Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka asi tak, moje rec a proto sme tady..proc si nicit nervy ![]()
@LadyAndy Nemám ráda, takové ty holčiny, co vyloženě rozpoutají humbug kolem sebe, jen aby si snad něco dokázaly. Já jsem taky těhotná, no a co? ![]()
Ale mohly byste mě začít litovat
Takové problémy co mám já, nikdo nemá!!! a napíšu to na emimino, abyste mě všechny hrozně chápaly!
![]()
@Lindii Zlatko,řešíš nějak těhotenskou podprdu? Kamoška mi říkala, že ty levné jsou úděsné, protože když do toho dáš vložku, aby ti neteklo mlíko, tak to jde vidět pod hadrama. A ty vyztužené, že jsou drahé. Ona si prý koupila nějakou vyztuženější sportovní a prý to taky jde s tím kojit. Já si to asi kupovat nebudu, zatím. Až jak na tom budu s prsama, páč jsem spíš v tomto po otci ![]()
Taky nemám potřebu zakládat tu diskuzi o každym svym prdu
, ale zas holt slečně je 17 a je trochu jednodušší, tak se aspoň pobavíme ![]()
A když na to přijde, tak diskuze typu co mám dělat když praskne plodovka (ty seriózní diskuze) mám načtený už teď abych pak nemusela plašit když už to náhodou přijde, devět měsíců je času docela dost, ale slečna to zřejmě přesto nestihla…
@Talunka
no podprdy sem si koupila sportovni a dve a kaslu na to, nehodlam do neceho tak strasnyho investovat, m s normalni jde taky vyndat kozu a kojis, cili to neprozivam..a jestli jsi po tatkovi, tak nemusis mit zadnou ![]()
@Lindii No tak né úplně po taťkovi
Asi taky půjdu do nějaké té sportovní od ťamanů…nehodlám do něčeho tak děsného rvát 600,– jen aby to trošku vypadalo.
@Talunka jj presne tak, taky sem je koupila u rejzi..hele pojmenuj si ji jak chces, to uz zalezi na tobe, ale pamatuj, ze cim silenejsi, tim budes mit vetsi ohlas ![]()
@Lindii Radši nic zakládat nebudu. Jednu takovou chytrou máme v rodině, tak se bavím vesele s ní. a pak doma nad ní kroutím hlavou. ![]()
Já jdu taky o peřin. Zase jsem jukla na nějakou diskuzi-Dvanáctiletá-chce se malovat-Všem se zdá normální malovat, barvit, lakovat od dětsví. Prý kdyby se jim to zakázalo, tak by vypadaly mezi vrstevnicemi jako blbky.No,se pak nedivím, že ty děti jsou blbé jako tága, hlavně že mají umělé nehty a melíry…booože, jak toto můžeš dopusti?!
Amen! ![]()
Dobrou noc!
Ahoj holky, vy jste vtipný
vás číst, to je něco. Já buď k těmhle diskuzím odpovím taky něco chytrýho, nebo to zavírám a kroutím očima. A ty hrubky.. všimly jste si někdy, kolik lidí tady vůbec neumí psát gramaticky správně? Až mě to jako udivilo. No nic. Já šla normálně spát v půl jedenáctý, jak jsem byla unavená. A za chvíli letím k dr. na kontrolu. Tak se tu zatím mějte ![]()
Dobré ráno ženy! Tak tahle noc zase stála za to. Bolelo mě břicho, že jsem se nemohla ani pohnout. A z čeho? že jsem se večer zase tak přežrala samozřejmě
Já mít doma korytko tak mi mužete říkat prase
A aby toho nebylo málo tak ten muj marodek se tak rozvaloval že jsem mále spadla z postele dneska. Takže jsem ve 2 ráno utírala prach a umyvala koupelnu. šla jsem spát v 5 a v 7 zase vzhuru takže dnešek bude stát opravdu za to.
Aaahojte holky
koukám diskuze o prasklý vodě vás jen tak nenechala v klidu
taky si myslím že Vargová je klasika kofolácký jméno, a k tomu rasismu, k ostatním rasám jsem tolerantní, protože když už tu jsou tak třeba aspoň makaj anebo o nich člověk neví, ale tenhle čoko-póvl? já si přijdu jako diskriminovaná, na to všechno na co maj oni nárok já v životě nedosáhnu, třeba v Náchodě maj celý léto vstup na koupák zadarmo
a k tomu všemu čůraj rádi do vody, hezký koupaliště, ale mě už tam neuviděj. a když přijede pouť tak každej tmavočech (ale i bílej socík) dostane 500 kč, ať z toho chudinky sociálně slabší taky něco maj, to nechápeš
![]()
@Talunka neboj se, to bych vám neudělala, abych měla ten konec lepčejší než vy
už teď mě občas bolí v kříži, když třeba chvíli stojím na místě, zaručeně si to užiju taky, ale jednu šíílenou výhodu to má, teď mám pořád z porodu celkem vítr, ale věřím že v květnu už pro něj budu chtít zabíjet
spíš už v dubnu ![]()