu, že jsem jaksi už delší dobu na koně nesedla, tak předpokládám, že to je něco k těhotenství. Moje fyzioterapeutka co mi dělá masáže mi včera řekla, že prej se to tam všechno roztahuje s dělohou a tak. No potěš koště. Co vy, vás to nebolí? Chodím jak napr… kačer :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.4.13 08:18

@Michaela99 a zjistila jsi, že to je kluk ještě za těhotna, nebo jsi byla překvapená u porodu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí