Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
17.1.13 23:46
Draka už má, s jednou hlavou :lol: Teď si nechával dodělávat rameno a část paže. Řekla jsem mu, že furt to není nic proti porodu. Prý že tetování je horší! Chlap :lol: Tak jsem mu to přirovnala k tomu, že si má do zadku strčit petku! :lol: a pak ať mi něco vykládá o bolesti :lol:
@Lindii píše:
@Talunka ojeee,no jo „hrdinove“ :D co si tam dal, sedmihlaveho draka? :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 23:49
No, já teď zvýšila dávku čajíků na dvojnásobek po minulém pátečním zjištění, o co se manžílek pokoušel. Takže nervičky pracují :?
@Tůmička píše:
@Talunka Zkusím ty čaje, vím, že mi pomáhaly i normálně.. mě se zdá, že mě všichni opouštějí, nebo umírají, nebo je někdo zabíjí a tak… většinou to má co společného s tím, že mě rpostě někdo (jakkoli) opouští. Možná je to přehnaný strach, že se na mě chlap vybodne a zůstanu sama s malým. On je pro mě celý můj život. Nikdy jsem takhle zamilovaná nebyla.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 23:51

@Talunka smarjaaa proc na to koukas???Ja si to zakazala i cist o tom a sem v klidu :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 23:52

@Tůmička tak se zkus ted v dospelosti poradit s psychologem, treba pomuze a pridat nejaky ty bylinky, nekde musi byt zakopany pes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
17.1.13 23:52

@Talunka a jo, ten manžel.. hajzli.. ale čajdy pomáhají, to je fajn.

No holky, já jdu s pesanem a spát. jsem dneska fakt celá zlámaná. Ještě ke všemu, pes nám ošukal polštáře na gauči, tak jsem je musela dát vyprat a nemám se o co opřít… debil jeden.. to ještě nikdy neudělal.. tak dobrou kooooči :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 23:54

@Tůmička :lol: :lol: :lol: :lol: aspon ma pejsek zdravej apetit :mrgreen: dobrou, hezky se vyspi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 23:55
Mi to nedalo, no :lol: Ale furt se na to těším :lol:
@Lindii píše:
@Talunka smarjaaa proc na to koukas???Ja si to zakazala i cist o tom a sem v klidu :mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 23:55

@Talunka chlap nesmi vedet, ze ma zenskou proste jistou, at je sebehodnejsi..nekdy nadavaj, ale stejnak se pak maj nejlip ty mrchy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 23:56

@Tůmička Chudák-s polštářem :lol: Brou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 23:56

@Talunka jedinna pozitivni vec je, ze si tam dolu pri tom neuvidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.1.13 00:00

@Lindii No,to je pravda. Možná proto blbl. Já jsem tak trochu taková ta žanská, co si dokáže bez chlapa poradit a dát mu to jasně najevo, pokud je třeba. Po tom pátku jsem mu řekla, že pokud míní takhle blbnout, že mi to má zavčasu říct, že si se mnou prdel nikdo vytírat nebude. Že dokud jsem mladá a k světu, tak si pro malou klidně najdu zodpovědného, nového chlapa, co si nepotřebuje dokazovat svou mužnost u jiné ženské! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.1.13 00:14

@Talunka to si mu rekla spravne a prave ze se bojej zenskych, co se umej o sebe postarat, jesitove!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.1.13 00:23

@Lindii řekala jsem to velmi přesvědčivě! Ale jen jak zalezl do ložnice, tak jsem se musela vybrečet v koupelně, hrdinka :lol:
Můžu se tě zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.1.13 00:34

@Talunka hele to je normalni, z toho si nic nedelej, kolikrat si taky pobrecim, ze mam pocit, ze muj chlap si mne uz nevsima, tak jak bych si predstavovala..kazdy mame neco, jsou to hormony, spliny, depky v jednom..jj jasny,28 pryc a tobe? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.1.13 00:45

Jdu to zalomit, boli mne ten prst, tak to zkusim, budem pokracovat zitra ;) dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí