Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale má štěstí, dneska si vzal i snubák. Asi díky tomu poobědovému sexu
To by se nemusel ani nějak splečensky unavit
![]()
Ahoj holky
@Lindii chtěla jsem doporučit taky Luhačovice, rodiče tam byli předloni na dovče (na doporučení asi milionu lidí a to je to od nás pěkná štreka) a básnili o tom ještě půl roku… ![]()
Jinak už jsem konečně zase zdravá
![]()
@Talunka jo presne..no oni sou chlapci tak trocku sobci, aniz bych to myslela vuci nim nejak zle, proste kazdej chlap si nechce ukrojit z toho svyho, ikdyz jde pak o deti, vznikaj pak hadky a za vse muze zenska, jen proto, ze chce taky obcas urvat casu sama pro sebe..mame asi napsano na cele, ze sme pro tohle stvoreny, ale nekdy si fakt rikam, ze bych radsi chodila do ty prace ja
a to chce muj hned v zapeti druhy, ale pochybuju, ze ja to v zavesu takhle dam, nekdy mne popada zoufalstvi a touzim zas „dychat“ jit s eobcas pobavit, zatancovat
to s mimiskem pujde tezko..no sem na to pak zvedava, obcas o tom premyslim a pevne doufam, ze ten cas si dokazem my dva vysetrit
@LadyAndy ahojda,to je super, vitek
tak fajn, juknu pak po nabidkach, mohlo by se jim taky libit ![]()
@LadyAndy ČAuky.No vidíš, troška lenošení, bylinkový čaj a jde to ![]()
@Lindii Eště jo.Ale je to takové-tři tam a dva zpátky
A když se zadaří, tak i 2× do týdne
Bože, já, taková nymfomanka…To jsou oběti při tom těhotnění!
![]()
Malá bude šlapat jak hodinky
Devět měsíců se válela, prudila maminku, tak do 18ti bude teror
![]()
Holky, mám dotaz:
Když někoho potkáte, je na prvním místě dotaz na vaše těhotenství a jak to snáší partner? Mě to normálně začíná vysírat
Čekám, kdy se mě někdo zeptá třeba-jak se máš nebo-jak se daří? Neeee, to jsou dotazy:A v kolíkátém jsi? A těšíte se? A co manžel, těší se? A kdy to bude? A máš už výbavu? A budeš rodit v Břeclavi? A co to bude? A už máte jméno? ![]()
Je mi jasné, že díky mému vzhledu to asi láká k takovým dotazům. Ale pořád jsem to já a né to bříško s nohama a mou hlavou
![]()
Jo jo, dovezl mi taťka taky domácí bezinkový med tak ten bude mít taky zásluhu
a myslim že čaje jakýhokoli druhu nechci aspon měsíc vidět ![]()
Mno hlavně že to pomohlo ![]()
@Talunka to čumim jak máš aktivního chlapa, to si člověk řiká kdy ste si to mimčo stihli upíchnout
On má asi každej chlap něco, to si nevybereš, můj zas od jara do podzimu furt na rybách…
ale aspon občas přiveze večeři ![]()
@Talunka hihi,no taky mi to chybi, to u nas na bode mrazu ted no :/ muj jinak muze taky porad, ale ted mu to prijde asi proste neprirozeny, kdyz uz je to dite uvnitr a ja to odsiram
a z ceho pak mam byt v klidu ze jo? Se porad divej, takovou obet sme si na sebe usily
hele az to pujde tak to budu soupat na hlidani, zadnej mamanek, to bych si nedosla ani na hajzlik, kdyz to tak vidim u ty svagrovy..jo jinak si mne v ty diskuzi predbehla, sem ti chtela psat, at se tam juknes, nektery ty zensky jsou vazne na hlavu
@Talunka no jo prosim te, uz toho mam taky plny zuby, sou furt debilni dotazy..
a uplne nejvic mne depta, kdyz nekam prijdem, treba ja obcas s mym do hospody, tak se kazdej divi, jaky mam bricho..ale ja uz se s nima neseru, tak sem tehotna, co mam asi delat? Fakt ty lidi mne serou neskutecne, si rikam, ze maj asi svych starosti malo, ze se staraj o druhy..
a nebo otazka jak s ebude jmenovat mi reagujou, ze se jim tam to jmeno libilo vic a blablbala..co to jako ma byt???Snad je to nase dite ne??!Mne nezajima jejich nazor
no demence!
@LadyAndy tak ja cajuju denne, piju hodne zeleny caje, jiny nemam rada..obcas cernej, ale ten musi byt s citronem a s medem nebo trochu cukru. Jinak neladim ani kafe..jak rikas, vsude je neco, oni si o nas taky myslej, ze sme prehanky a prave proto bych jim tyhle vsechny veci pucjila aspon na tyden, aby pak mohli rikat, kdo je hysterka apod.. ![]()
@Talunka když se nad tim tahle zamyslim tak u nás maj lidi stejný dotazy (převážně na těhu, ne na mně) ale nějak mě to nepohoršuje… ![]()
Ale dneska sme byli na obědě u tchána, pač měl včera svátek, a neviděli sme se s nima pořádně tak od vánoc, a všichni oči na vrch hlavy jaký že už mám břicho a furt to komentovali!
Chápu že je to nezvyk když před těhu jsem měla 46kg, ale v sedmym měsíci je snad normální mít břicho ne??? Nebo si jako mysleli, že to mimčo odnosim někde mezi žebrama nebo co? Takže na takovýhle komentáře začínám mít alergii ![]()
@Lindii Taky si nechci z malé udělat mamininu sukni! Pěkně zdravě drzá, aby se nestratila ![]()
No ta diskuze-chuděra zakladatelka.ty některé ženské jsou opravdu krávy. Proč do těch diskuzí teda píšou, když je to obtěžuje se normálně vyjádřit.
Občas mrknu na tu diskuzi Čtyři v tom-dle toho dokumentu. Tyyyy jo-nevěřila bys, kolik máme v ČR odbornic na porody! Hlavně ty, co už jednou rodily! To byses pos,,,fakt!
A jakmile jim tam napíše něco ve smyslu nesouhlasu, tak už dotazy-a tys už rodila, nebo já můžu provnat, nebo já už rodila třikrát! To jim máš sto chutí napsat, že jim moc gratuluješ
a že by se měly zamyslet nad otevřením vlastních porodních klinik ![]()
@Talunka
jo tu diskuzi obcas ctu..to vis sto lidi, sto chuti a s zenskyma to neni jednoduchy, kazda mame svoji pravdu..tak uz sem osirela, sem zvedava v jakym prijde stavu
smarjaa ja to tak na chlapovi nesnasim, kdyz ja sem strizliva a on siprihne, to bych vrazdila, do toho opet ty hormony a nestesti je na svete
![]()