Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička tak si mu mela rict, ze neni spatnej lekar, jen ze tohle by mohl doladit
![]()
@Talunka no s tim sci-fi uz tomu spis rozumim
ja asi do porodu uz nic neudelam, sem jak chodici lenochod, uz mne unavuje chodit i na wc
ani se nema vyznam pokouset jim to vysvetlovat, to je jako by sme se mely snazit chapat, co vidi na pive apod..ztrata casu..oj to trosku uz zavani feminismem ![]()
@Tůmička No nepojedu…bych pak buď jela rovnou do porodnice nebo se z toho 3 dny dostávala! A jak píšeš-oteklá, záda vejpůl, unavená. Si to nedokážou představit, co to je, nosit na bříšku baťoh skoro 15 kg.
Přiznám se, že už bych ani neřídila někam daleko. Stačí mi to naše centrum, které je vzdálené asi 8 km a pěšky bych to už fakt nedala.
@Lindii To jsou ty rozdílné světy mužů a žen
Bylo mi řečeno-my chodíme na vojnu, vy rodíte. Ale nevím, co říká ta generace chlapů, co už vojnu nezažila. Pamatuji si, že poslední branci byli ročník 85.
@Tůmička No,něco jako Pán prstenů
Trvá to dlouho, jsou to tři díly a já vydržela jen první díl ![]()
@Talunka tak to ja nesu 19+ a jezdim teda porad autem sama k dr.35km
a kdyz prijedu, sem jak po 12.ti hodinovy sichte v uranovejch dolech
![]()
@Talunka ano,ale neb plati, ze kdyby chlap mel rodit, tak pujde radsi 5 let na vojnu ![]()
Kocenky drahe, jdu asi spat, zitra chci jet na to usni, dnes sem to nestihla a pak odevzdat papiry ohledne matersky, tak brouky
![]()
@Lindii A pak, že každá těhulka to těhotenství prožívá jinak, když se tak pěkně shodujeme tady ![]()
Taky si jdu zkusit lehnout, dokud malá neřádí. Zítra je nakupovací den.Brou noc ![]()
@LadyAndy tak kdysi to taky nevěděli a vydrželi to… no s pichlavou bolestí teď taky zápasím, hlavně po delších procházkách, to je fakt, ale musím brát hořčík a pak je mi líp
a ty data, to si člověk stejně nenaplánuje, jak se miminko rozhodne, půjde ven v dobu kdy bude samo chtít ![]()
Bre ranko kocky, tak chte nechte, stejne tem diskuzim clovek neunikne, tehla je taky smakuladni https://www.emimino.cz/…rankovani/4/
ja posnidala, jdu hodit oblicej a pak jedu na to usni a beda mu, jak mi rekne, ze sem ok, ok to neni..
Dobré ráno ženy. Tak po ránu a hned nas…
dneska mám chlapa doma, kvule te chřipce. chtěla jsem že zajedeme k doktorovi aby se na něj podíval a že budeme vztavat brzo protože je tam vždycky hodně lidí. Noooo a je 9 hodin a miláček ještě spinká.
dvakrát jsem ho budila že pojedeme že tam pak budeme zbytečně dve hodiny čekat. To mě akorát poslal do…Někdy bych toho sviho chlapa přethla jak hada!!! ![]()
@Mimise cauky,nerozciluj se…klasika, myho taky jinak nedostanes z postele, se na nej vyprdni a at si tam pak zajede sam a mas to ![]()
@Lindii Sám kdyby to šlo. On totiž nemá papíry. Blbeček byl řidičem z povoláni a projezdil si je takže mu je budou vracet až za 2 měsíce. Takže je odkázanej na mě. No asi ho pujdu přidusit polštářem a budu mít klid. Ještěže aspoň psi neumí mluvit a nemužou mi odmlouvat ![]()