Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
24.1.13 19:33

Já se dneska byla projít do toho města a málem i umrzla prťka.. fuj, jaká je tam zima. A ušiska jak mi mrzly. Jsem si koupila klapky na uši, chlupatý, úchylný :D a teď jsem si dala pomeranč s bílým jogurtem a medem :dance: toho bych spořádala na kila. @Talunka já taky ráda medík. A s tím cvrnknutím. Mě jak malý neustále leží dole, fakt jako úplně dole, tak jak to bolí, tak kolikrát ani necítím, že potřebuju čůrat a jak vstanu, tak mi taky ukápne :oops: ale jen někdy. Dneska je zase malý asi krásně vyspinkaný, protože čutá celý den jak blázen. A teď po té sváče úplně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.1.13 23:47

@Tůmička
Zima tam je. Proto jsem jela pro vložáky autem :) Nesnáším toto období. Ale zase jsem ráda, že 3. trimestr jsem neprožila pres léto, to bych asi chcípla!
Ale zase mě vysírá, že mám na sobě bundu velikosti 44!Protože se do jiné, abych si pod to dala svetr, nevlezu. Přes bříško super, ale v ramenách o něco mémně lepší :roll: A do kozaček lezu jak lovkyně perlorodek-rozkrok, nádech, obout, zapnout, s výdechem nahoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 00:00

@Talunka :D lovkyne perlorodek, hezky..ja s tim mam taky problem, musim hodit nohu nahoru a ze strany ji jakoby zavazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 07:40

Tak jsem se dneska těšila, že si přispím abych nečumakovala už od 6 od rana. No ale náš drahy pejsanek se rozhodl, že mě nenechá. Nejdřív mi sebral peřinu, pak si sedl k posteli a funěl mi do obličeje. A když jsem se otočila začal mě olizovat nohy. Takže jsem zase vzhuru. A k tomu 3 trimestru v létě. Já mam termín 12.června a tak se modlím aby nebylo ještě takove vedro. Nejlepší je jak jsem si říkala, že jsem zhubla jak mi bylo pořád špatně, přítel jakej mám ted hezkej zadek. No a jeli jsme k jeho babičce a ta mi řekne nooo už se ti to pěkně vráží do zadku :lol: já si připadala jako kombajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.1.13 11:12

@Mimise
Tak já dneska spala do půl 11!ALe za to šla spát až něco kolem půl 2! :?
No pejsek tě už zacvičuje na prcka :lol: Sice ti nebude brát peřinu, ale za to tě bude budit :) To nás pravidelně budí malá sousedka pod náma. Začala vstávat v 8-dobrý, pak v 7,horší, ale dalo se to. A teď v kolem 6.To je hnus, páč ona dupe, mlátí do topení a mají podivně hlučné hraní. A co je hrozné, že furt na ni řvou a ona pak ne že brečí, ale má takové ty dětské záchvaty, které děti umí parádně zahrát! Ale my jim to vrátíme!!! :cert: Jejich malé je už 2,5 roku…my teprve začneme :lol: A koupím malé houpacího koně! Máme skoro všude lino, tak ať si to sousedi užijou, až se bude houpat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 13:47

@Talunka :lol: :lol: S tím budezím sousedu vím co to je. Já mám sice za sousedy duchodce, ale ta ježibaba od vedle mi to snad děla naschaval. v 7 rano zapne vysavač a pračku a ted dědek jde a začne sekat ve sklepě dřevo a to se mi otřasa celej byt. Takže buď je to ta škeble od vedle nebo náš drahej miláček. a já i když jdu spát ve 2 ráno tak v pul 7 jsem vyspana. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 14:09

@Talunka ahojda, husty to video, vcera sme to skoukli s pritelem 8o :roll: jako tech deti mi bylo neuveritelne lito! Clovek muze byt hodne socialne slabej, ale v zivote by tam nemel takovej svincik! Fuj, ja bych tam ani nesla..jinak se sousedama mi neco povidej, nahore bydlej starsi, co maj 4 deti a ty maj vnoucata a to je mazec, kdyz jich je nahore treba 10, ty mali zmetci tam neustale dupou a litaj, to je nekdy vazne na palici, tak doufam, ze nase mala jim to taky vrati az se narodi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 14:52

Holky to je pořád samej prblém. My v rodině máme same holky a tak všichni čekali že naše mala bude klučík. Moje máma to vzala dobře už se na ni těši kupuje ružovoučky věci atd. Ale tchyně mě docela zaskočila. Docela si rozumíme a dokud jsme nevěděli co to je tak pořád že to bude bluk atd. No a až nam řekli že je to holčička tak jak kdyby se po těšení a po nadšení slehla zem. Ještě poznamanala že nam z ni uděla kluka a že s eji v praci holky budou smát že chtěla kluka. Tak jsem z toho tak sklamana. Vždyt to bude její první vnouče. Když vidím soji mámu ona je trošku blázen do nakupovani ale aspon zavola že koupila krasny ponožečky. Ale ona ted vubec nic ani se nezepta jak se mala ma a to se dřív ptala. Asi si to moc beru ale přece jenom chci aby byla ráda, jako my že je mala zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 15:06

