Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
28.1.13 17:20

@Mimise smarjaa, se ty tchyne nejak domluvily nebo co??By sme asi mely prejmenovat diskuzi ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.1.13 17:27

@Lindii
asi joo no, ještě že ta moje v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.1.13 17:30

Holky, mam male znamenko primo u bradavky, ale ted jak se mi tehotenstvim zvetsila prsa, tak se zvetsilo i znamenko a asi 3 cm nad tim se udelalo jakoby dalsi..mam strach jit na kozni, za mesic rodim a ja ted nevim co s tim :nevim: sem z toho nejaka nervni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.1.13 17:37

@Lindii To se asi domluvili :lol: jstli dneska začne tak poletí nohama napřed. z toho znamenka si nic nedělej já je mám taky.Sice nerodím ale jak se mi zvětšují prsa tak taky roste. Doktor mi řekl, že pokud mě nesvědí a není nějak obnormálně vystouplý tak s tím dělat ted nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
28.1.13 18:51

@Lindii Tak můj miláček došel z práce a tak nějak neměl řeči, že ležím celý den. Dokonce mi uvařil čajík a lehl si ke mě. I když teda začal chrápat, tak jsem byla ráda, že byl vedle mě. Trošku to tísnění ze mě spadlo.Ty hromony jsou faaaakt svinstvo :)
S tou výchovou se naprosto shodneme.Taky si myslím, že není dobré být hodný a zlý policajt.To by nedělalo ani dobrotu mezi partnery, na tož pak mezi rodičem a dítětem. A jsem taky pro dobře mířené na prdel, když neposelchne. Mám v hlavě jedno pořekadlo-Ohýbaj ma manko, dokud som já Janko. Až já budu Jano, neohneš mňa, mamo :lol: A aby mi dítě lezlo přes hlavu, tak to neexistuje. Víš co, každá maminka se může ze svého dítěte po,,,ale jsou opravdu nějaké hranice a ty je třeba vytyčit a dodržovat. Na tom se taky s manželem shodujeme.Je úplně hotový z těch našich obyvatelek v době-3 holky 11-13 let. A to, co si dovolí ke svým mamkám, to mu hlava nebere a mě taky ne. Kolikrát se zmínil, že by jim normálně vylepil, až by se jim kousavé otočilo dozadu. A ty jejich mamky známe, takže to od něj berou.Jsou to totiž matky samoživitelky…prostě to vypadá, jako by to dámy nezvládaly sami :?
@Tůmička Začínám sbírat všechnu sílu i na to, že se tady třeba pohádáme! Ale tak snad se pak pročistí vzduch a bude od tchýně pokoj.
@Mimise Tchýně! Mazeeeec taky. Tobě dělá zle, že nečekáš kluka…to je taky síla. To je jak ve středověku, že nemáte následníka trůnu. Já si pamatuju, že jak jsme došli říct, že čekáme, tak mi chodila tchýně zase vykládat, jak se to může narodit postižené a jiné bludy. Jednou řekla takovou pi,,,že na ni tak manžel vyjel, že jsem měla strach, aby jí nevytl. Já se samozřejmě rozbrečela takovým tím brekem, kdy ti dochází dech.Ale bylo pak na celé léto klid, páč jsme se s nima neviděli. Takže ani nevěděli, že jsme se vzali. Dozvěděli se to až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
28.1.13 18:54

Jo a s těma znamínkama. Já mám taky na prsu, dvě. Ono je to sice v plavkách sexi, ale jak písáte, jak se prsa zvětšují, vypadá to všelijak. Ale i mě doktor řekl, že jakmile to nesvědí nebo to nepraskne do krve, tak v pohodě. Že se to přizpůsobí. Já mám spíš trochu vítr z mého znamínka na pipce, na dost blbém místě. Takže jakmile by mě nastříhávali, tak jsem zvědavá, jak to obstříhnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.1.13 20:41

@Talunka :lol: :lol: :lol: ty mi davas, hele s tim znaminkem si to napis do porodniho planu, aby ho sejmuli v pripade „narazu“ :D :D :D se tu tlemim..jinak porekadlo neznam, ale je krasny a hlavne trefny, citim to stejne..no pze ja se tam pak stejne nedostanu, kdyz asi budu kojit apod..hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.1.13 22:37

Zdravím všechny :mavam:, tak holky vás lituju- takový tchýně to je za trest!!! Si řikám že zlatá moje, sice nejsme best friends ale jinak je milionová proti těm vašim :pankac: :pankac: Když na to přijde, tak já mám problém spíš s novou přítelkyní od tchána, ta je sice defacto cizí člověk, ale mimčo jí budu muset půjčovat :nevim: Mno každej asi musí mít v rodině aspon jednu černou duši :think:
@Talunka Zkus jim říct ať ti ho při tom rovnou šmiknou a máš klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
28.1.13 22:39

@Lindii No,to bude plán…se vším souhlasím, jen aby to co nejmíň bolelo a bacha, mám tam znamínko krásy, tak ne, že mi ho ušmiknete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
28.1.13 22:43

@LadyAndy Ahojky nová :kytka:
Tak to nevím, by mě asi poslali do kytek nebo posléze na chirurgii :lol: Ale tak asi když by byl problém, tak by něco řekl gyndař, ne? Však ten mi tam čumí měsíc co měsíc :lol:
Vy budete Májové miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.1.13 22:50

@Talunka presne tak :D jak se dnes citis? Ja pomerne na pikacu, dnes mam pocit, ze uz prenasim, sem cely den ztahana jak kun, dycham jak hroch a uz nemuzu nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.1.13 22:52

@Talunka jo, jo, květen- už aby to bylo! :dance: Člověk by řekl, že to se denně nevidí, ale když to nekomentoval tak třeba jo :) Ale ono taky záleží na doktorovi, já měla jednoho- z toho člověk páčil slovo, pak za něj přišel tenhle a ten nezavře pusu :mrgreen: Na minulý kontrole (nějak začátkem roku) se mě hned vyptával jako co jsem dostala k vánocům :roll: :zed: :lol: -pořád žvaní :mrgreen: Mně to tak zaskočilo že jsem ani nevěděla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.1.13 22:52

@LadyAndy ahojky a vitej, ja sem taky majovka, kdy mas termin? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.1.13 22:57

@Lindii 19.5, ale tak trochu doufám že se povede 22.5., pač to má narozeniny manžel i moje mamča :mrgreen:
Jinak mě pěkně děsíš když koukám co mě brzo čeká 8o, jsem teprve v 25. týdnu a už ted si někdy připadám jak velryba na suchu :pankac: :D trochu závidim, že už to máš za dveřma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.1.13 23:11

@LadyAndy hele ja zavidim uz tem, co prave rodi :mrgreen: v klidu. niceho se nedes, treba to pocitovat nebudes, kazda mame neco jinyho..tak ja sem narozena 16.5. :mrgreen: :palec: mne treba vyrostlo bricho az v 6.mesici, jinak sem ho mela pomerne male,..no a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí