Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
11.4.13 16:23

@Mimise Ahojky, no pěknej pupíček, takovej spíš menší, ten můj už se dá taky přirovnat fotbalovýmu míči a jak mi pěkně na pár místech už popraskal :cert: mám pár fotek ve foťáku, tak vám sem taky už konečně hodím foto, mě se to břicho moc fotit ani ukazovat nechce, hlavně ty strie na bocích :,(
@Tůmička CS 5..teda teda..ale neboj, to dopadne do termínu vklídku si myslím, už jsem tady na emiminu četla o takových, které byly otevřené fakt moc a ještě přenášely :) hlavně ale ležet, no. zato já si teďka dala, vydrbala koupelnu, setřela podlahy, umyla horu nádobí, v pračce mám druhou várku prádla a setřela jsem celej barák, zase už máme rajóny…a celej víkend mi nějaká práce může půlky políbit :D a že mě teďka teda bolí kostrč, jak kdybych si ji narazila…příští službu už bude stírat Vojta, to vychází na květen, to už nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.4.13 16:25

@agabuska @Tůmička a to já zas mám dny, kdy ho prosím ať kopne, poslední týden jsou ty pohyby nějak slabší, asi mu dochází pomalinku místečko, i když už je to macek skoro dvoukilovej, tak cobychom po něm chtěli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.4.13 16:34

@Šalvějka z toho si nic nedělej já je mám taky skoro až do pulky stehen.No naše mala bude asi prcek.ty máš slabší pohyby? Já teda čím víc roste tím větší jsou kopance. Někdy už ji říkam, že už by to stačilo ať si jde na chvilku zase lehnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 16:52

Holky a jak uz se tesite na porod? Ja teda vubec, ja takova hysterka :) sice jsem na zacatku, ale kazdy den si predstavim, co me opet ceka a uz hysteracim hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.4.13 18:38

@agabuska já jsem se taky bála a docela dost. Pořád se mi o porodu zdálo. Ale to těšení na malou je pro mě silnější než strach.Jo pořád se bojím, ale prostě to zvládli jiné tak to zvládnem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.4.13 19:22

@agabuska já sice strach mám, ale jak už teď mám problémy, břicho je těžký a velký, každý pohyb problém, tak se těším, až to budu mít za sebou.

Jinak mě se tam malý mrní docela dost jako. Buď se hodně převaluje nebo fakt kope. Ale teď už to jsou většinou bolavé kopance.. Hele holky, co si myslíte o tom, že se říká, že podle toho jak se vám budí mimino v břiše, tak má i pak takový režim po narození?? mě by to teda nevadilo, kdyby to byla pravda. Mě se budí kolem dvanácté večer, pak kolem třetí a šesté.. a pak až kolem jedenácté dopoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.4.13 20:51

@Tůmička No ježiš kdyby to byla pravda tak by to byla paráda :lol: mě kope v pul 6 ráno pak kolem poledne potom ve 3 pak až kolem 7 pak se vzbudí v 10 a pak už obě spíme až do rána. Takže kdyby to tak měla tak by se to dalo zvládnout :lol: Ale pochybuju o tom že by to tak bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.4.13 21:26
Ahojky.
S kočárkem jsem zatím-ťuk ťuk do dřeva :) -spokojená. Sice jezdím krátce, ale už jsem musela přejet i přes bahno na poli a až na ten nechutný bodel, co se za náma táhl, kočárek vydržel. :) A dokonce nějak nedrncá a zdá se mi docela masivní oproti těn modernám za šílené prachy, co mají mé známé. Jinak co se týče upadnutí kolečka či poškození konstrukce-nad tím vůbec nepřemýšlím. To se může stát i třeba u kočárku za 50 litrů. Mě se líbila cena, vybavení, barva. A konkrétně Luca je letošní model, tak to vypadá, že jsem snad první, co si ho letos koupila-v České republice :lol: Jinak v Polsku už ho měli loni na trhu. Ještě je hezký ten Holland, jestli jsi koukala na ty stránky. Já původně chtěla tento:
http://www.bebetto.pl/cz.html
Nakonec mě ukecali rodičové, manžel a paní, co kočárky dodává na Lucu. Uvidíme, jak se nám třeba bude zamlouvat v té sportovní variantě. Vajíčko je teda super! Máme nejbytelnější vajíčko, co jsem viděla. A i na tom podvozku, když jdeme do obchodu, to nevypadá tak srandovně jako u ostatních kočárků :)
A vlastně mě přesvědčila na tuto značku jedna otcova klientka. A jelikož je to paní, která je velmi náročná a peníze nemusí řešit, tak mě přesvědčila. Má dvouletou holčičku a neměla s kočárkem problém. Má ten Solaris s červenou konstrukcí. Jo a taky mě přesvědčil v tom, že je veliký a když tam dám fusat, tak pořád máme místo ;)
Doufám, že jsem byla vyčerpávající s odpovědí :lol:
@Nadyen píše:
@Talunka Ahojky, našla jsem si tuto diskuzi kvůli tomu kočárku, moc se mi líbí v té fialkové barvičce, tak jestli se tě můžu zeptat, jak se ti ted s ním jezdí??a jaký je v terénu? chtěla bych s ním i do lesa, protože máme pejsky a chodíme dost po výletech..jen mám strach aby mi třeba neupadlo kolo nebo tak podobně :D a taky jestli jsi na něm našla nějaké mouchy? nikde jsem nenašla žádnou recenzi..ještě jsem se v té fialkové koukala na bebetto fabio, ale to u nás ještě nikdo nemá..moc by jsi mě potěšila, kdyby jsi pěla chválu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.4.13 21:33

Čau kočky.
Jinak jak tady píšete s tím porodem-já to měla úplně stejně jako vy a myslím, že i Lindi.Sny,obavy atd. Pak se to stalo a můžu s čistým svědomím říct, že už si nepamatuju všechno, co se dělo :) A taky jsem už taková frajerka, že říkám-porod? V pohodě! :lol: A že to bolí? Jo, bolí to jako prase, ale na to fakt zapomenete! ;) :lol: Ale po přiložení prcka na bříško, když z vás vyklouzne-prostě to stojí za tu bolest i za ten poslední měsíc bez spánku, pálení žáhy, protivenství, chutí-nechutí, funění při chůzi, bolení v kříži, atd. :lol: Škoda jen, že nevíme přesně, do čeho jdeme. A i ten nejlepší kurz vás na to nepřipraví. Já na kurzu nebyla, ale co holky byly, tak říkaly, že ty prachy radši mohly propít :lol: Že ty info si mohly přečíst na diskizích či netu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.4.13 21:36

Jo a dneska jsem si byla pro nové hadry! Rifle velikost 30/33 a druhé 29/33(na ty jsem vsadila, páč se zdají, že povolí :lol: ) Bunda XL-jako děsné ty střihy! Ze všeho mi vytékají faldíky, takže módá tunik a volných triček-úúúúžasné! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.4.13 21:47

Jinak se vám jdu pochlubit s Prvníííííí! fotkou, kde jsme všichni tři! Mám ji ve fotoalbu.kdo mě máte v přáelích, tak mrknite na spokojeného taťku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.4.13 21:54

@Talunka Já mám do porodu sice měsíce dva, ale mám přesně všechno co jsi vypsala :D šílený. A i na ten porod se začínám těšit. Jsem hrozná nemotora..

Jinak šatník chci jen trošku oživit. Pár nových barevných triček, nějakou tuniku, džíny, svetrik.. Nic velkého. Jen pár hezkých kousků, kterej doplní to staré. Doufám, že džíny mi budou i staré, zatím mi jsou dobře, jen knoflík přes břicho teď nezapnu, ale jinak všechno obliknu bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.4.13 22:05

@Tůmička Jojo,to známe. Člověk si připadá jako malý hrošík :lol:
Jinak s tím šatníkem-já to budu muset asi změnit z gruntu.No jo no, se měním na ženskou, prý :lol: Faldík shodím, ale tu rozjetou pánev asi těžko :think: I když i ta se zčásti zatáhne, uvidíme. Jinak jsem teda jako dostala pernamentku na spinning :lol: Asi náznak od manžela :lol: -ne, to ne. Strašně se na to třepu, až budu moct jezdit. Což už chci od začátku června! :P
Jak se cítíš? krom teda toho, s čím jsi se shodla, jak jsem psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.4.13 07:36

Dobré ranko ženy. Tak noc..?já už raději ani nemluvím. byl to děs. a teď se cejtím jak přejetá parním valcem. Včera mi muj chlap konečně začal dodělávat ložnici. Tady mi konečně udělal přebalovák. Teď ještě složit postylku a já už mužu dolaďovat. Uplně mě rozčiluje pořád všechno přeskakovat. jenže s ena něj nemužu zlobit chodi pozdě z práce a tak po něm nemužu v 9 hodin aby mi ještě něco dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 07:43

@Talunka Jinak až na ty běžné obtíže se cítím dobře. Vcelku v klidu spím, když zrovna nechodím kuřat, ale jinak fajn :) @Mimise já dneska po dlouhý dobe vstala s chlapem a uh nemůžu usnout, tak se jen tak valim. Hezký koutek :) my koutek v ložnici nemáme, protože nemáme kam ho dát. Budu muset s malým v noci chodit do pokojíčku. Stejně tak asi budu chodit i kojit, abych ho nebudila. Prý bude spát s námi v ložnici. Jinde by se nevyspal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí