Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Aha, mno já to mám deset minut pěšky, ale kdyby to byl nějakej mamlas tak taky radši jedu dál, to máš recht!! ![]()
To máš kousek do Rokytnice ne? Tam se skvěle lyžuje ![]()
Tak ted koukám že to bude asi jiná Rokytnice
mno ale na hory blízko tak i tak ![]()
@LadyAndy no kousek..je pravda, ze kdyz potrebuju, musim vzdy zajet dal, cili uz to tak nevnimam, ja sem jeste od Usti na male vesnici 27km, cili kdyz potrebuju do mesta, musim do auta a zajet..ale zvykla jsem si, ja sem Prazska naplavenina a ted je ze mne horska Robinsonka
![]()
@Lindii No,pije se tady při každé společenské příležitosti, to ano.Ale abych pravdu řekla, tak do vinného sklepa se dostaneme tak 2× do roka na koštovačku ke známým. Teď jen dělám řidiče! Hlavně na podzim, když bylo vinobraní-děs běs, co si budeme ![]()
Taky mi chybí takové to neřízené odvázání se.No počkej, až nebudu kojit a malá bude připravena na hlídání ![]()
@Lindii jo jo, na horách je krásně, my jsme tak v podhůří ( našim městem začínaj lužický hory) Robinsonka…
Já jsem původem z Prahy, ale už dlouho žiju tady a člověk si děsně odvykně, ted když jedu do Prahy připadám si tam jak vesnickej buran a těšim se domů
neměnila bych- Praha je krásná, ale moravský vinice nebo horský kopečky nebo jihočeský rybníky jsou podle mě lepší!!! ![]()
Bych měla jít spát, ale nějak se mi nechce. A malá mi dává najevo, jí už vůbec ne. Dělá mi tam asi kočičí hřbety nebo cvičí jógu. Mě to teda jako paráda nepřipadá, jí asi jo. A když si lehnu, tak to je jak povel pro ni-teď můžeš maminku mučit ![]()
@Talunka taky pujdu chrapat
jinak mame to stejny, uz se nemuzu dockat, az to pujde pohlidat, maminka se rozsoupne, potrebuju to jak sul ![]()
@LadyAndy Mě se u nás líbí, protože když máš náladu na přírodu, vyjedeš do prava nebo do leva a vždycky je tam zeleno. A když chceš zažít ten správný městský blbinec, tak buď jdeš do centra nebo jedeš do Brna, což je kousek. Když mi před rokem nabídli práci s bydlením v Brně, moc dlouho jsem se nerozmýšlela-řekla jsem ne. Mám to tu ráda. Lidi jsou sice maloměšťáci, ale kde ne, že ![]()
@LadyAndy presne moje rec! Ja uz bych se do Prahy nevratila, pokud bych nemusela, mam tu svuj klid(je pravda, ze nekdy az moc velkej) ale sem tu jinak spokojena, jen by to mozna chtelo nejakou poradnou kamosku-partacku do dob zlych i dobrych, to mi tu obcas chybi..
Devcatka, hezky pokec, ale mne uz zas padaj vika, pujdu to zkusit zalomit a zitra zde na videnou, papa krasne sny bez tchyne
![]()
@Lindii píše:
@LadyAndy presne moje rec! Ja uz bych se do Prahy nevratila, pokud bych nemusela, mam tu svuj klid(je pravda, ze nekdy az moc velkej) ale sem tu jinak spokojena, jen by to mozna chtelo nejakou poradnou kamosku-partacku do dob zlych i dobrych, to mi tu obcas chybi..
Jednu máš přece v bříšku
teda až trochu vyroste ![]()
Jinak se taky odebírám do hajan, přeju hezký sny, hlavně NE o tchýních ![]()
![]()
@LadyAndy Tyyyy vole, další taková ![]()
Vám už nikdy nic nenapíšu
![]()