Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katehon jojo přesně tak. Každý má svoje. Máme to taky tak, peníze jsou, ale přesně jak píšeš. Služebky, stresy, příchody pozdě domů. Hodně jsem jezdila, točila jsem za jeden den Maďarsko, Slovinsko, Slovensko nebo Polsko i s cestou a jednáním víc často než jsem si přála a domů jezdila totálně zbitá. Teď co jsem doma je to lepší, bo jsem doma alespoň já a něco málo můžu dělat z domu a sem tam se dostavím na nějakou poradu, takže mám doma čas poklidit a ten čas kdy je Míla doma můžeme trávit fakt jen spolu, ale dřív jsme se dost míjeli. Tatínek holt možná stihne občas vykoupat, ale hlavně si ho malá užije jen o víkendech, to se nedá nic dělat. Všechno má své.
@Berousik já jsem právě říkala, že když budu na mateřské, tak vydržíme v podnájmu, tatínek si malého užije a pak až pujde do školky, tak si najde lepší práci, koupime
@Berousik já jsem právě říkala, že když budu na mateřské, tak vydržíme v podnájmu, tatínek si malého užije a pak až pujde do školky, tak si najde lepší práci, koupime si bytecek a chajdu nebo domeček… snad nám to vyjde ![]()
@Berousik Ty jo takový mini
roztomilý.. proč jenom, já mám takovej buben silenej ![]()
@Tůmička Nojo, ale Ty jsi ultra štíhlá, tak to je vidět víc jak u ostatních. Já nejsem tak štíhlá jako Ty, ani náhodou
Máš náhodou úplně parádní kopačák, to se mi hrozně líbí tyhle maminy co nikde nic a pak takovýho kulaťáka
![]()
@Berousik se mrknu
jo to říkají všichni že to mám jak kdybych sedla fotbalový míč ![]()
@Berousik jeeee to je mini břuch
Ale já to měla taky takhle. Mmě každej říkal, že na mě něni nic vidět a pak mě břuch vyrostl během 3 tydnů. Ale na @Tůmička nemám
Ta vede ve velikosti ![]()
ženy tak jsem se krásně dospala
ráno jsem uvařila rajskou, vyvalila se na gauč a usnula.No a nádhera už mám víc elánu něco dělat.
@Mimise Já jsem taky dospávala
usnula jsem kolem půl deváté a vzbudila se asi v půl jedenáctý
na zítra plánuju udělat kuře, bramborový knedlík a zelí. Mňam.. teda… Tom udělá
já mu jen napsala co je potřeba koupit
Asi si půjdu ohřát jídlo. Mám hladík. Tu mám ještě jídlo od mamky co mi přinesla ve středu, tak to je ohřeju
Jako já mám fakt břuch jak blázen, ale ono i jak se řiká, že u kluků to jde jen dopředu a u holčiček všude, tak u mě to platí
![]()
@Tůmička jo ty seš uplně jak přes kopírák na tohle že kluci rostou jen dopředu
Mě se to rozlilo všude mám to i bocích. To já mám chuť na bramboráky tak si je asi pujdu udělat.
@Mimise Jo, tak ty bych si dala taky, ale nechci Tomáše prudit ještě s bramborákama. Už takhle se naotravuju dost.
@Tůmička
ještěže nemusí vařit Luboš to obych byla asi pořád hladem. Vaření mu moc nejde.
Asi by jsme umřeli hladem
tedď jsem se tak přejedla, že na prochajdu půjdu asi až tak za hoďku ![]()
Holky to je nádhera…
http://crazycafe.centrum.cz/…o-cely-svet/?…