Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii já mám známou a ta má holku. 12 let. Ta nemá z holky naprosto nic. Krátký vlasy, na hlavě naraženou kšiltovku, pohorky, volný pláťáky, volný trička, chová se jak kluk.. ale u ní je to díky rodině. Oni v ní tu holku nepodporujou. Ona ani maminka nevypadá jako ženská.. tak se pak není čemu divit. Ale maminka se diví, že se holce ve škole posmívají.
Jo já jsem se zase začetla do těch našich super zákonů. Zase jsem tak akorát naštvaná. My nebudeme mít nárok absolutně na nic. Na porodný, na přídavky na dítě. A ještě ta almužna v podobě RP.. humus jako. Zas jsem se vytočila. Je to fakt smutný. Nejdřív nadávají, že se nerodí děti, ale pak snížej platy a zvýšej požadavky na dávky, na který se dostanou zase jen ti zm***i černý!!!
@Lindii Moje máma to taky nedělá. Já nevím jako nenechám si srát na hlavu, ale když jsem ji řekla, že nam z ni kluka dělat nebude tak ona to se ještě uvidi atd takže ji něco říkat mužu pořád dokola.
@Mimise tak kdyz je to takhle, tak bych ji rekla, at se rozlouci s vnuckou, ze ji vidat nebude..a basta a muze nekdo rict, ze si snacha mrcha..na lidi se vykasli, prece chces mit vychovanou holcinu a ne aby nekdo prebiral jakkoliv tvou autoritu, nechce respektovat? Pak ma baba smulu a rekla bych to i chlapovi ![]()
@Lindii ten můj je s ni hned hotovej, když mu řeknu co zase říkala, protože před nim si nedovoli nic takovyho říct tak mi řekne co si z ni dělám že se na ni mam vykašlat. Ten si z toho hlavu neděla. Ale pokud bud pořád trvat na tom že mala bude chodit v modrym a kdoví v čem tak babičku uvidi tak akorát na vanoce. když jsm chtěla červenej kočárek tak byla zasadně proti jen kvuli otmu, že bych pak kdyby jsme měli kluka kupovala novej že kluk v červenym jezdit nemuže. ZASE TEN KLUK!!!
@Tůmička no tak to potom jo, to nevim cemu se pak divi..tady to bohuze zaridila priroda, holky je mi lito a asi nenalezne klid, pokud se jednou nenecha komplet predelat…to sou sileny anomalie..
@Mimise nevim proc by kluk nemohl jezdit pak v cerveny..at uz se s tim klukem jde vysrat baba..promin, ze uz sem sprosta, ale ona je uz trapna. ![]()
@Lindii Trapná je. A jestli až dovezeme postylku a až uvidi to ružovy povlečení tak ji asi odvezou. Já už se na to chystám 14 dní ji něco říct až zase začne kecat o tom jak musíme mít druhy a musí to být kluk. Už i její matka na ni začla at se s tím klukem jde vycpat, že je to holka tak at se s tím smíří. Aspoň, že moje máma je nadšená a i když se těšili taky na kluka, protože u nas jsou sami holky tak se na malou těší neděla ji to problém. Bude to ještě boj. A to už si dovedu představit až za ni přijedeme třeba do práce a přijdou tam její kamošky tak začne nooo je to hlka. Já chtěla kluka tak máme chcapinu.
@Mimise hele my jsme taky samý baby. Já, ségra a dvě sestřenky. Nikdo nemá kluka, takže jsme první. Všichni jsou z toho počůraný štěstím, ale vždycky, když se někdo zeptá, co to bude, tak zakročí moje mamka a říká, že to neni důležitý. Tomova mamka taky chtěla holčičku. Ale co, prostě to bude frajer. Já taky radši chtěla holčičku, ale je mi to jedno. Tohle fakt nechápu. Nerozumím tomu, jak někdo může být takovýhle. Je to strašně smutný.
@Tůmička kdyby to nebyla její vnučka tak neřeknu nic. Hodím to za hlavu, ale než by byla ráda, že je mála v pořádku a že od začátku těhu jsem neměla skoro žadny problémy. Ale je to smutný, když mi to pořád takhle předhazuje. Až se mala narodí tak ji nemusí vubec výdat a bude to. Připadám si před ní jak prašivá, že budeme mít holku. Já chtěla taky kluka, ale když řekli že je to holka a je zdrava tak mi to bylo uplně jedno.
@Mimise Právě. Já taky když jsem ležela na to uz, tak jsem koukala na toho drobečka a dr řekl, že to bude chlapeček a že má všechno v pořádku. Kutálely se mi slzy po tvářích, jak jsem byla šťastná a bylo mi to jedno. Nevím, kde se to v těhle lidech bere. Mají být šťastní. A né zlí.
@Tůmička přesně tak. No doufám, že ji to přejde až se mala narodí no a když ne tak holt bude babičku vídat málo. Příští tyden jdu ke svemu dr.tak chci aby mi to ještě potvrdil i on že je to holčička abych měla opradu jistotu. Aby nám pak kluk nechodil v ružové
![]()
My máme už komplet výbavičku modrou, takže jestli to nakonec holka bude, tak má smůlu tak do půl roka
a modrý pokojík ![]()
@Mimise Čauky.Nemáme ty naše tchýně z jednoho genu?
Takové Jedubabizny! že je to baví…