Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
9.4.13 11:28

:lol: dneska jsem k snídani snědla hermelín a dva rohlíky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 11:30

@Tůmička Já ho právě taky asi nebudu mít doma.Moje mamka taky šílela když to slyšela, že ho chci mít už doma.Nene nebude ja ji v tom budu mít jen přez den když třeba bude vzhuru tak abych ji nevalela po gauči atd tak bude v tom.Co si pamatuju z děctví tak moje segra v tom spavala někdy i přez noc a mamka z toho pak byla hotová že nechce být v postylce ale jen v tom.Pak až byla větší tak to byl docela problém. Takže na noc bude v postylce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 11:32

@Berousik Já ho měla včera na večeři k masu a moc jsem si pochutnala :lol: a teď ho mám v ledničce tak s nim taky něco vymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.4.13 12:43

Ahojda kocicky, jak se mate? Doufam, ze je u vas vsech vse v poradku a ze jdete nektere zdarne do finale ;) ja tu ted mela 3 dny mamku, konecne videla malou na zivo, jinak malinka mi nejak nachladla, ma rymu, tak vysavame snopliky :D, pry te dvsude radej zapaly plic, ale na prochajdy pekne chodime, vcera tu bylo nadherne! Dneska uz zas prsi :zed: tomu jaru se letos nejak nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 12:57

@Lindii jeeeee ahoj to je dobře, že se máte vcelku dobře. Teď jsou nachlazeny snad všechny mimča. Kamoška taky psala, že ma její mala rymu a k tomu ještě kašel. A jak to jinak zvladate? kdy se ti budí? A co tvuj chlap jak ten zvládá roli otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.4.13 13:12

@Mimise jo, zvladame to vcelku fajn, mala je sikovna, drzi se..jinak chlap v pohode, neboji se prebalovat, chovat, koupat, jen by mohl proste z te prace chodit driv obcas no, ale zas rozumim, ze pokud praci neudela, nebudou penize, je to v dnesni dobe tezky.Ted sem tu mela mamku, tak sem aspon taky pokecala s nekym jinym a pomohla mi varit a poklizet..jinak nekdy padam na hubu unavou, hlavne vstavat k malinky vnoci mne nekdy ubiji, ale to je holt moje role matky :)))ono to utece a bude zas vetsi, bude s ni pak i vetsi sranda, takhle spinka, nebo place, nebo kadi a papa, zatim vic neumi :mrgreen: no a jak se citis? Uz to mas taky za par,2 mesice utecou jak voda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 13:18

@Lindii Tak to je krasny že jste v pohodě. Jo to věřim, že to vztavani je hrozny jsem zvědava na sebe.No já jsem jak balvan už se opravdu těším až porodím. všechno mě bolí, u všeho funím jak lokomotiva.No prostě nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.4.13 13:26

@Mimise :)))jj muzu ti rict, jak chodime s malou na hodku a pul ven se prochazet, tak toho mam pak tak plny brejle, ze mne boli celej clovek, jak clovek nic nedelal dlouho a nemohl se poradne hybat, tak ted to stoji za to, ale pak uz to bude ok, jen to vydrzet, akorat kila se zastavila, mam pred sebou jeste aspon 12 kilo dolu, to bude orisek, ale porad sem 3 tydny po porodu, nemuzu chtit zazraky ze?:))dulezity je, ze clovek je schopnej a mala je zdrava! Za to sem stastna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 13:51

@Lindii No už se těším až se začnu zase trošku hýbat. Tohle je hruza. 3 tydny po porodu máš 12 kg ještě shazovat? to je krasny to pujd epotom samo. až se začneš hýbat ještě víc a mala tě taky pak zapřahne pořádně. Do leta budeš mít všechno dole určitě uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 13:52

Nejlíp to vyřešila kamoška ta teda přibrala hodně. A když shodila pulku a už ji to nešlo moc dolu tak prohlásila, že se nepo…a že až to pujde dolu tak to pujde dolu. že je hlavni že ma zdrave ditě a nějak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 13:56

@Lindii já si na léto musím koupit něco volnějšího abych trochu schovala ty kila co šli nahoooru.Toho se bojím nejvíc, že budu vypadat ja vorvaň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.4.13 14:14

@Mimise ja to taky nejak ted neprozivam, porad nemuzu cvicit, tak ze to je taky tim, snazim se aspon jist mene a nejist hlouposti, pak az budu moct cvicit, tak to bude taky o necem jinem. a ty uz to vubec neres v tehu, kup si nejakou pelnou letni tuniku, k tomu leginky a je to, ja to podobne taky praktikovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 14:18

@Lindii No asi to tak nějak budu muset vyřešit s tím oblečením. No mě teď přijde, že mám pořád hlad. Najím se a za hodinu umírám hlady.Ale vaha se mi pořád drží že mám nahoře 8kg tak uvidime na kolikati zkončím. Ale kdybych se vlezla do 15kg budu šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.4.13 14:21

@Mimise fakt to neres, to neovlivnis, tedy pokud se nebudes nezrizene prejidat, az ti bude zle..proste telo si vezme co potrebuje, v tom tehotenstvi s eto zas tolik ovlivnit neda proste, ale neboj se vlka nic a uzivej dokud muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 14:22

@Lindii No uvidime jak budu vypadat :lol: A co mala? jak přibíra? A pořád kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí