Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já jsem si vyležela třídenní virózku, teplota 38, žádnej šlágr to teda nebyl, ale u jsem v pohodě. Tak jsem po absťáku kultury vyrazila s manželem na večeři a do kina na dokument Hledá se prezident a bylo to super, váleli jsme se smíchy. Třeba jsme de dozvěděli, že Pražáci jsou hysterický pseudointelektuálové
Kotel zmrzliny k tomu, no bomba. Jinak už aby bylo hezky, viděla jsem včera úžasný zelený šaty, asi si je dojdu koupit, jen přemýšlím, jak odhadnout velikost po porodu, jak rychle to tak zhubnu zpátky? A myslíte, že ta postava bude radikálně jiná od původní? Je to hedvábí, střih, do kterýho by se blbě šahalo… Mám si vzít o číslo větší?
@katehon záleží asi na tom, kolik jsi do teď přibrala. Já bych si třeba koupila svoji původní velikost, protože jsem moc nepribrala..
@Tůmička Přibrala jsem sedm kilo, jenom to mimino a břicho. Tak půjde spíš o nějaký splasknutí…než hubnutí
Ale asi budu mít větší prsa, ne? Víš, myslím, kdy se vrátí ty původní proporce. ![]()
@Mimise Ahojky, tady je taky ošklivě, ale docela si v tom libuju, takový příjemný šero
občas je den blbec, to je fakt, zítra zas bude líp
já dneska vysela bylinky do byliňáku a jednoho velkého květináče, tak mám radost, už se těším až to vzejde, doba klíčení asi 20 dní, tak uvidíme ![]()
@Berousik no to jsi snad první, kdo si to pochvaluje
ti určitě dali jen nějakej slabej odvárek
ale néé, proti gustu žádnej dišputát
já si takhle teda nelibovala. ženy v pátek k nám míří druhá matrace na vyzkoušení, tu první ještě máme doma, tak jí teď v pátek budeme vracet a zkusíme tu druhou favoritku, tentokrát už mi ji milí pánové pěkně nahoru vytáhnou, mnažel si na ty závozníky stěžoval v té firmě, tak teď už to snad nebude problém
![]()
@katehon tak si zkus ty šaty zamluvit, já bych se bála takhle dopředu, vůbec netuším, jak budu vypadat po porodu, prsa se můžou zvětšit, tělo třeba proporčně změnit…aby ti to pak nebylo líto, kdyby jsi je neužila ![]()
Tak jsem si zase dala ženy
Mala až vyleze tak mi jednu vrazí. přišla mi ta sedačka tak jsem namontovala nožičky starou odtáhla do ložnice a novou dala na místo. Naštěstí jsou obě lehké tak jsme to jen tlačila před sebou.Muj chlap přijde až kdoví kdy a ja bych to tady měla rozhrabany ještě 2 dny.Ale ted už se mi nechce vubec nic. a to jsem chtěla uvařit večeři a uklidit tady ten binec.
Koukam, ze se cinite devcata..my byly na prochajde, cerstvy vzdousek je balzam na dusi i na spanek..o vikendu chcem uz neco ogrilovat, tak snad bude aspon chvili hezky, ale vypada to spis az na nedeli ![]()
@Šalvějka Díky, já taky myslím, že je to risk je kupovat…Nemaj bejt tak krásný
No, asi je oželím a koupím si pak. Na to se vůbec těšim, na obměnu šatníku. Hodlám udělat dost průvan, ať Tereze nedělám ostudu… Taky budu potřebovat něco na křtiny ![]()
A k těm bylinkám, včera jsem rozšířila své mičurinské působení o další okno v bytě a vysela jsem bazalku. Už aby byla, ňam ňam.
@katehon já bych takýto porodu potřebovala trošku oživit satnik.. q
@Tůmička Já myslim, že si to zasloužíme
Ikdyž se furt dost a dost snažím sportovat, normálně se líčit a tak, tak s tím oblékáním už to prostě není ono. Slim fit sako mi prostě neni
Jakou obměnu plánuješ?
@agabuska píše:
Tak to vsechno nejlepsiiiiiito ja uz budu mit letos s trojkou po treti
hele rikej si od pristiho roku, ze nad tricet jsou nejlepsi leta zivota
@Berousik píše:
No tyvole
http://www.novinky.cz/…m-otcem.html
@Berousik ČAuky
Pivo bylo černé, takže jsem ho spíš pila já
Ale bylo fakt dobré.
Jinak dík za přání. Musím zaťukat, Eli je fakt zletá, oproti tomu, co mi říkají holky.Jak se nevyspí a přes den nic neudělají. Vždycky si na to vzpomenu, když mi malá začne vyvádět, že to nic není
že to přejde ![]()
@Tůmička Ahojky.Nevím,o čem mluvíte, ale to jsem si myslela taky, že budu mít svou původní velikost. Prdlačku! Sice špeky nejsou, ale pánev rozjetá je a přibrala jsem na prsách. Takže nechci tě strašit, ale já taky nějak moc nepřibrala, ale mé hadry na sebe nenarvu ani omylem
Prý se ještě stáhnu, že je brzo přemýšlet nad tím, jak vypadám. No jo, jenže já si musím jít koupit nějakou tu hadru, abych nechodila jen v teplákách a riflových šatech ![]()
Jinak jak se máme, kočko? Pořád po špitálech? oufám, že jste v pořádku?
@Mimise Čau drahá? Co tchýně? Dobrý?
Ta moje je pořád stejná. Jen já to začínám líp snášet, páč mě docela začíná respektovat. a to po mé hlášce-„nevnucuj mi prosím tě, ty šílené hadry a rady.je 21. století a já se pořád nebudu přetvařovat, že mi to nevadí, to tvé vnucování“
No nejsem já dobrá?
A docela to funguje. Dokonce i přes to mi napíše sms nebo dojde na skok, mrknout na malou ![]()