Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LadyAndy Jojo,takže už nás chápeš
Mě to taky přišlo neskutečně roztoilé, na začátku těhotenství. Jsem si připadala jako jediná těhotná na celém světě
ALe čím víc jsem jak žížala s baťohem ve předu, tím víc mě to štve.
A jak píše Lindii a ty.lidi,co tě viděli před měsícem, tak čumí jak spadlí z višně. Ty už máš takové břicho? V hlavě mi prolítne-ano ty debile, za měsíc rodím!
A pak to různé přirovnávání-no já když byla těhotná…nebo skrz ty jména-jažíš, to nedávejte… (to mě napadla říkačka:Co je komu do toho, mě se líbí, hotovo
) Tu jsme říkaly jako puberťačky na kluky ![]()
@Lindii píše: …oni si o nas taky myslej, ze sme prehanky a prave proto bych jim tyhle vsechny veci pucjila aspon na tyden, aby pak mohli rikat, kdo je hysterka apod..
Před několika lety dávali na kabelovce suprovej seriál, nevim už jak se to jmenovalo, ale šlo o to, že rodina- měli třeba tři děti a mamina doma a starala se komplet o všechno a chlap jen chodil do práce a plno keců že dyť se ženská jen válí doma. No a mamina se sbalila a odjela na tři dny na luxusní hotel a ten chlap se měl starat o děti a o domácnost a ta mamina to z hotelu sledovala na kamerách. No a všichni ty chlapi napřed machrovali jak si odpočinou a pak byli úplně v prdeli, vůbec nezvládali a po tech třech dnech všichni tem maminám div nelíbali nohy, jak jsou úžasný že to zvládaj ![]()
Tak to bych zavedla povině pro každýho!!! ![]()
@Lindii Taky čekám, s jakou přijde domů! Já chci být v příštím životě chlap a chci babu jak jsem já za ženu ![]()
@Talunka no tak na zacatkum i to taky nevadilo, ale treba co zajimalo myho otce, kterej ani nezavola jestli neco nepotrebuju se mne na zabave ptal, kolik uz sem pribrala?!No tak to je na facku…muj otec to je dalsi kapitola sama o sobe..radsi nemluvit..no ja bych sebe za zenu nekdy nechtela, to musim priznat, ze dokazu byt nekdy kruťák, nicmene, ono to takhle musi byt v zivote kvuli rovnovaze ![]()
@LadyAndy no to by bylo zajimavy, mne kolikrat stacej Vymena manzelek, jak ty hrozny tvrdaci v pulce tydne uz tam rvou a slibili by manzelce i nemozny, to je pak pecka ![]()
Osprchuju a chci si na sebe dát pyžamo, co mi leží v ložnici. Načuchlé žrádlem jako kráva. Když ti chlapi mají fakt někdy ten rozum tam dole. Říkám mu:Když vaříš, zavírej do ložnice, bude tam smrdět jídlo:Neee, on musí vařit, smažit a v mezičase se chodit luftovat na balkon, který je z ložnice. Takže mi župan a pýžo smrdí jak asijské bistro! ![]()
Co se rozčiluju, hodím do špiny a opět se bude prát. Pak může frflat, že peru jak pro celý barák! ![]()
@Lindii Taky umím zavrčet a pořádně. A ty moje výkyvy nálad, kór teď-možná bych se bez sebe obešla
Ale jinak jsem úžasná, báječná, nejlepší ![]()
@LadyAndy Jo,to by si měl vyzkoušet každý! U nás je občas taky dusno, když můj dojde domů a není ani nádobí v myčce. Ale prostě někdy mám den, kdy mě bolí celé já a mám náladu, že jen brečím a nevylezu z postele. Prostě poslední dny těhotenství. Ale to prostě taky nepochopí. Mohli by si to občas vyzkoušet, aby aspoň drželi pusu. Nikdo po nich nechce, aby to dělali a ty drobky rodili, ale aby aspoň nevyrypovali ![]()
@Talunka to u nas by se nejradsi vubec nevetralo, to je taky kolikrat smakulada a muzu se rozcilovat jak chci ![]()
Kdo nezavolal v 11 dopoledne? tchyně samozřejmě. odvezla mi co mám práci na doma tak ji vezla k babičce na svoz. Dneska měla asi dobrou naladu protože mi šahla i na břicho. no šáhla píchla mi do něj jestli už je mam tvrdší. Vzala psi k babičce na zahradu a po 4 hodinách přijela. Největší vrchol byl že mě ošulila o 300 stovky za tu práci takže ja makam a ona si to strka do kapsy ![]()
@Lindii Já na to přišla až byla pryč. Mylslela jsem že to dala Lubošovi. No a až odjela tak jsem se ho ptala a on že ne že mu nic nedavala. To byla poslední kapka. Skusí jen ceknou něco na malou atd tak něco zažije. Ta mě včera tak dožrala, že jsem myslela že za ni snad pojedu
Cauky holky, ja se v 1 rano koukala na dokument orgasmicky porod na ct2,docela zajimavej dokument, doporucuju ho skouknout ![]()
@Mimise pche baba jedna jedovata, vsak ji to vratis neboj, sou nektery ty lidi drzy, ze mi to mozek nebere, fakt.. ![]()
@Lindii Čauky.Já to viděla taky a na toto téma jsem tady rozpoutala svou první diskuzi. A jelikož tam začali chodit blbky, co nedokázaly přijmout cizí názor, tak nám to administrátor zrušil
Mazec, že?
Já se v 1 ráno dívala na Soukromé pasti-Útěk, s Vojtou Dykem ![]()