Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
23.1.13 23:24

Holky, jaký je rozdíl mezi poporodníma vložkama a vložkama na silný menses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 23:27

@Talunka ja myslim ze skoro zadny, ja nevim, kazdopadne mam sebou do porodky koupeny nocni KOtex vlozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.1.13 23:29

@Talunka ty poporodní nejsou naprosto ničím napuštěné a mají spešl ten matroš napovrchu. Jsou úplně měkoučké. Mám je doma. Dostala jsem je už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 23:32

@Lindii Hmmm,taky jsem si říkala, že koupím takové ty fošny na noc.
@Tůmička No,takže takové ty vložky bez těch propustných ďůrek, co je dávají v reklamě. Takové Naturelly skoro? Ale bez heřmánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.1.13 23:35

@Talunka Jojo, přesně. Ty naturely jsou tomu hodně podobné. Nejlíp to přirovanala moje mamka k vložkám. Prý to jsou ty stejné, které vylezly na trh jako první, jen mají křidélk a lepidlo :D prostě úplně obyč vložky. Tlusté (čili pojmou opravdu hodně tekutin), bez parfemace, gelů, tvarování, dírek atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.1.13 23:38

http://www.fidex.cz/…-vlozky-SAMU tyhle mám a jsou prý nejlepší. Jo a lepidlo zespoda nemají. Prý je to lepší kvůli prodyšnosti.. takže super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 23:39

@Tůmička jo tak ze je budes mit pak na zadech, az se pohnes :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 23:40

@Talunka fosny :lol: opresne tak, tyhle maji lepidlo ze spoda, jinak jsou prodysny taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 23:42

Jinak ja uz mam tasku preventivne sbalenou, jen tam dodam karatcek, pastu, papuce a asi mam vse.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 23:47
Kdyžtak to přivážeš špagátem k pasu:lol:
@Lindii píše:
@Tůmička jo tak ze je budes mit pak na zadech, az se pohnes :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 23:48

@Talunka :lol: taky reseni..co tchyne? Neozvala se? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 23:49

@Lindii
Můj už taky do mě klavíruje, ať to začnu realizovat. Vyndal mi můj mini kufřík z komory.Tak tam něco hodím, aby neřekl :lol: Hlavně jak jsem četla, tak toaleťák. Prý v naší porodnici je nedostatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 23:51
Pozor, včera tady byla, ale jen se vyčůrat, protože šla kamsi ke kamošce a měla nás po cestě a už by to nevydržela :lol: škoda, že jsem otevřela :lol: ale fakt jen záchod a pryč. Mě by takovéto návštěvy vyhovovaly vždycky :lol:
@Lindii píše:
@Talunka :lol: taky reseni..co tchyne? Neozvala se? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 23:56

@Talunka :mrgreen: bych se asi neudrzela a pronesla mezi zuby, ze wc je jedinne misto, kde je vitana a kde ji to slusi :lol: :lol: no vidis, to aby si pomalu clovek balil i vlastni povleceni co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
24.1.13 10:02

@Mimise tak gratuluju k holčičce, jsem zvědavá jak dopadnem zítra, taky počítám s tím klukem, tak uvidíme no..ale hlavní je, že je všechno v pořádku!!! :)
@Tůmička no paráda, já si to myslela, že toxo mít nebudeš :), to by byla velká náhoda tohle chytit, četla jsem o tom, že to člověk může prodělat a ani o tom neví, pak to sice zůstává v organismu, ale ničemu to už neškodí.
@Talunka no tak v rodině, mít úúplně stejný dva kočáry, to bych taky nebyla nadšená, každá chce bejt s tím svým kouskem tak trochu vyjímečná, alespoň ve svém okolí, ale třeba moje kamarádka má v merku stejnej kočár jako já, a termín má o měsíc později než já, a bydlí ode mě, asi 150 metrů :D jen ten kočár má vybranej v modrý barvě, ale my jsme takový ségry už od školky, takže to je asi jedinej člověk u kterýho mi to nijak nevadí :mrgreen:
a volím Zemana, já toho Švácu nějak nemůžu vydejchat, manžel tuplem, ten ho nemůže ani vidět v tý televizi, natož slyšet. a ta hymna :poblion:
ale je na to dobrej vtípek:
Lezou Schwarzenberg a Kalousek na skálu a v tom nejtěžším úseku se zaseknou. Schwarzenberg říká: „Kdyby tady byl Boriš, ten by nás zachránil.“ Kalousek na to: „Prosimtě, lez!“ Ale Schwarzenberg po kuse zase řekne: „Kdyby tu tak byl ten Boriš, ten by nás zachránil, ten by nás z toho vytáh!“ A Kalousek na to: „A kdo je ten Boriš?“ Schwarzenberg: „Neznáš českou hymnu? Zpívá se tam: Boriš umí po skalinách!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí