Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise
Ahojky
občas to s tím korýtkem mám podobně, ale poruč si, že jo
ještě chrochtnout ![]()
@Šalvějka
Já si připadal včera opravdu jako prase
splácala jsem dohromady všechno co šlo. Ten můj se na mě díval jestli jsem se zbláznila
![]()
@Mimise ten můj pak taky takhle kouká, a minule jsem po podobném nájezdu dostala s*ačku
a to bylo z jeho strany řečí, že to mám z toho plácání ![]()
Dobré ráno, ženy.
@Mimise Tebe nepálý žáha, když se tak přecpeš? Mě vždycky. Už jsem totiž došla na to, že se nestačí na noc tak přežrat a docela se dá i spát
Ale kolikrát je to silnější než já. Manžel mi taky kolikrát řekne, jestli to nechci jíst přímo z kastrólu nebo naservírovat do lavóru. Jako hahahaha ![]()
@Šalvějka No,to má asi tvůj pravdu. Různorodé jídlo tě prožene
ALe co jako, však jsi těhotná, tak máš na to nárok ![]()
Dneska bych měla vyžehlit, nějak ta hromada připomíná Cheopsovu pyramidu
Ale půl věcí je tam pro mrně, tak snad to bude stačit jen nějak natáhnout.
Jestli se vám bude chtít, tak mrkněte na tu diskuzi:
Očas zírám, co všechno maminky dětem dovolí, jen aby zapadli do stáda. Neříkám, že budu nějaká purytánka, ale prostě jsou nějaké meze, ne? A jsem ráda, že vím, že v mém okolí jsou i normální matky.Asi i vzhledem k mému věku prostě nesouhlsím s tím, co se děje na základních školách. Jeden čas jsem tam totiž chodila s kamarádkou, která učila dějepis a občanku. Dělali jsme jim přednášky a snažili se jim zpestřovat hodiny.Jooo,ani toto ty smrady nebavilo. Takže se najelo na standartní učení-vyzkoušet-probrat látku-napsat desetiminutovku-konec hodiny. A když jsem viděla, že ty děcka mají mobily za deset tisíc, na rukách hodinky značky Fastina apod.,tak jsem si připadala jak v jiném světě. A dobrá sranda byla, že s nama normálně 14ti letí kluci flirtovali!!!Vůbec je nebrali ty jejich načančané spolužačky. Jako to už je opravdu v prd!!! ![]()
@Talunka mě pálí žaha i když si nepřecpu takže to vyjde na stejno. zatím mi zabere jedno rennie a je po pálení. a k tomu tématu. Mám o dost mladší sestru té ted bude 14 a jsem ráda, že jsem vyrustala v době kdy jsme si hráli venku, jezdili po trávě, měli jsme pak zeleny tepláky, řádili na kolech atd. Protože ona ted musí chodit ve značkovém chodí zmalovana jak plakát atd. A když jsem viděla ty holky co s ní chodí do třídy tak mi bylo až špatně. Když přijedu k našim a povidam si s ní někdy sama tak z ni vyleze že s eji smali že měla boty od větví atd. Naše máma taky není tolerantní ve všem, ale je lepší ji nechat si dát řesenku než aby ji šikanovali ve škole.
Ženy bolelo vás břicho ve 20tt? Já pořád doma uklízím atd a dneska mě teda bolí fet ted jsem vysavala narovnala se a myslela jsem že zdechnu jak mě to zabolelo. Mám k tomu ještě cystu tak mě to docela vylekalo. předtím mě to nebolelo.Tak nevím jestli je to z te namahy ![]()
@Mimise
začínám teď 22tt, a zrovna včera mě břicho bolelo, hodně dole, a pak tam začalo i píchat, tak jsem si lehla, a za chvilku to přešlo, pokud to nejsou křeče tak to asi nebude nic vážnýho, pořád se nám to tam vevnitř všechno zvětšuje ![]()
@Šalvějka křeče ne, právě že mě tam pícha dole pak v pupíku jako kdyby. Tak mě to překvapilo, předtím mě to nebolelo. nechci být z těch co hned jedou do nemocnice při každym pichnutí. Ale ten strach co se tam zase děje je hroznej. ![]()
@Mimise Si piš. Už to není žádný bigbít, dělat namáhavé věci. Mě přišlo, že mám obden dostat menses-takový pocit. Teď mi přijde, že mi dítě brnká čípek, taková mňamka.
Tak když to začne, tak si lehni a odpočívej, uvidíš jestli to přejde. Pokud ne, asi bych se zašla zeptat odborného pana gyndaře. Stejně se tě zeptá jako mě, když mě bolíval spodek tak v tom 23tt:„A co jste dělala, když vám to začalo.“A já na to:„No ten den nic, ale před tím jsme dva dny malovali.“TAk se na mě podíval přes ty svoje brejličky, pokřivil rty, řekl něco ve smyslu, že se mám šetřit (v hlavě si určitě myslela-kozo blbá, to je jasné, proč je ti tak mizerně)a tak mi doporučil ležet s nohama nahoře a pít magnésium. ![]()
Cauky holky, sem zpet z kontroly, vse je ok, na porod to zatim nevypada
ale sem pry chudokrevna, nedostatek zeleza, tak mi nejaky predepsal, udelala sem cestou mensi nakup a ted sm k. o. zrovna obedvam a premyslim, ze si chvili dachnu, odpol mam nehty, tak at sem fit.
@Lindii Takže se ještě nějakou dobu tady uvidíme, když se ještě nechystáš rodit
Je fajn, že je vše v pořádku. To chceme slyšet vždycky, že jo. ![]()
Tyyy jo, taky jsem nějaká ochrápaná. A to za oknem vypadá, že je jaro. Slunko zubaté, ale krásné. Ale fouká tady jako prase!
Já ale nemůžu moc spát, za chvilku mi dovezou balík s plínkama a přebalovací podložku. Jupíííí ![]()
@LadyAndy co to bude, to si necháváme jako překvapení a narodit by se mělo 30.6. na první výročí svatby
@Talunka No já jsem posouvala skříňku ale byla lehká tak asi je to z toho tak si dneska lehnu a pak uvidím jestli to do zítra přijde.
@Mimise taky sem to mivala, ale vazne nic tezkeho netahej, od toho mame chlapce, ty bolesti nebo pripadne trapeni za to nestoji..