@Mimise mne prijde, ze vsechny tchyne na svete sou prasteny… :roll: nic si z toho nedelej, to neni tva vina a tes se na mimi a dulezitejsi je, ze tvoje mamka je z toho nadsena..pritele bracha maj 2 holky a tak mi prijde, ze na nase vnouce se ani nejak netesi..taky zas holka (moje mama je samo uplne vedle, taky jeji 1.vnouce) nakoupila mi na decko snad vsechno, ja to ani nestihla :mrgreen: a od tchyne mam 2 bavlneny plinky a neustale mi tlaci do hlavy, ze kdyz moje mama to vsechno kupuje, tak s emi ona nebude vnucovat, ze to nebude kupovat apod..a ja ji neustale rikam, ze klidne a rad auvitam jednorazovy plinky..prijde mi natvrdla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 15:08

@Mimise jo a to mame jeste slibeno, ze od tchanovcu dostaneme darkem ten kocarek..uz sem tchyni rikala, ze prisel a zatim teda nic, ze by rekla, ze mi na nej da tedy penize..platila sem ho cely ja…jako pocitala sem s tim, ze ho budem platit my, ale nabidli se sami, kocar uz je tyden doma a zatim nikde nic..tak nevim co si o tom zas myslet. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 15:54

@Lindii No já jsem ráda, přítel to same taky chtěl kluka, ale když je to holka tak už se na ni těší. No já od ni čekala víc zájmu. Ted akorát řekne no tak to bude chcapina- tak ona říka holkám. Uplně mě to odrovnalo. Pak jsem řekla že je to supr že si koupim červenej kočárek a to vyjekla červenej? to snad ne. Takže si uživam naši malo s moji mámou akorát je 140 km daleko tad akorát zavolá co zase koupila :lol: a ještě s tím kočárkem. z toho si nic nedělej tchyně děla v drogerce a myslíš že by ju napadlo koupit mi třeba balík plínek nebo nějakou kosmetiku na malou? Ani nahodou to mě akorát řekne že mi to schovala dozadu a že to tam mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 16:03

@Mimise no ja si z toho nic nedelam, ale nemaj to teda rikat..ikdyz to asi calnou, ale buh vi kdy ze jo :D taky mam mamku 200km daleko, sme na tom stejne ;) a ta se hrozne tesi, fakt to snad proziva vic nez ja :))) to az mne odvezou do porodky, tak ji to nemsim ani rict, dokud neporodi, nebo porodi ona driv za mne, to by s emuj chlap asi zblaznil, kazdych 5 min. telefon :D :D nechapu, ale jak nektery lidi sou zvalstni co? Oni si to prislovi ty tchyne fakt zaslouzej, apson vetsina ano..ze tchyne a uzeny, jsou nejlepsi studeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 16:11

@Lindii No to s tou mámou to stejný :lol: taky budu muset počkat až porodím nebo sedne do auta a přijede a odrodí to za mě :D Nechápu proč v tom pohlaví děla takovy rozdíly než aby byla ráda že je mala zdravá a že jsme v pořádku. Nechápu ji, a mrzí mě to od ni. přítel je její jedinej syn a ona se na vnouče ani netěší. akorát nám koupila vaničku na malou a tím to asi zkončilo když je to holka. No bude se divit až budu víc času trávit na moravě i s malou i mé mámi která se na ni těší a ona ji uvidí jen málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.1.13 20:07

@Lindii @Mimise Čau holky.
No o tchýni vám zrovna já nemusím vykládat :lol: Krom šílených ponošených hadýrek od ní nic čekat nemůžu-řekla nám doslova:„No od nás nic nečekejte. Já jsem momentálně bez práce a peníze nemám.“Tak jí manžel řekl, že nás to „opravdu mrzí“ a že se podle toho zařídíme. Já teda v duchu dodala, že když nemá prachy ona, tak ať nenosí aspoň ty úděsné hadry, ale kousla jsem se do jazyku. Teď už jsem jí to řekla, ale to už jste si přečetly a pobavily se :lol: JInak se absolutně nezajímá, jen vysírá!!! :cert: A když začnu rodit? Moje mamina by mi nevadila, kdyby třeba dojela podpořit. Ale volat tchýni má manžel přísně zakázané! Jsem ráda, že maminku má taky radši, když o ní neví :P Dokážu si představit jak by radila, protože to, co dokáže teď je dílo, natož v nemocnici!
A s tím pohlavím-u nás to bylo fakt jedno…byli nadšení, že jsem se konečně rozhoupala :lol: Celá rodina byla v sedmém nebi a v prvních měsících bylo vidět ak se všichni těší na naše malé. Pak ale ouvej-došla sestřenka, že čekají taky.Tam to splétá plno situací, které jsou na dlouhé vykládání. Ale ve zkratce tam to mimčo nemělo být :think: Takže mluvení o očekávání potomků je TABU! Kvůli sestřence. Takže se s každým bavím jednotlivě-tetou, babičkou, našima…prostě ne, když je rodina pohromadě. Chjo.
Já se tak těším, až bude ten prcek na světě! Protě budeme kompletní rodina a nebudu se zabívat malodramatama zbytku naší rodiny :|
Jo a vtip dne! S manželem jsme kolaři. A mám slíbené za porod malé vytúněné kolo na nějaký větší peníz! Ale to jsem nechtěla, jen trošku pochlubit :oops: :lol: Malá ještě není na světě a manžel dneska došel s tím, že vydražil na Aukru úžasnou sedačku na kolo, značkovou,novou.Za třetinu ceny než v obchodě! :palec: Ach ti chlapi!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.1.13 20:08

Ahojte holky, celý den jsem tu nebyla, byli jsme v tom Náchodě, ultrazvuk dopadl skvěle, miminko je o jeden den napřed v růstu, takže naprostá paráda, a čekáme chlapečka :) :mrgreen: táákže Oliver :D :srdce:
tak se zatím mějte krásně, příjdu zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky