Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
29.1.13 19:02

No, jaksik jsem absolvovala v roce 2012 vynucený potrat kvůli disfunkci srdíček dvojčátek… ale povedlo se znovu, jen musím být doma, v práci jsem dělala na údajně stresující pozici… prý se mám šetřit… copak můžu sedět a čumět furt na bednu, to fakt nejde… to radši přestavím celý byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.1.13 19:04

@gummy_bear Já jsem taky doma.. už od třetího měsíce. A s těmi dvojčátky je mi to líto, ale určitě dávají na to malé teď pozor :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.1.13 19:52

Ženy tak já vás pro dnešek opouštímpřijel mi konečně chlap z práce tak jdu smažit řízečky :dance: A jen pro zajímavost tchyně volala i jemu a stěžovala si že jsme ji položila telefon a jestli mě něčím naštvala. Doufám, že se mi o ni nebude zdát :lol: aspoň na chvili aby mi dala pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.1.13 21:19

Tak dneska jsem se opět přesvědčila proč rodit děti musí ženský a ne chlapi :roll: manžel dostal chlapskou rýmičku :nevim: - celej den obletuju, vařim čaje, lituju, běžim do lékárny a jediný čeho se dočkám jsou protivný kecy a odsekávání :pocitac: - protože jemu chudáčkovi přece neni dobře tak má právo bejt protivnej. :zed: Normálně si každých deset minut měří teplotu blázínek :cert:, kdyby byl těhu tak je tady králem všech diskuzí o kdejakym prdu :mrgreen:
Miluju ho, ale rýmička je holt prevít :! a to mám v břiše dalšího takovýho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 22:16

@Mimise
Rozhodíme sázky, jo? Která z nás dřív vylítne na tchýni tak, že se s ní rozhádáme a budeme mít na chvíli pokoj. Píši záměrně na chvíli, protože hloupím lidem to nedojde…možná se jen na chvíli urazí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 22:24

@Lindii
Nejsem z toho tady normální. Od začátku těhotenství jsem doma.Jebe mi už ze všeho, kór teď ke konci těhotenství. A když chceš po sousedech ohleduplnost, tak ze mě dělají těhotnou nervózní ženskou. Ale to, že jsem na ně vyletěla, i když jsem ještě těhotná nebyla, to už si nepamatují. Naše milé sousedy nenapadlo nic lepšího než v 1 ráno pouštět staré české písničky a dělat karaoke. Celý barák nadávala, ale nikdo jim nic neřekl. Až druhý den byli všichni hrdinové, jak se na ně chystali a jak jsem je předběhla! Můj chlap byl komusi na svíci, takže došel až někdy v 6 ráno, tak se mě nemohl ani zastat. Opět nálepka-histerka! Dokonce mi ten soused řekl, že jsem nervózní z toho, jak jsem chudá, že se mám jít nažrat! Tak mu můj chlap tenkrát skopl zrcátko u auta :lol: na činžáku jsem vyrůstala, ale nepamatuji si, že by lidi byli takový hnusáci. A když je slušně o něco požádáš, tak jsi debil! Já to nechápu, proč jsou lidi tak hnusní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 22:29

@LadyAndy
Ať žijou smrtelné choroby našich mužů! :lol: Všichni stejní! Můj je přesně to samé, co popisuješ.
U nás se teď trpělo, protože si ten můj model nechal dodělat tetování na rameno a paži. No bolelo ho to. Není se čemu divit-od 8 do 12 ho tetoval.Pak to hojení, mazání, spinkání na druhém boku a břiše…no hrůza. Ale já to musela poslouchat, jak je nevyspaný, jak se převaloval, že je to hrůza. Já se na něho podívala a řekla-mě nic, já jsem absolutně v pohodě. já spím jak zabitá, já se nepřevaluju, já v bříšku nemám malého vetřelečka, který mě nenechá spát…-u mě se to prý očekává :lol: Chlapi! Zabííííít, ale i milovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 22:34

