Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise jj pribirame moc hezky, tak staci kontrola za 3 tydny, mala ma 4060g a jsou ji 3 tydny, je to sikulka, jinak plne kojim a mam pocit, ze sem pojizdna mlikarna, mlicka zatim dost (tukam na zuby) preci jen clovek usetri a je to pohodlnejsi..:) muj ma koncem cervna narozky a tak sem premyslela uz ted, co mu dam a kontaktovala sem fotografa, ze sem chtela nechat nafotit malinkou a mozna i s ni sebe a pak nechat udelat z nejaky pekny fotecky treba takovej ten fotoobraz ![]()
@Lindii Jeee tak to je pěknej cvalík. To hezky přibíra
Jo já taky přemýšlela, že by jsme se šli i s mím vyfotit s pupkem ať máme nějakou hezkoou památku. A ty obrazy jsou z toho krásny…to je dobrej nápad ![]()
@Mimise no ono to dost klame i ty fotky, ona vubec buclata neni, ma jen tvaricky, jinak je proste velika mame 54 cm uz
ale telicko ma stihlounky a soumerny, zadny velky pupik a veprovy nozicky
to nemame..jj clovek nevi co ma kupovat a tohle bude krasna pamatka
![]()
Nazdárek vespolek, tak jsem po kontrole u doktora a všechno v pořádku. Prý nemá co vytknout
Tak jsem ráda
poslouchali jsme srdíčko a nahrála jsem si to na mobil, tak se těším až přijde Míla z práce a dám mu to poslechnout. Opět jsem se krapet nervózně ptala, jestli nevadí, že mám nahoře jen kilo a fakt prý ne, že ženský v Africe taky nemaj co jíst a roděj
on je můj doktor trochu svéráz
Pak jsem jela do práce na poradu, tak to bylo veselý, ale dovezla jsem si zase spoustu perspektivních úkolů
takže mám co dělat, nudit se rozhodně nebudu…A zítra si asi zajdu na tu cukrovku, ať mám to blitíčko za sebou, ble ble ble
![]()
@Lindii Nazdárek!!! To jsem moc ráda, že takhle parádně zvládáš
Jsi šikula a malá jakbysmet
![]()
Zrovna ráno jsem si říkala, že jsi se dlouho neukázala, jestli je vše v pořádku a ono jo, jsem moc ráda
![]()
@Berousik fuuuuuuj to ti nezavidim ještěže už to mám za sebou.Ale když ti na to daji víc času abys to vypila tak to není tak strašny. Ale žadna dobrota to teda není.
Já se teď smála přišel mi chlap z práce a tak smrděl že jsme mu začla zpívat fuuuuj smraďoch
Tak sme se tak tlemili až jsem chytla křeče do břicha ![]()
@Berousik ty jo to já bych se měla strachovat.. 30.ttp a nahoře jen kilo a kousek. Jsem v té debilni nemocnici shodila. Jinak super, že je všechno v pořádku. Alespoň někdo. Kolem mě co jsou tehule, tak mají samé problémy. A mě to ležení sakra nebaví. Ale musím vydržet. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli bude něco nového. Snad mě neposlou zpátky
@Tůmička nojo to jsme na tom stejně, ale já jsem teprve 24 a mám kilo. Takže já to třeba do toho 30 doženu. Hele ale neboj, on fakt říkal, že mimčo si vezme co potřebuje a asi to bude třeba chybět tobě když jsi ještě zhubla, ale mimčo bude mít dostatek!
Jo jsem moc ráda, že všechno ok, ptala jsem se při prohlídce jestli dobrý, čípek a jestli se neotvírám a nehrozí něco…prej nemám na ten internet chodit. No jak to ví se ptám???
![]()
@Mimise nojo, zvládly to ostatní zvládnu to taky
Jsou horší věci
Nemám v povaze si stěžovat, takže to kousnu a bude ![]()
@Berousik Je fakt, že nebýt internetu, tak nic nevím.. ten test je hnus, ale da se přežít
Ahoj holky! @Tůmička @Berousik mě řekněte jak to děláte, že máte nahoře jen kolem kilča
já už mám 13
a tojsem si minulý týden libovala jak to začíná zpomalovat a ono prd, přibírám pořád stejně, jen se to pár dní nehnulo a po týdnu a pár dnech je zase další kilčo nahoře, já už se těším na konec, já už nechci přibíraaat
joo cukrovka, to si užiješ, brrr
ale určo to přežiješ ve zdraví ![]()
@Lindii nazdárek
tak to malá hezky roste, to je dobře
taky doufám že budu mlíkárna, pro mimi to nejlepší a pro peněženku taky
a taky prý pro postavu, tak jsem na to vážně zvědavá ![]()
Já tom taky úplně normálně. Zbodnu všechno na co mám chuť. Já chci taky kojit. A stimuluje jak mi teče mlíko už teď, si myslím že nebudu mít problém. Moje matka taky koupila dlouho. Je to pohodlné, máš to pořad pri ruce ![]()