Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
30.1.13 16:41

@Lindii
jj taky jsem na ni mrkla :mrgreen: tak třeba si to chce odrodit u kompjůtru a tak se ptá, co teď, aby náhodou neudělala něco špatně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 16:43

@Lindii rejpaneček sis neodpustila, co? :mrgreen: :mrgreen: taky už jsem měla chuť tam něco napsat, ale už konečně pochopila, že má vzít tašku jet do porodnice a nějaká Denííí jí tam pochlebuje jakej toje hustej přímí přenos :lol: a přeje rychlí porod, tak to pojede jak po másle :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.01.13 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 16:44

:mrgreen: :mrgreen: asi jo..tak sem zjitsila, ze sem jeste ani neobedvala, tak si varim vajicko na tvrdo, dam si ho s tmavym rohlickem a pak az veceri, uzobla sem kus kolace..vcera sem skoukla Hobita, videl jste uz nekdo? Pak mam rozkoukany jeste Bastardi 3.Ty sem jeste nevidela, ale nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 16:45

@Šalvějka no protoze, nevim co chce dokola porad slyset, ja z toho taky budu samo vyjukana, ale nenapadne mne drepet u pc a cekat, az mi napise 50 zenskych, ze teda muzu jet :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 16:46

@Lindii
na Hobitovi jsme byli v kině, bylo to pěkný, už se těším na dvojku, ale na Bastardy jsem ještě odvahu nenašla, já bych ty parchanty musela zabít i přes tu obrazovku, ne neee nic pro mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 16:49

@Šalvějka no tak nekdy az nebudes mit tak bojovnou naladu se jukni..neskutecny..parchanty cikansky bych strilela a uz sme zas u nich u zmetku :pocitac: uz sem rasista, no a co??! :lol: :lol: :lol: tvl ona chce jeste nekam volat, no pojd sem, z toho vazne nemuzu…Vargova-mas pravdu to nebude býlá more :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 16:50

Nam tu diskuzi za chvili tady asi zrusej pro rasismus :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.1.13 17:39

Dobré ráno ženy. :lol: Tak mě to běhaní po lékarnách a shanění prášku pro toho miho marodka zmohlo, že jsem se ted vzbudila ani nevím jak jsem usla.
Vy ste ale rasistky :D Ale já ten film viděla a všechny bych je postřílela smrady.
A dneska jsem si postěžovala holkám z mé bývalé práce jak je tchyně vysazená na naši malou. Všechny řekli, že je blbá tak mi dodali odvahu a jestli ještě cekne tak ji tak vyčistím žaludek že bude zase na chvili klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 17:46

@Mimise se ma asi na co tesit tchynicka :mrgreen: no verim, ja toho mam dnes taky zas plny kecky a to mne ceka jeste vecere, mne uz se tak nechce nic delat, ale nemuzu toho myho pracanta nechat o hladu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.1.13 17:52

@Lindii Mluvíš mi z duše ted vymejšlím co rychlýho udělat aby se najednl. Ale jelikož mu je špatně tak do toho stejně rejpne a jíst nebude. No to se má na co těšit. Dneska jsem s ni mluvila o tom, že má synačka nemocnyho a ona řekla-musí to vyležet. Nejde tedka tak o něj jako o tebe aby to nechytla i malá. Poprvé od te doby co víme že je to holka jí řekla mala. Ale jak ji to nešlo přez pusu, až mi srdce poskočilo, že to musela říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 18:22

@Šalvějka @Lindii
Cot o je zase za diskuzi?-Praskla mi voda- :lol: Já se poseruuuuuu, fakt :lol: Kdyby mi praskla voda, tak ječím, že jedeme a ne, že si sednu k netu. Není to třeba nějaká zdrav. sestra, co zkouší, jestli jsme my, těhulky připraveny na to, když se to stane? :think: :lol: :lol:

Bastardi 3-hrůůůza! Ale jako opět se tam ukázalo, jak to v ČR chodí, že se ustupuje menšinám, jen abychom ve světě neměli nálepku Rasisti!

@Mimise Tyyyy vole, že dobré ráno v půl 6 :lol: Tak bych se taky chtěla mít :) Třeba se tchýne v tom oslovení sekla nebo už třeba začíná pochytávat, že bude mít vnučku. Mě dneska došla opět slabomyslná sms, hádej od koho? :lol: Cituji:

• Nemam kredit, proto nevolam.Ty taky nevolej, setri. Doufam, ze jsi v poradku. Nikam zbytecne nechod, je brecka a muzes zklouznout po blate.Kdy des k doktorovi? Opatrujte se a pozdravuj Martina.-

Dobrý, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 18:26

@Šalvějka
Ten konec těhu je fakt parádní. Když si tady někdo přečte ty postřehy mě a Lindii, tak si řekne, že sne snad jak přes kopírák :lol: Tudíš sy myslím, že to tak má 50% ženských. ALe jak ti písala Lindii, třeba to u tebe proběhne bez těchto kravin, kterýma trpíme my :lol: Ale to by jako bylo nespravedlivé vůči nám. Že jo, Lindii? :P Taky bysis mohla užít funění, bolest kyčlí a kříže, převalování, nekonečný počet km směr toaleta, pálení žáhy, kopance pod žebra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 18:34

U nás je s vařením jednoduché…v týdnu si vařím pro sebe, páč živitel má oběd v práci a doma si sotva vezme chleba.Pak přijde ze sportu a nafutruje se…takže pak poslouchám kecy, že tloustne.No proč asi, že :? Ale já tomu nerozumím, úplná blbka! :lol:

Jinak jsem teda majitelka nemovitosti :lol: Ale než jsem na ten katastr došla, no to bylo děsné. Tam si mě přehazovali jak balón na bibice.Ale po každé to bylo-jéje, vy tu ještě čekáte? radši se posaťe. Běžte do druhého patra…No to vás poslali špatně, musíte k paní XY, ta to má na starosti :cert: Takže udýchaná jak na maratónu…Ale mám to :)

Jo a sestřenka byla na tom glykemickém testu v těhotenství a málem tam sebou šlahla! Prý se jí z toho roztoku zvedl kufr a málem poblinkala sestřičku. Je mi jasné, že v tomto případě ty výsledky rozhodně dobré nebudou…ale ne díky zvýšenému cukru, ale díky tomu stresu, který před tím měla a šla tam s tím. Děvčica naša neščastná! Ona si měla místo mimča pořídit ještě jedno morčátko a pejska :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.1.13 19:34

@Talunka :lol: :lol: tak to jsem se zasmála. Nemám kredit tak nevolej :lol: :lol: No silně ji to nešlo přez zuby to mala :lol: No já si spím jak chci chlap mi chodí domu až večer. Děvčata tak nás skolila chřipečka solidně. Ted přišel domů a sotva leze ani neremcá když si má vzít prášek a to mu je asi hodně špatně. Jen doufám že to nechytnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.1.13 20:07

Těhulky, dělal vám doktor/ka teď při návštěvě co už jste tam byly jako těhulky nějaký výtěr? Už si to nepamatuji jak to bylo při prvním těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí