Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii
jj taky jsem na ni mrkla
tak třeba si to chce odrodit u kompjůtru a tak se ptá, co teď, aby náhodou neudělala něco špatně ![]()
@Lindii rejpaneček sis neodpustila, co?
taky už jsem měla chuť tam něco napsat, ale už konečně pochopila, že má vzít tašku jet do porodnice a nějaká Denííí jí tam pochlebuje jakej toje hustej přímí přenos
a přeje rychlí porod, tak to pojede jak po másle ![]()
Příspěvek upraven 30.01.13 v 16:45
asi jo..tak sem zjitsila, ze sem jeste ani neobedvala, tak si varim vajicko na tvrdo, dam si ho s tmavym rohlickem a pak az veceri, uzobla sem kus kolace..vcera sem skoukla Hobita, videl jste uz nekdo? Pak mam rozkoukany jeste Bastardi 3.Ty sem jeste nevidela, ale nic moc.
@Šalvějka no protoze, nevim co chce dokola porad slyset, ja z toho taky budu samo vyjukana, ale nenapadne mne drepet u pc a cekat, az mi napise 50 zenskych, ze teda muzu jet
![]()
@Lindii
na Hobitovi jsme byli v kině, bylo to pěkný, už se těším na dvojku, ale na Bastardy jsem ještě odvahu nenašla, já bych ty parchanty musela zabít i přes tu obrazovku, ne neee nic pro mě ![]()
@Šalvějka no tak nekdy az nebudes mit tak bojovnou naladu se jukni..neskutecny..parchanty cikansky bych strilela a uz sme zas u nich u zmetku
uz sem rasista, no a co??!
tvl ona chce jeste nekam volat, no pojd sem, z toho vazne nemuzu…Vargova-mas pravdu to nebude býlá more
![]()
Dobré ráno ženy.
Tak mě to běhaní po lékarnách a shanění prášku pro toho miho marodka zmohlo, že jsem se ted vzbudila ani nevím jak jsem usla.
Vy ste ale rasistky
Ale já ten film viděla a všechny bych je postřílela smrady.
A dneska jsem si postěžovala holkám z mé bývalé práce jak je tchyně vysazená na naši malou. Všechny řekli, že je blbá tak mi dodali odvahu a jestli ještě cekne tak ji tak vyčistím žaludek že bude zase na chvili klid.
@Mimise se ma asi na co tesit tchynicka
no verim, ja toho mam dnes taky zas plny kecky a to mne ceka jeste vecere, mne uz se tak nechce nic delat, ale nemuzu toho myho pracanta nechat o hladu ![]()
@Lindii Mluvíš mi z duše ted vymejšlím co rychlýho udělat aby se najednl. Ale jelikož mu je špatně tak do toho stejně rejpne a jíst nebude. No to se má na co těšit. Dneska jsem s ni mluvila o tom, že má synačka nemocnyho a ona řekla-musí to vyležet. Nejde tedka tak o něj jako o tebe aby to nechytla i malá. Poprvé od te doby co víme že je to holka jí řekla mala. Ale jak ji to nešlo přez pusu, až mi srdce poskočilo, že to musela říct ![]()
@Šalvějka @Lindii
Cot o je zase za diskuzi?-Praskla mi voda-
Já se poseruuuuuu, fakt
Kdyby mi praskla voda, tak ječím, že jedeme a ne, že si sednu k netu. Není to třeba nějaká zdrav. sestra, co zkouší, jestli jsme my, těhulky připraveny na to, když se to stane?
![]()
Bastardi 3-hrůůůza! Ale jako opět se tam ukázalo, jak to v ČR chodí, že se ustupuje menšinám, jen abychom ve světě neměli nálepku Rasisti!
@Mimise Tyyyy vole, že dobré ráno v půl 6
Tak bych se taky chtěla mít
Třeba se tchýne v tom oslovení sekla nebo už třeba začíná pochytávat, že bude mít vnučku. Mě dneska došla opět slabomyslná sms, hádej od koho?
Cituji:
Dobrý, ne? ![]()
@Šalvějka
Ten konec těhu je fakt parádní. Když si tady někdo přečte ty postřehy mě a Lindii, tak si řekne, že sne snad jak přes kopírák
Tudíš sy myslím, že to tak má 50% ženských. ALe jak ti písala Lindii, třeba to u tebe proběhne bez těchto kravin, kterýma trpíme my
Ale to by jako bylo nespravedlivé vůči nám. Že jo, Lindii?
Taky bysis mohla užít funění, bolest kyčlí a kříže, převalování, nekonečný počet km směr toaleta, pálení žáhy, kopance pod žebra ![]()
U nás je s vařením jednoduché…v týdnu si vařím pro sebe, páč živitel má oběd v práci a doma si sotva vezme chleba.Pak přijde ze sportu a nafutruje se…takže pak poslouchám kecy, že tloustne.No proč asi, že
Ale já tomu nerozumím, úplná blbka! ![]()
Jinak jsem teda majitelka nemovitosti
Ale než jsem na ten katastr došla, no to bylo děsné. Tam si mě přehazovali jak balón na bibice.Ale po každé to bylo-jéje, vy tu ještě čekáte? radši se posaťe. Běžte do druhého patra…No to vás poslali špatně, musíte k paní XY, ta to má na starosti
Takže udýchaná jak na maratónu…Ale mám to ![]()
Jo a sestřenka byla na tom glykemickém testu v těhotenství a málem tam sebou šlahla! Prý se jí z toho roztoku zvedl kufr a málem poblinkala sestřičku. Je mi jasné, že v tomto případě ty výsledky rozhodně dobré nebudou…ale ne díky zvýšenému cukru, ale díky tomu stresu, který před tím měla a šla tam s tím. Děvčica naša neščastná! Ona si měla místo mimča pořídit ještě jedno morčátko a pejska ![]()
@Talunka
tak to jsem se zasmála. Nemám kredit tak nevolej
No silně ji to nešlo přez zuby to mala
No já si spím jak chci chlap mi chodí domu až večer. Děvčata tak nás skolila chřipečka solidně. Ted přišel domů a sotva leze ani neremcá když si má vzít prášek a to mu je asi hodně špatně. Jen doufám že to nechytnu
Těhulky, dělal vám doktor/ka teď při návštěvě co už jste tam byly jako těhulky nějaký výtěr? Už si to nepamatuji jak to bylo při prvním těhu…