Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka Ano, tak tak
jediný zelený je tu park s dlažebníma kostkama alias cestičky
a tu kostrbatou cestu na zahrádku snad ten kočár přežije
ale stejně přemýšlím, na zahradu koupíme ten klasický houpák z bazaru za pár kaček
@Lindii píše:
@Talunka cauda, peknej pribeh zas, se nenudistchyne jednou dopadne spatne, az ti rupnou hormony
fakt baba na zabiti..jinak ta tvoje kamoska, je fakt ujeta
tohle mne toci, ja teda Karla volila, ale v zivote by mne nenapadlo nekomu tohle posilat…mimochodem, mne od svagrovy prislo neco podobnyho, ze pokud jsem Zemanovec, ze nemam k volbam chodit, ze mam radsi sedet doma, kdyz venku tak mrzne..no to je na pest..
@Lindii v Maroku u oceanu, manzel je arab, ale neni muslim..takze bez komlikaci..miminko bude cech..to by byl tak aji tak..ne ze bych jim tady neverila, jen proste ten nadstandart je tu hodne drahy a nevim jestli bych dostala to porodny a pak socialka..zejo..je to hnusny, ale tak snazim se vytriskat co to jde, jelikoz cely zivot mi stat danil vyplaty..tak at se mi to alepson vrati…zpatky poletime, kdyz bude mit malej 4mesice..teda jestli to pujde, vubec nevim:( ![]()
@Tůmička
To znám! Venku 35,doma 34,5
Proto než se začalo realizovat vše kolem mimča, jsem řekla, že prostě klimatizace bude nezbytně nutná
Ještě teda uvidíme, páč léto ještě nebylo. Třeba pak tady budu psát, jak jsme furt nachcípaní a jak mě bolí záda
Ale nejsme ocasi, tak to budeme nastavovat jak se má. A tato má myslim ten nějaký smysl na upravování chlazení dle venkovní teploty, tak jen zmačknu čudlík, usměju se na ni a budu doma fungovat ![]()
Holky, kukám na ten film, co je na Primě-Mateřské galeje.No,začíná se to vyjevovat jako snad dobrá komedie. Třeba načerpám nějaké zkušenosti Amerických matek ![]()
@Talunka jako dá se tu udělat průvan, ale i tak tu je kolem 25 stupňů.. já mám z klimči permanentně angíny, takže to asi nehrozí… jé, už aby tu byl drobek s námi.
Holky, kolik máte nahoře? kilo?
@Tůmička
Před 14 dny na kontrole, mi to dělalo 13 kg. Teď si myslím, že nějaké to kilo je opět nahoře. Ale to mi řeknou až na gyndě. Doma váhu nemám a vůbec mi to neva
Ale tak nějak to mám všechno hlavně v bříšku. Něco málo zadek, boky, prsa-prostě klasika…
Kolik ty?
@Talunka nejdřív jsem zhubla, takže jsem měla -5 a teď mám -2
mám váhu doma a jsem šílenec a vážím se každý den, ale proto, abych se musela hlídat, ale jen tak
asi úchylka ![]()
@Tůmička to se nekdo ma, ja uz mam nahore „krasnejch“ 20kg
hruza no, budu mit pak sakra ficak, dostat se zpet do kondice.. ![]()
@Lindii já doufám, že se nedostanu víc jak na 62
což by znamenalo, že můžu přibrat 8 kilo ještě. Tak uvidíme. To by odpovídalo na 2 kila na měsíc
@Tůmička
Každá jsme jiná a nechci tě strašit, ale já do shruba 7. měsíce přibírala málo. To se rozhoupalo až tak 26.,28. týden ![]()
Ja jsem v 26.tt a mam nahore 9:D takze to bude moc krasny az budu mit 20!Uz ted si prijdu jako koule! ![]()
@Talunka Uvidíme no. Jako určitě kvůli tomu nebudu držet diety nebo tak, to v žádném případě, dám si, na co budu mít chuť, jen by to bylo hezký, kdybych moc nepřibrala. Nemáme to ani v rodině, tak uvidíme, jaká pak budu koule ![]()
Čaute ženy. Člověk vleze na net, všude samé řeči o prezidentovi. Nadávky lidí ze strany KS na lidi MZ jací to jsoi ignoranti atd. Já, že se uklidním na emiminu a tady se taky o tom diskutuje. Některé matky jsou ostré ![]()
Tak skočím semka a tady nic…no nic no.Jdu žehlit a pustím si něco moc romantického, zamilovaného až se mi bude srdíčko svírat ![]()
@Talunka Já sem lezu celý den a vy kecalky nic.. nějak to tu stydne! ![]()