@gummy_bear
Juj, to mě taky mrzí. Takže teďka se od tebe očekává, že musíš být doma, v klídku. No, netuším, co si představují pod pojmem být v klidu…Já bych sice nedivočila s nějakýma těžkýma věcma, ale asi bych tak nějak dělala všechno pomalu…a když bych pocítila nějaký pích v boku, tak bych si sedla a seděla :) No co, byla bych víc ostražitá :D A vlastně víš co, užívala bych si to…nechala se obletovat ;) Zneužij toho ;) A pokud bych měla naordinovaný klid, tak u nás v činžáku by to moc nešlo, ale zase by se mě manžel víc zastal :lol: A využila bych to ke studiu nějakého jazyka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 22:37

@Tůmička
Ty jsi kombajn :lol: Ale já se taky nafutrovala na večer a asi by to tak nemělo být :think: Smažený řízek 2×, pyrý z brambor a mrkve, půl flašky okurek, makové duetky a teď popíjím žaludeční čaj, aby mi slehlo :lol: Jídelníček na noc jak dělaný :lol: Pak kňučím, jak mě pálí žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 23:57

@Lindii
Drahouši, jak teď často chodíš ke gyndařovi? Já teda do teď nějak po měsíci až skoro víc…teď jsem četla, že to mají být 4 týdny. Tak nevím čéče, jestli je ten můj gyndař až takový profík :think: Teď by se mělo chodit troškem častěji, když se blíží porod, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 08:09

@Lindii
jj, mě taky ztmavly, je to takový srandovní, ale jezevce ještě nemám,(tak říká manžel tý hnědý čáře na břiše) ale těším se na něj, ten je ještě srandovnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 08:14

Bry ranko narode,. koukam, ze chlapci jsou vsichni stejny, i muj je protivnej, kdyz mu neni do skoku, ale my musime proste fungovat, sme prece zensky si rikaj :zed: mno mne vcera louplo v uchu a vubec nevim co s tim mam, boli to strasne, kdyz se chci vysmrkat nebo zkousnout..tak ze sem si udelala teply a suchy zabal pres ucho a s tou plinou vypadam jak kralicek,..fakt komicky :zed: jen doufam, ze se to umoudri, jelikoz toho mam za tech 8 mesicu vazne plny zuby, to mi jeste schazelo..dneska se chystam poklidit vcetne kocoura, upect kolac a neco k veceri uvarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 08:16

@Talunka sousedi na pres drzku, co ti mam povidat a jeste ke vsemu opraskly jak fracek..no ja uz ted chodim casteji, ted jdu po necelych 3 tydnech na kontrolu a myslim si, ze ty bys mela taky, ikdyz clovek je ok a nema problem, ale preci jen jdem do finise..mne hlasil, ze mi ted bude delat nejaky ster a jeste sem byla na krvi..tak nevim co mne ceka a nemine a kdy bude dalsi navsteva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 08:17

@LadyAndy jezisinky malinkej chlapecek, no vubec nezkousej mu oponovat, to by bylo zle, hezky cajikujte, at muze zas skakat pres kaluze :mrgreen: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 08:18

@Tůmička @Talunka
teda holky, to jste se dobře napapkaly takhle večer, ale mě to jde taky, i když teď se trochu krotím, mám za sebou pár dní kdy jsem ujížděla na sladkém, až jsem začala mít výčitky, že z toho oba s miminem dostanem otravu cukrem :mrgreen: mě večer nejvíc chutnaj solený tyčinky, ty z Lídlu, jsou fakt luxusní!! :D
a k tomu chození na gandu ke konci těhu, já dostala takovej šikounej leták s tím so mě v těhu všechno čeká za vyšetření a jak se chodí do poradny, a mám tam napsáno, že až od 37. týdne se chodí každý týden na monitor, jinak žádná změna, teď chodím na gyndu po 5 týdnech, čekala jsem že budu chodit po 4 týdnech, ale rozhodně mi to nevadí :) je vidět, že je všechno v pořádku, když tam nemusím chodit častěji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí