Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
12.4.13 11:02

@katehon jojo přesně tak. Každý má svoje. Máme to taky tak, peníze jsou, ale přesně jak píšeš. Služebky, stresy, příchody pozdě domů. Hodně jsem jezdila, točila jsem za jeden den Maďarsko, Slovinsko, Slovensko nebo Polsko i s cestou a jednáním víc často než jsem si přála a domů jezdila totálně zbitá. Teď co jsem doma je to lepší, bo jsem doma alespoň já a něco málo můžu dělat z domu a sem tam se dostavím na nějakou poradu, takže mám doma čas poklidit a ten čas kdy je Míla doma můžeme trávit fakt jen spolu, ale dřív jsme se dost míjeli. Tatínek holt možná stihne občas vykoupat, ale hlavně si ho malá užije jen o víkendech, to se nedá nic dělat. Všechno má své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 11:09

@Berousik já jsem právě říkala, že když budu na mateřské, tak vydržíme v podnájmu, tatínek si malého užije a pak až pujde do školky, tak si najde lepší práci, koupime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 11:10

@Berousik já jsem právě říkala, že když budu na mateřské, tak vydržíme v podnájmu, tatínek si malého užije a pak až pujde do školky, tak si najde lepší práci, koupime si bytecek a chajdu nebo domeček… snad nám to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 11:11

Taky břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 11:12

@Tůmička Jo to je rozumný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 11:27

@Berousik Ty jo takový mini :) roztomilý.. proč jenom, já mám takovej buben silenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 11:29

Udělala jsem si konečně taky fotoalbum, je tam první břuch :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 11:32

@Tůmička Nojo, ale Ty jsi ultra štíhlá, tak to je vidět víc jak u ostatních. Já nejsem tak štíhlá jako Ty, ani náhodou :mrgreen: Máš náhodou úplně parádní kopačák, to se mi hrozně líbí tyhle maminy co nikde nic a pak takovýho kulaťáka :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 11:34

@Berousik se mrknu :) jo to říkají všichni že to mám jak kdybych sedla fotbalový míč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.4.13 12:18

@Berousik jeeee to je mini břuch :lol: Ale já to měla taky takhle. Mmě každej říkal, že na mě něni nic vidět a pak mě břuch vyrostl během 3 tydnů. Ale na @Tůmička nemám :lol: Ta vede ve velikosti :lol:

ženy tak jsem se krásně dospala :lol: ráno jsem uvařila rajskou, vyvalila se na gauč a usnula.No a nádhera už mám víc elánu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 12:30

@Mimise Já jsem taky dospávala :D usnula jsem kolem půl deváté a vzbudila se asi v půl jedenáctý :D na zítra plánuju udělat kuře, bramborový knedlík a zelí. Mňam.. teda… Tom udělá :D já mu jen napsala co je potřeba koupit :D Asi si půjdu ohřát jídlo. Mám hladík. Tu mám ještě jídlo od mamky co mi přinesla ve středu, tak to je ohřeju :) Jako já mám fakt břuch jak blázen, ale ono i jak se řiká, že u kluků to jde jen dopředu a u holčiček všude, tak u mě to platí :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.4.13 12:56

@Tůmička jo ty seš uplně jak přes kopírák na tohle že kluci rostou jen dopředu :lol: Mě se to rozlilo všude mám to i bocích. To já mám chuť na bramboráky tak si je asi pujdu udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 12:58

@Mimise Jo, tak ty bych si dala taky, ale nechci Tomáše prudit ještě s bramborákama. Už takhle se naotravuju dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.4.13 13:33

@Tůmička :lol: ještěže nemusí vařit Luboš to obych byla asi pořád hladem. Vaření mu moc nejde. :lol: Asi by jsme umřeli hladem :lol: tedď jsem se tak přejedla, že na prochajdu půjdu asi až tak za hoďku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 13:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat