Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
16.1.13 19:08
Jasnačka, jsme hlavičkou dolů. Na tom ultrazvuku před týdnem jsem na to brejlila a dala doktorovi otázku-Jak je to tam poskládané?-Se začal smát a řekl, že se nemám radši ptát :lol:
@Lindii píše:
@Talunka cau zizalo :D no miminko se hybe a vzpira ruzne, mne to dela dost casto, hybe se mi cele bricho a kolikrat to je patvar, ze se musim smat, asi tam vzpira, cic co :D a mas ho hlavickou dole?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 19:10

@Talunka no to je jednoduchy, je cele pokrcene, nohy i ruce, aby se tam krasne veslo, nic slozityho :mrgreen: :mrgreen: jinak stejne to je zazrak.byla si na tom 3D? Ja si to nakonec rozmyslela za ty penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.1.13 19:12
To by rozhodilo každou, to je k pochopení :hug: Jo takhle tvrdneš. Tak to na štěstí nemám. Malá se vždycky akorát začne tak hýbat a vypadá to, jakoby se začala „točit kolem páteře“ jako gogo tanečnice kolem tyče-jinak si to nemůžu vysvětlit, ty její pohyby :lol:
@Tůmička píše:
@Talunka mě se to bříško na stranách úplně stáhne a uprostřed se vyboulí, pak je krásně vidět, kde mimi leží a je to tvrdý jak šutr. Já si taky myslím holky, že to je jen sichr Dr. Ale víte co. Dobře mě to rozhodilo. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.1.13 19:15

@Lindii Nebyla.Netuším,jestli se to tady u nás dělá a nějak mě to neuchvátilo :think: A nevím…mno…počkám si na fotky z venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 19:25

@Talunka jo tak z venku, to budou ty nejkrasnejsi no :mrgreen: to je jasny! No ja byla zvedava, ale je to drahy a muj dr. rikal, ze se to nemusi ani zadarit..tak sem na to hodila bobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
16.1.13 19:27

@Lindii bola osm na kontrole mam mam 30tt a podla ultrazvuku je dieta dole hlavou a velkost zodpoveda 32tt, to mas aj ty vsak? mas uz babtko dole hlavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 21:06

@arcitap ano, my sme dolu hlavickou uz pomerne dlouho, vsak to je psravna poloha..btw.mnas kransou ikonku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 21:06

@arcitap oprava * spravna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janula87
16.1.13 21:50

Ahoj zeny, mam dotaz, MS jsem mela naposledy 28.listopadu, ale na ultrazvuku neni nic videt. Podle krve mi ale doktor rekl, ze jsem tehotna cca 14 dni. Jak se to tedy pocita? Cetla jsem, ze tehu se pocita od prvniho dne posledni MS, coz na tech 14 dni nevychazii…

• Citovat
  • Upravit
3293
16.1.13 21:57

@indii, ikonku som si fotila sama;) nadstavila som samospust a niekolko krat sa cvakla;) skusala som si ako bude vyzerat dane oblecenie na mne, kede tento tyzden v piatok mam pfofi fotenie bruska;) juuj cakate dievcatko, nadhera;) my cakame chlapceka.iked nam to povedali len raz a teraz som sa znova pytala ci su si isty ale neukazal nam medzinozie ;) ale uz som sa pripravila ze to bude chlapcek. inak babatko je velmi kludne, ziadne kopance, velmi jemny gentlmen;) @janula87 pokial nieje na ultrazvuku vidiet biuchat srdiecko nic s otazkami tehotenstva neries, aby si nebola sklamana, poznam to s vlastnej skusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 22:00
@janula87 píše:
Ahoj zeny, mam dotaz, MS jsem mela naposledy 28.listopadu, ale na ultrazvuku neni nic videt. Podle krve mi ale doktor rekl, ze jsem tehotna cca 14 dni. Jak se to tedy pocita? Cetla jsem, ze tehu se pocita od prvniho dne posledni MS, coz na tech 14 dni nevychazii…

no melo by byt videt srdicko, to roste jako prvni..kdy jdes na dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 22:02

@arcitap tak to se ti povedlo:)) no my si taky mysleli, ze budem mit kluka a nakonec je to holcicka, pritel by si smao pral moc chlapecka, jelikoz v rodine same holky, ale tak uvidime, treba jednou to druhe kluk bude.tak to mas opravdu hodnyho klucika, ta moje se tam ted dost casto mele, tak sem zvedava co to bude za raracha :) ja chci profi fotky, ale az pak jako rodinka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
16.1.13 22:10

@Lindii mam brusko prvy krat v zivote, a to si nemozem nechat ujst, fotecky musim mat na pamiatku ved neviem ci sa este niekedy podari:) ja uz mam pre seba dost nakupene, teraz uz davam do kopy vecicky na fotenie novorodeniatka. velmi sa s toho tesim. u nas tatinko velmi chcel dievcatko, ja tiez, ale co uz, povedali nam v 25 tt ze ma pipika;) nevadi, aj tak sa tesim ze je ako je, budem mat dvoch ochrancov;) ja som stale cakala, vsetci s ama stael pytaju kope? ale ja odpovedam :nekope. kazdy hned zmlkne… obcas citim natahovanie. pokial pustim hrudnik dole a stlacim ho tak sa pohne, ale inak si davame uzastnu ohladuplnost na vzajom, dufam teda zemu to vydrzi az do konca;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 22:21

@arcitap to jsou krasny fotky, takovy bych taky chtela pak :))) :palec: no ja sem za holcicku taky rada, ale i za chlapecka bych byla, hlavne aby jsme to vsichni ve zdravi prezili, to je to nejdulezitejsi…vybraly sme si hezky termin, clovek bude mit uz leto s prckama…kdy rodis? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.1.13 22:48

Tak holky, já si teď připravila těsto na linecký mřížkový koláč.. za chvilku ho půjdu upatlat. Dopoledne mi má přijít kámoška, tak jsem kvůli tomu nechtěla vstávat dřív :oops: stejně nemám co dělat… a tady mrtvo.. to všichni spíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí