Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TAk jsem vám to tady trochu zarůžověla a letím do vany.Elis teďka bude spinkat tak do půlnoci, tak si jdu dát sprchu. Dneska měla báječný den-přes den moc nespinkala.Ale už jsem tvrďačka, už ji nechám i vyplakat (ale jen tak na 3 minuty, pak to nevydržím, když nepřestane a jdu chovat.
)Ale já to budu oddalovat a ono nám to půjde, nevynucovat si pozornost, když má spát!
Jinak teda slává za počasí! Konečně se dostanu ven a nehniju v baráku, už mi z toho vcelku jebalo
A Eli určitě taky.
@Talunka píše:
Dík
Po třicítce bude líp?![]()
NO dobrá, budu tomu věřit
Jinak to masírování hrázky-to jsem myslím napsala já. První jsem četla nějaký úchylný článek v časáku, pak tady na emiminu byla o tom diskuze a v poslední řadě jsem v drogérce přišla na olej, který je specielně na to určený. No prostě koko..aJelikož mám porod za sebou (frajerka zkušená
),tak to masírování je 100% na prd, opět je reklamní tah…No a vlastně těmato kravinama se tady bavíme
Jinak vítej mezi náma. Má maličkost tady tu diskuzi založila![]()
No to se ani nedivim, ze se tim bavite.
ja v jedny diskuzi cetla, jak holky pouzivaj nejaky micek nebo co to je, ktery jak jsem pochopila zavedete dovnitr a pak tlacite a tlacite hahaha ze pry se tim otvira hraz
no a pry nektera dosla az na velikost hlavicky ditete… No kdo to kdy videl, tlacit v tehu a zkouset vytlacit micek o velikosti hlavicky, no masakr… Mi nekdy hlava nebere co to tu resi a stresujou v celem tehu
![]()
@Talunka ahooj no to seš dobrá
No moje pořád to samé přijede na kafe vykravne se tady a je ze všech nejchytřejší. Pořád mi šaha na břicho takže já před ni utíkám. Vola co zase sehnala a vždycky to stojí za to
Minule dotáhla uplně šílenou deku a že s tím mam zakrývat malou no deka prodělala asi i první světovou. A to ještě začla s tím, že si vezme tu dovolenou z práce aby mohla být s nama po porodu. A že u nas bude tak 14 dní. No vztavaly mi vlasy hruzou!!!
@Talunka Ahojky, našla jsem si tuto diskuzi kvůli tomu kočárku, moc se mi líbí v té fialkové barvičce, tak jestli se tě můžu zeptat, jak se ti ted s ním jezdí??a jaký je v terénu? chtěla bych s ním i do lesa, protože máme pejsky a chodíme dost po výletech..jen mám strach aby mi třeba neupadlo kolo nebo tak podobně
a taky jestli jsi na něm našla nějaké mouchy? nikde jsem nenašla žádnou recenzi..ještě jsem se v té fialkové koukala na bebetto fabio, ale to u nás ještě nikdo nemá..moc by jsi mě potěšila, kdyby jsi pěla chválu ![]()
Jo, to je ten Epino nenosí jak se to jmenuje ten míček. Silenost. Nechápu. Prý to pomáhá, ale podle mě je to docela risk.
Jinak já mám dnes po kontrole. Nehorsim se, což je výborná zpráva. Teď prostě už jen čekáme, až začnu rodit
vtipný no. Mám CS 5. Minulé to bylo 4. Takže už jsem zase doma a pěkně ležím. Jsem z toho „výletu“ pěkně unavená. Mám hrozně slabé nohy. Schody jsou peklo. @Mimise ty jsi pěknej blázen s tou sedackou teda
nechceš hodit foto bříška? ![]()
@Tůmička Tohle bylo v 29 tt. a na ten binec za mnou nekooukejte to jsme předělavali ložnici
No dneska si davam voraz.Jen jsem vysála a umyla nadobí a jinak se válím. Mamka mě vystrašila, že se teď musím byt co nejvíc v klidu aby se nic nestalo, že teď se male vyvyji plíce tak abych neporodila dřív. Tak už se musím šetřit.
@Mimise jee, takový maličký
já jsem dávala novou fotku do alba, tak se mrkni. Já jsem jak kdybych sedla meloun ![]()
@Tůmička ty brďo ty máš fakt pupek
Tak to já si ještě nemužu stěžovat oproti tobě. ![]()
@Mimise vid
já mám desnej balón. Ale mám to jen v břiše. Nikde jinde nic. Jen necelé 2 kila v bříšku.
@Tůmička No jak kdyby si tam měla kopačák
Já říkám že to mám v prd…ty kila. Nabral mi zadek a boky.ale taky nic hroznyho takže zatím si říkam že jsem na tom dobře. Ale s tím tvym pupkem by se mě fakt tahat nechtělo
Bohatě mi stačí to moje ![]()
A jak ti je? dobrý? Já jdu příští tyden na kontrolu tak jsem zvědava co nám řekne.
Je mi celkem fajn. A zjistila jsem, že když jsem unavená a nespím, tak malý spí a vůbec mi netvrdne břicho… ![]()
@Tůmička
no to já nesmím spát odpoledne. Když nespím tak v noci se celkem vyspím. Mala už začína pěkně řádit. Luboš se vždycky směje jak mi líta břicho z jedne strany na druhou ![]()
Holky na to uz se tesim, az prcek zacne kopat
ale jeste si budu muset pockat zatim jsem 8tt
@agabuska Neboj, ještě si to uzijes.. Já uu ho teď občas musím prosit, aby přestal ![]()