Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bré ránko vespolek
Jsem zabarikádovaná v ložnici se všema třema kočkama, máme doma řemeslníky, rozkopali podlahu v jídelně a dělají tam odpady či co kvůlivá kanalizaci. Takže budu muset sjet pro novou plovoučku, Míla to asi časově nedá. Nojo. Jinak svítí sluníčko a je krásně, mám z toho radost. Včera jsem byla na výletě, taky svítilo, sice jen chvíli, ale stihla jsem to. Prošla jsem se lesem a byla to paráda ![]()
@Tůmička To je fajn, že už jsi doma
Bude to určitě líp utíkat
Hele já jsem přestala pít šťávu a od tý době mě žáha nepálí. Udělám si vždycky mega konev neslazených ovocnýho čaje a piju to celý den a jak to není slazený, tak žáha nepálí. Tak to zkus…ať je líp
![]()
@Mimise ahojky, nojo, nejak mám to tu opadá. Jinak včera přišel asi kolem páté, hodil sprchu, zalehl ke mě do postele, pritulil se a omlouval… Tak jsem chvíli dělala hérečku a pak jsem podlehla.
tolik jsem se na nej těšila, že jsem se nedokázala zlobit.. u nás je taky nádherně. Mamca pro mě ua hodku přijede a veze mě na alergo. Jsem zvědavá jak dopadnu.
@Tůmička Ahojky, ale že to ty chlapi vždycky tak udělaj, že si to pak musej žehlit
to jeden nepochopí.
A tak ležíš, ležíš? ![]()
já mám taky dnes radost z toho slunka venku, už se těším, až vyperu věcičky na malýho, až to bude voňavý uklizený ve skříni
jen ještě doma nemám žádnej prášek na tohle miminkovský oblečení, půjdu asi do Batolete, prý dobře vypere a je za krásnou cenu ![]()
@Šalvějka pořídila jsem batole prášek i aviváž. Ale ještě neperu, ještě je čas
Vyperu před porodem, aby ta vůně nevyčuchla ![]()
@Berousik @Šalvějka Já koupila lovelu měli ji v akci v tetě 5kg za 200 a taky krásně voní. a aviváž nemám vubec tu koupím až potom.
Já už mám teda všechno vyprany a vyžehleny a nachystané
Pro můj dobrej pocit že jsem připravená ![]()
Holky, ale musím říct, že už se opravdu těším až porodím ať to bolí jak to bolí.
Sice nemám tak velký břícho jak jsem čekala. Ale jsem prcek a tak si už připadám jak balvan. Takže už se opravdu těším až mala bude venku a ja se zase začnu trošku hýbat.
@Berousik já mám aviváž Silan sensitive, budu dávat jen poloviční dávku. právě si taky říkám, kdy to vyprat aby to třeba nestihlo nějak vyčuchnout
vidím to na konec dubna, snad bude pěkně ať to může jít ven na šňůru ![]()
@Mimise taky už se začínám těšit, nějak přestávám mít strach jako jsem mívala, spíš se začínám těšit a nemůžu se nějak dočkat až tu bude Oliverek s náma
taky se cejtím jak balvan, kolikrát procházka, kterou jsem jako netěhotná dávala levou zadní mě teď zmůže jak kdybych ušla 10 kilometrů a když se mám na gauči nebo v posteli otočit z boku na bok, tak si připadám jak velryba na suchu
do toho ty moje kila
po porodu se pokusím jim zamávat, už se s nima tahám dlouho ![]()
@Šalvějka já jsem s tím stejně. Jak říkáš jak velryba.Tak ted mi muj chlap konečně přivezl košík na malou tak už mám asi všechno kompletní co se týče ježdění. A teď mi nás s malou pozval na večeři tak se pojedeme pořádně napapat ![]()
Tak holky já mám vyprano i vyzehleno. Jak jsem byla v nemocnici, tak mamka vzala všechny oblecky A vyprala je
máme novelu a avivaz softlan sensitive, voní to krásně. Ještě chci koupit ta dětská mejdlicka do šuplíku, aby to tak krasne vonělo. Jinak máme připraveno. Zítra doveze tom kočárek, tak ho je vyperu… už se tak těším. Každý pohyb začíná být problém.
@Tůmička Ty prosím tě nic neper, ani kočárek, ani vlastní ponožky. Lež a žádný roupy když jsi doma
Vydrž…nebo se zas něco stane a budeš muset zpátky…
![]()
@Tůmička s těma mejdlíčkama to je super nápad, taky je koupím!!!
![]()
@Berousik tom vybere
a dneska pral. Jen doufám, Že budeme schopni tenmkocarek pak zase obliknout ![]()