Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka píše:
@Tůmička Mě by se teda do očí podívat nemohl. Já vždycky počítám kachličky na zdi
@Tůmička když na to přijde tak jsem si připadala kulatější hned když jsem si dělala těhu test
Takže máš termín 19.6?
@Lindii Tak oni to tam mají fakt veliké, skříň se spustou věcí (skleněná dvířka), stůl s pc a různými letáčky atd., lehátko na uz… je to opravdu velké. http://www.ultrazvukve13tydnu.cz/?… jukněte
druhá fotka - můj dr ![]()
@Tůmička tak jasny, delam si srandu
jooo dokturek fesackej, sympatak! ja mam pana dr. Skalickeho zde http://www.gyncentrumsara.cz/
si tu ukazujem doktory jak sbirku motylu ![]()
@Tůmička píše:
@LadyAndy 20.ale asi půjde na svět dřív (císař)
Jakto???
![]()
Doktor sympaták - na gyndaře až MOC, bych se před nim asi styděla ![]()
@Lindii Tu komedii znám, líbí se mi.My máme vlastní komedii, ale určitě nedopadne kamarádstvím ![]()
Jo a těch kachliček je-kam mi oči dosánou-v řadě 15 na délku a na výšku se dostanu tak na 6.Beru to na pruhy.Jsou takové bílé s šedozelenou nitkou, pěkné, jak v dobytčáku
Pak prohlídka končí
![]()
@Lindii sbírku motýlů..
![]()
Taky pěknej, vypadá jak hokejista (nevim proč)
@Tůmička Hmmm,pěkně
.bych nechodila na tu gyndu s tím blbým pocitem, že to prostě musí být ![]()
@Lindii Taky fešák
je to vtipný no
taky mě to pak napadlo
@LadyAndy Taky jsem si poprvý říkala, že před tímhle chlápkem se teda fakt nesvlíknu. Ale zase je fakt, že se vůbec neštítím (nebo jak to říct). Kdežto kdyby tam byl nějakej slizoun, tak bych asi měla větší problém. Ten císař - mám špatný kyčle víš. Už od malička. Klouby mi nezasedají pořádně do jamek. Uvidíme, co dr. řekne na kontrole-ve čtvrtek jdu na ortopedii, tak se dozvím verdikt.
@Talunka tak ho priste popros o kafco a kdyby se ptal proc, tak ze abys to stihla dopocitat
jinak doufam, ze u vas to nakonec nebude tragikomedie..zamet babu pod koberec a nebo ji zalep hubu kobercovkou, ona bude asi opravdu jednoducha, cili se branit nebude, navic si psala ze uz je senilni ![]()
@Lindii Faaakt,vypadá jak nějaký sportovec
To jen ten můj vypadá jak tatíček Masaryk s atletickou postavou ![]()
@LadyAndy jj trcohu jak HAsek vid? On je skvelej dr.ma skvela doporuceni, vzdy je vyborne naladen, cili jen sama chvala, proto sem si ho vybrala ![]()
@Tůmička to jsou věci!!!
ale plánovanej císař má asi taky něco do sebe
a můžeš si vybrat datum??
![]()
No to je fakt, že lepší hezoun než slizoun ![]()