Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise hele mame to stejny a chlapi mi v tomhle taky pripadaj stejny..ale ono je to vazne tim, ze clovek ty hormony ma ted pocuchany a rozseka nas kazda ptakovina…taky mne nekdy tak vsechno se..e, ze bych nejradsi chodila do prace a mela sve starosti, mam pocit, ze pritel si zvykl jak jsem doma, ze semnou muze obcas dost mavat a to s emi nelibi.. ![]()
@Talunka presne, vsude to je stejny, nekdy je proste dost oblacno a kdyz si predstavim, ze bych mela jit do druheho tehu hned v zakrytu, tak mne stojej chlupy i na zadech…si hodne dobre rozmyslim, jelikoz byt tu izolovana 6 let, to bych byla asi za chvili na BOhnice, ty chlapi si to vazne neuvedomujou, nevi o cem mluvime, sami by to tezce zvladaly..a po pravde, ja mit dobre placenou praci, tk bych taky rada ty penize vydelavala a chodila se pak domu divat jak je uklizeno, uvareno, postarano o deti…fakt nekdy sobci pitomy, mam takovej vztek za dnesek, ze bych vrazdila ![]()
@Tůmička uz nemam co brecet, no sel na pivo a prisel zas o hodinu pozdeji, nez sme byli domluveny..ono by o to ani neslo, mne uz jde o princip, vzdy neco slibi, co sam nedokaze dodrzet, ja sem mu schvalne na 10 minut zamkla a to ho vytocilo..pak sme si rekli navzajem veci, ktery mne dost ranily a tak nejak zklamaly..proste vecer na pikacu…
@Lindii Joo, to znám tyhle kraviny.. ona je to blbost, ale v závěru už ani nejde o tu věc, jako o princip té věci.. to znám moc dobře. Ale kvůli těmhle ptákovinám jsou nejhorší hádky. A tááák zbytečné. Stačilo by zavolat, že se zpozdí, přijít s omluvou. Jenže oni ještě hrají na hrdiny jako „prosímtě, hodina, ty naděláš,.. se snad nezblázníš kvůli takový chvilce“… atd.. nemám pravdu?
@Tůmička jo presne, on ze mne pak dela stihacku a ja nevim co jeste…jen ze hormony pracujou a jak se na to clovek jednou zameri, uz to nejde si toho nevsimat..na necem jsme domluveny a on si stejne udela podle sveho..ze nikam nechodi, ze je cely tyden v praci, ze mu vycitam 2 hodiny na pive..a co mam rikat ja??Nikam nemuzu, pit taky nemuzu, je mi deno denne zle, neustale mne neco boli..asi by to neprezili, kdyby meli byt tehotny sami… ![]()
@Lindii asi nějaké erupce na slunci nebo co.. já nevím. On jim to přece nikdo nemá za zlé, že někam jdou, ale ať se pak podle toho chovají k nám, že?? My jsme celé dny doma samotné, nic pořádně nemůžeme, do baru s holkama už vůbec ne (nevím jak tobě, ale já bych i ráda šla, ale z toho kouře všude se mi dělá tak strašně zle, že si to rychle rozmyslím, než někam jdu)… ale tohle je asi náš úděl žen.. kdyby to alespoň fungovalo jako za dob dávných - chlap domů peníze a žena starost o domácnost.. jenže dneska - chlap domů peníze a ženská starost o domácnost, o chlapa, a nosit domů peníze.. ach jo.. já mám teda dneska jako celkem fajn náladičku, ael tohle mě rozčiluje
@Tůmička no asi tak nejak..vis, ja se sem k nemu prestehovala skoro pred 3 lety z velkomesta(jsem na vesnici) nikde tu nemam poradne kamosku, sem tu defakto v izolaci a ted v tehu je to pro mne uplne strasny..ziju tu sama se sebou, ja si svyho chlapa vazim, on je jinak velmi schopnej a vim, ze nas ma rad, ale tohle mne pak nekdy drti, ale ono se asi pochopit v tomhle navzajem nejde..stane se, ze se lidi hadaj, to je prirozena vec, mne pak jen strasne mrzi ty oskliva slova, ktery se mi vryjou do pameti a nemuzu je vypudit..a ja pak zacnu v hlave premitat a co kdyz a kdyby a tohle a tam to.. ![]()
@Lindii nad tím takhle nesmíš přemýšlet co by kdyby.. sama víš, že ta ošklivá slova jsou vyřčena v napětí, stresu a momentální vyhrocené situaci. V tomhle okamžiku člověk řekne spoustu věcí, co ho pak mrzí. Jen to pak chce, si to v klidu vyříkat.. což je někdy problém. Já tohle dělám. A vím, že se mi uleví. Ale musím s tím přijít já.. víš, jako „promiň, tohle jsem říct nechtěla“.. i když ta hádka vznikla kvůli „němu“.. ale tohle pomáhá. Jo vesnice.. asi bych se zbláznila. Žiju ve velkoměstě a fakt bych se na vesnici zcvokla.
@Lindii Ráda bych si tu povídala, ale už mi klesaj víčka, tak to nesmím promarnit a musím upalovat do pelíšku.. hlavu vzhůru
tohle se stává. Nesmíš nad tím moc přemýšlet. Dobrou noc..
@Tůmička ja vim, ja hodne veci v sobe dusim a taky to neni dobre..ja sla sem dobrovolne, v jinych pripadech tu jsem stastna, jen sem ted proste zavisla na nem a to mne v tehlech situaci stve…hezky se vyspi a prijemny sny, papa ![]()
@Lindii Tak v tom že si izolovana se uplně vidím. Já se za přítelem taky přestěhovala 1401 km daleko. Takže tady pomale nikoho nemám. A ted navíc se n a nic nezmohnu takže sedím akorát doma na zadku. Holky ale to máte ještě dobry o hodinu. my se domluvili že pujde s klukama na pivo a že teda přijde ve 3 ráno že slavili. No tak se vzbudim ve 3 rano a on nikde tak si říkam jo přijde pozdeji. No vzbudim se o pul 6 a on nikde. No a Mistr přišel v pul 11 dopoledne. Já strachy bez sebe co se mu stalo že mi nebere telefon a on přijde vysmátej dom a ještě mě seřve že ja histerčim.
@Lindii @Talunka @Mimise
ahojky, tak koukám že hormony blbnou a chlap je typicky nechápavej. akorát já nemůžu moc napsat o tom svým, on je docela dost empatickej, ale taky mě dokáže občas pěkně vytočit, nejvíc tím, že přijde domů a já nemám umytý nádobí, prostě se mi nechtělo, a on nedokáže pochopit, že jsem celej den doma a to nádobí jsem ještě neumyla, to se mě pak ptá, co jsem tady celej den dělala, a já si připadám jak trubka, která celej den proválela na gauči, ono totiž to že je vyluxováno a utřenej prach chlapi dost dobře přehlídnou, to samý platí o umytý koupelně a setřených podlahách.
co ale nepřehlídne je plnej hrnec na plotně ![]()
holky neumím si představit jít za chlapem, já sama jsem z vesnice, teda z malého městečka, jenže já tu jsem od mala, jsem tu doma, mám tu rodiče a kamarádky, zato ten můj je z vesničky o cca 300 lidech, je tam nádherně, ale neumím si představit tam žít, unudila bych se tam k smrti. musí to bejt hrozný, nikde žádná kamarádka, to, usí bejt na palici ![]()
a co se týče těhu tak ten můj je zatím v pohodě, třeba to přijde, až bude můj břuch vetší a těžší, a já budu protivná
ale teď si ho rád pohladí, občas k němu promluví a když mě náhodou zabolí břicho, tak je hned vyjevenej, jestli se něco neděje, takže tak nějak normální chování.
@Tůmička pokojíček hezoučkej
to my zatím žádnej nechystáme, všechno budemem mít v ložnici, než v bytě předěláme, to co ještě předělat musíme.
holky, jamý máte vybraný, nebo už koupený kočárky? ![]()
@Šalvějka s tím nádobím jak kdybych viděla toho miho. A u te koupelny jsem se zasmála, protože to same mám doma
a ohledně těch kočárků koupenej ho zatím nemám a vybranejch jich mám plno
neumim se rozhodnout hlaně chci aby něco vydržel protože rodim v letě a na zimu už prcek bude větší tak aby něco vydržel
@Mimise probuh kam si se az odstehovala? Ja teda „jen“ 200km, ale i tak treba moje mamka tim trpi, cekam jeji prvni vnouce a je cela natesena, jen ze kazdy tyden sem jezdit je trochu nemozne…ja vim s tou hodinou jsem to prepiskla, ale v tu chvili to ze mne proste vyjelo
a uz se to vezlo..no tak to bych se zblaznila, presne jak rikas, clovek ma taky starosti..a tak mne ted hloda svedomi, zda se mu mam omluvit, ale brzdi mne v tom taky to, co mi rekl, mrzi mne to, celou noc sem nespala, bylo mi zle, vypadam ted v ksichte, jak kdyz mi nekdo namlatil, hruza des ![]()
@Šalvějka no ja sla dobrovolne, ja sem tu jinak stastna, na druhou stranu proste ted jak je clovek odkazan byt hlavne doma je to na hlavu, ja sem jeste ke vsemu na neschopence, cili mam jen par hodin denne vychazky a to vylezu jen na nakup, pze tady neni s kym, bud jsou tu samy mladaci a nebo starsi vrstva, tehotna sem tady na vsi jedinna..oni tohle v zivote nepochopi, muj je zamestnan praci od rana do vecera a mysli si, ze resim ptakoviny, ale vim jiste, ze sam by to nevydrzel ani tyden.. ![]()