Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
29.1.13 08:04

Jéé holky, vy jste toho nakecaly, já byla včera nějaká mrtvá po tom dopoledním lítání po Trutnově, @Lindii koukám, máš stejný datum narození jako moje babička, jenže ona je ročník 39 :mrgreen: a já jsem 10.5. :)
@Tůmička @Lindii taky máte koukám fešný doktůrky, já též http://www.gynekologienachod.cz/o-nas Dr. Špáta, velikánskej sympaťák a hezkej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 08:16

Dobre ranko, vstavat a cvicit holoto!!! :D ja se zas na prdlacku vyspala dneska, to je boj, to je boj..zacina se dle zprav oteplovat, tak ze to bude brecka zas, no co je pak lepsi?!Tak krasne tu mame na horach nasnezino :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 08:19

@Talunka v klidku, nebudem te tu deptat tchynofobii :Djen ta tva je proste unikat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 08:50

Dobré ráno, zlatíčka :lol:
Jdu pro rohlíky a pro nějakou sladkost. Nahlásila se kamarádka s dcerkou-6 let.Tak uvidíme, jak bude poslouchat :P Viděla jsem ji naposledy, když byla v kočárku :)
Oak se tedy ozvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 08:51

@Lindii To teda každopádně je. Možná ji pak vycpu a dám si ji do vitrýny s nápisem-Tchýňulus unykátnus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.1.13 08:58

@Lindii
ahojky :) u nás sneží až to hezký není, chodím kamrádce budit holku do školy a odvádím ji tam, takže v 7 už jsem mimo byt, a stačila ta chvilka venku a vrátila jsem se pěkně mokrá, sice nemrzne ale že by tálo se taky říct nedá :)
@Talunka nesoukromnič, šup s ní do muzea, ať to viděj všichni, co všechno je možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 09:02

@Šalvějka Ty bláho, odkud jsi.Tady to začíná povolovat a mám pocit, že zítra tady bude všude břečka. No, ještě uvidím, až vytáhnu paty z baráku. Za oknem a na balkoně to vypadá bezvadně :lol:
Do muzea? Dobrý nápad. Možná by byla konečně potřebná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.1.13 09:05

@Talunka
no na Krkonoše to daleko nemám :) takže žádnej div, ale žijeme v údolíčku, takže tady taky taje vždycky mnohem dřív než na těch kopcích kolem. uvidíme co s tím udělá zítřek, to má bejt těch 8 stupňů :)
byla by ku prospěchu lidstvu, vědělo by se jak „to“ vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.1.13 11:35

Dobré poledne dámy.. hele já vás nechápu 8o jak můžete vstávat takhle brzo. Já se dřív jak v jedenáct fakt na nohy nedostanu. Neb ani moje oči mi to nedovolí. My jsme celkem velkoměsto no. Ale ráda bych někam na vesničku za Ústí. Klídek, pohoda a do města si zajet autem nebo MHD. Bydlíme skoro v centru, ale je ti tichoučko a fakt je to dobrý město. Za barákem máme dětský park, kousek pěšky kaufland, večerky atd.. ale když přijedem ke známým za úastí, tak to je boží. Mají baráky tak jakoby dokola a uprostřed hřišťáko pro děti, za barákem les.. :) já kdybych chtěla navštívit les, tak za ním musím dojet celkem daleko autem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.1.13 12:08

Dobré ráno :lol: konečně se mi dneska podařilo spát dlouho. Včerejší návštěva tchýně dopadla katastrofálně :lol: jak mohla taky dopadnout. Viděla jsem krásnou růžovou deku pro malou má mordy lemovaní a na ni jsou oslíci. Tak jsem ji měla v obyvaku abych ji ukazala příteli až přijde z práce. No ona bohužel přijela dřív. A tak se na ni hned vrhla se slovi : nooo hezká ta bude moct být i pro kluka. Nemohla si to asi odpustit. Pak začla vykládat, že jeji kamaradka je ted taky babičkoou a mají kluka. že nám malou poklučí, že z ni uděla taky kluka. a pak přišel vrchol všeho. Vlezla mi do ložnice kde mám věci na malou a začla, tohle je moc ružový tohle by mohl mít i kluk, v tomhle ji snad vozit nebudeš…atd. Doufám, že dlouho nepřijede a budu mít od ni klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 12:15

@Tůmička cauky,no ja vstala brzo, ale pak sem to sla jeste zalomit, ale stejne ten spanek neni kvalitni, spim na jedno oko.tak ze zadna hitparada..tak to mate dobry, my za nakupem musime dal, mame tady tedy 1 obchod, ale nekdy to nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.1.13 12:16

Hele holky, já nechápu, jak se můžete nechat od tchyní takhle mordovat. Já bych s ní byla hotová raz dva jako. Skříň bych jí zavřela před nosem, ji otočila o 180 stupňů, nasměrovala k východu a řekla, že pokud si to neuvědomuje, tak je stále na návštěvě!!! Tohle by na mě fakt bylo moc jako. Já jsem teda jiná nátura asi. Tohle si nedovolí ani MOJE mamka. Natož Tomášova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 12:17

@Mimise jezisi dalsi exponat do muzea :roll: :twisted: no to je na pest, proc ji neco nereknes???ja uz bych se do ni pustila, co porad ma s klukem??Ze kdyz se narodi holka, ze bude jako menecenna??Dost durazne bych ji vysvetlila, ze z holky mi trandaka delat nebude, to bych ji to decko radsi ani nepujcovala, mam znameho, co to ted resej v puberte.ta holka nema z holky vubec nic a kdybys ji videla, hadala by ses, ze ma pipku..cili zacnou jezdit k psychousovi a sexuologovi..hruza, lituju toho tatu, co ji ma v peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 12:21

@Talunka :lol: :lol: uvidis, ze jich za vitrinou pribude vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 12:22

@Tůmička presne, jako kdyz ji to neni hloupy, tak mne by taky nebylo hloupy ji vykazat pryc..ani moje vlastni mama mi nehrabe ve vecech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí