Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii přesně tak. nejlepší bylo když jsem viděla kolik berou cigáni ta jedna tak brala 35 000 za nic. A mi se musime doprošovat aby nám dali vubec něco.
No, před zaměstnáním jsem půl roku dělala pojišťováka-nejhorší období v mém životě! Takže pracat! Prostě je to posraným navrch. Když bude nejhůř, tak se obrátím nějakého toho ministra sociálních věcí či co. Třeba mi poradí, když takové posrané zákony schvaluje. ![]()
@Mimise píše:
@Talunka Já mám v drogerii tchýni takže ta tam má už takovejch věci že to ani neupotřebíme
@Mimise
No o těch cikorkách mi ani nemluv! V životě to nedělalo, neodvedlo jedinou kačku za daň, zdravotní či sociální a berou takovou krupicu! Oblečení ve značkovém, v rypáku Malbora, jezdí si v BMW a jsou happy.No toto musí naštvat každého. A když jsem je včera viděla na té sociálce, jak měli v rukách papíry na schválení dávek, tak se mi udělalo ještě víc zle než mi bylo. A to pochybuju, že ty papíry vyplňovali. Vždyť se sotva podepíšou. Jojo, náš sociální stát! Se nedivím, že spousta lidí emigrovala a když sem dojedou, tak čučí jak bacil do lékárny, jak tady tak můžeme žít. Za chvíli se sem budou dělat zájezdy pro turisty ze zahraničí ani ne tak na památky, ale na styl našeho života. Bude se to jmenovat-Den v české rodině aneb Jak přežívají české rodiny. ![]()
@Talunka to jo. Nejsem žadnej rasista ale tyhle svině bych vymlátila. je mi z toho na
když vidím co oni mají a my se o par korun musíme prosit jak debilové. Zkur…českej stát.
Fuj a ja uz se klidne priznam, ze rasistka jsem, protoze ty tlamy cerny makat nebudou a tuhle mi nekdo rikal, ze maj na ne specialni tabulky na socialce…tak o cem to pak tady je??Normalni rodina, co cche prezit a nedostane ani korunu a oni!!!ja na to zas ani nechci myslet, nebo se akorat naseru…porad maj nejaky privilegia, protoze se jich bojej, umej si udelat poradek, tak proc to neumime sakra my???Kde to proboha zijem, kde to bude za par let??tady je samej utecenec, pak si milostpan pusti ty nejvetsi zvrhliky z vezeni a nic se nedeje..no tak co to je za bordel???Vzdyt to uz se musi neco stat, obcanska valka, nebo neco podobnyho, uz dlouho si nechame srat na hlavu
se omlouvam, ze sem tak sprosta, ale zas mne to dodelalo
Clovek maka celej zivot jak blbec, aby z toho ve finale nic nemel…to je teda „uzasny“ to jsou mi vyhlidky panecku.. ![]()
@Talunka
no ty vole…to je nářez, ani to debilní zdravotko ti neplatila, to je mazec, a na úřadech se uměj chovat jak kdyby jsme snad všechny byly z oboru a všemu rozuměly..
hlavně klid, v klidu dejchej, musí to jít nějak vyřešit ![]()
@Lindii
joo náš stát je tady holt pro podvodníky a nemakačenka, nejvíc mě štve, že tady selhává veškerá péče o rodiny, to je furt keců jak jako češi vymíráme, ale nám se prostě nevyplatí rodit jedno dítě za druhým, protože jsme bohužel tak uvědomělí, že jsme poctivě chodili do školy a pak si našli práci. jak hrábneš na práci, je po prdeli, kdo nikdy nemakal, má všechno spočítáný z celostátání průměrné mzdy, to pak nasere, když celej život makáš, a pak ti daj důchod 7 000, cikán co nešáhl na práci dostane pěkně mastnej důchod, zase spočítanej z průměrný mzdy…taky se vždycky rozčílím, kamarádky dělá na sociálce, ta to má všechno hned z první ruky, říká, že tohle všechno je možný jen v čr, sama říkala, že jí není zrovna příjemný vyplácet tmavočechy, co maj zlato na krku a přijeli audinou ![]()
kéž by se zvrhla konečně nějaká pořádná revoluce, nebo defenestrace, stejně si myslím, že k tomu jednou dojde, jednou jako národ musíme už říct dost.
@Lindii z toho si nic nedělej, že si sprostá ja když je vidím ve městě tak se mi vaří krev.Oni se pořád diví, že se na ně dívame skrz prsty pak začnou vyřvavat a najednou jsme my ti špatní. Já včera měla trauma zazvonil mi zvonek jdu otevřit a tam stojí cigám a ptá se mě jestli mám počitatč že potřebuje vymazat flešku. Až jsem ho odpalkovala tak mi doma došlo že vlastně mi mohl něco udělat strčit do mě a vykrást nám byt nebo něco. Muj byl ještě v práci a já se bála aby ještě nezazvonil
@Talunka ahoj,tak já jsem na tom úplně stejně, jsem na pracáku, ze kterého už nedostávám žádnou podporu, sehnala jsem si práci na Dohodu, ale když jsem řekla, že jsem těhu, ke konci roku mě propustili, tak od 1.1.2013 jsem úplně bez prostředků a to mám odděláno celkem 8 let předtím. Na pracáku jsem se ptala, jestli mám nárok na sociálce na nějaký příspěvek, řekli, že, až po porodu na rodičák a tak čučím a přemýšlím, jestli se mám jako do porodu 5 měsíců pást, nebo okusovat zdi, to je teda humus!!!
@Radanka25 Já mám to stejné. Podporu naštěstí ještě mám. Ale už jen měsíc a tak dál nevím co budeme dělat. A ten rodičák taky není žádná sláva dostavat nějaky 4000 po cely 4 roky. No asi se namočím do černý barvy, začnu mluvit tak jak mluví naši tmavši spoluobčané a třeba něco dostanu
@Mimise jo,jo, já když jdu na pracák, hned vedle máme sociálku a přímo tu budovu okupují géta, celé rodiny našich tmavých spoluobčanů, hádají se, každá tmavá před sebou kočárek a už pupky nachystané, zase na porod, v rukách papíry na schválení příspěvků, smradu je z nich plná budova, ale na sobě značkové oblečení, zlaté řetazy a každý samozřejmě dorazil autem, nesmím zapomenout na to, že každá váží tak 120kg, takže bída není, je mi z toho vždycky zle, až se přímo zhnusím a naseru
![]()
@Radanka25 My máte to stejny když jdu na pracák tak ve vedlejší chodbě je sociálnka a to je teprve síla. No a na pracáku to samé sotva je tomu 18 tak už to stojí na pracaku aby zase dostali peníze. na nás se tam ty žensky divaji jak na ty který nechtěji makat, ale těm černy by tam div nenatahli červenej koberec.
Holky, to je hrozny
vzdyt to je do nebe volajici?! my se tu nechavame utlacovat..ja bychvsechny tyhle ty smejdy vykazala ze zeme, jsou to jen vydridusi!!!Ja uz ani nemam slov ![]()