Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
8.4.13 20:04

@Tůmička jo jasný. Já jsem se lekla, že se perou všechny kočárky i nové víš :-) A nevěděla jsem, proč a nechtělo se mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.4.13 21:05

Tak my jsme přijeli z večeře a byl to fajn večer po dlouhé době jsme si hezky popovídali, pak jsme zajeli do tesca koupit jen rohliky a nějaky mňamky pejskum. Takže jsem si to užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 08:37

Tak už ho mám konečně doma… :potlesk:

Jinak noc hruza a děs otočit se už opravdu začina být problém. Ale včera mi můj drahy udělal opravdu fajn večer a musím říct, že poprvé po dlouhé době u nás sex nebyl problém. Kupodivu mě nic nebolelo. A nejvíc mě překvapilo mala před tím kopala jako blázen a najednou nic :lol: Tak jsme se smáli že se překvapením zapoměla hýbat:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.4.13 09:37

@Mimise :mrgreen: :mrgreen: mě dostávají ty tvoje názvy…ráno je muž blbec nebo debil a odpoledne jdete na večeři, tak je drahý :mrgreen: :mrgreen: sranda číst. Koš je krásný :-) U nás bohužel nepoužitelný, bo by byl plný koček, ale je fakt pěknej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 09:45

@Berousik :lol: :lol: No nám se každej divi i jak spolu někdy mluvime :lol: Já jsem docela temperament tak u nás máme itálii každou chvilku :lol: Ale on zase ví jak na mě. Něco udělá co po něm chci a je zase klid :lol: No u nás ho psi očuchali skočili na něj aby s epodívali pořádně a jinak si ho nevšímaji. Takže je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.4.13 10:15

@Mimise jojo pesani jsou v tomhle poslušnější než kočky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
9.4.13 10:52

@Mimise krásnej košík :) už jen to maličké do nej že. U Nas Kosik ani postylka kocku naprosto nezajímá. Ani Si toho nevšimla. A to tam s tema vecma spi. Dneska tom priveze ten kocarek, tak jsem zvedava, co na nej bude rikat. Já jdu tak dvakrát za noc curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 11:02

@Tůmička No už se těším až v tom bude mala hajat. Akorát musíme vyměnit kolečka. Jsou tak kovové a nějak se nechtěji točit po te plovoučce a navíc by nám poškrabaly země.
Ty se nebojíš mít kočárek doma..?já bych ho tady taky měla, ale každej mi říka ať ho doma nemám dřív než se mala narodí. Ach ty pověry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 11:03

Dneska mi snad dovezou konečně sedačku tak vám ji pak vyfotím. jsme zvědava co mi na ni řekne Luboš. On ji neviděl tak buď řekne že jsme se zbláznila a nebo na ni dneska bude spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
9.4.13 11:14

@Mimise hele já mám doma úplně všechno… takže nějaký kočárek na to už prdim. Hlavně jak vidíš, tak u mě tom poverama asi nebude. Prostě buď vyleze nebo ne.. a nějaký kočárek tomu fakt nepřidá. Já na pověry nevěřím. On hlavně tom slaví v sobotu narozky, tak ho chceme ukázat jeho mamce a tak :) a narozky to budou teda zajímavý.. já budu ležet a tom bude obskakovat.. teď mám pelech v ložnici, Tak se budu muset přesunout Do obýváku.. my máme ten houpaci no. Hele a malá vám v něm bude spát i pres noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
9.4.13 11:18

@Mimise hlavně já ho fakt potřebuju vyprat a trosky vydrbat.. teda tom bude drbat A přát ale víš jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.4.13 11:18

Já mám kočár u našich. Chtěla jsem ho mít normálně doma, ale mamka šla téměř do hysterickýho oblouku, takže pro klid její duše (a mých nervů) ho maj na půdě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.4.13 11:23

Cauky holky.. rekla bych ze asi do teto diskuze patrim taky..:) :P taky rada piju coluu dam si na co mam chut…:) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.4.13 11:25

Cauky holky.. rekla bych ze asi do teto diskuze patrim taky..:) :P taky rada piju coluu dam si na co mam chut…:) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 11:25

@Tůmička Já ho právě taky asi nebudu mít doma.Moje mamka taky šílela když to slyšela, že ho chci mít už doma.Nene nebude ja ji v tom budu mít jen přez den když třeba bude vzhuru tak abych ji nevalela po gauči atd tak bude v tom.Co si pamatuju z děctví tak moje segra v tom spavala někdy i přez noc a mamka z toho pak byla hotová že nechce být v postylce ale jen v tom.Pak až byla větší tak to byl docela problém. Takže na noc bude v postylce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí