Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
1.2.13 18:34

To bylo odpoledne! Jsem hotová. Kříže mě bolí, kyčle, unavená jsem-no paráda!
A to mě ještě naštvala mamka se svým názorem, jestli se mi zdá vhodné, aby byl manžel u porodu a že si čtu furt o porodu.Tak jasné, nevím do čeho jdu, tak aspoň troška teorie. Dneska byla protivná-jak baba, co zamrzla v osmdesátých letech, co mě rodila! :cert:
Babička zase furt vysírá s novým sporákem.14 dní celá rodina ju vozí po obchodech, ale jak:v pondlí já, v úterý můj chlap, pak strých s tetou, pak otec s maminou. Nakonec sedneme na net a najdeme jí nějaké modely za rozumnou cenu a dneska po takových ceremoniích zjistíme, že má linku širokou 50 čísel a všechny sporáky, co by se jí líbily, jsou 60-65 cm hluboké! Tak jsme byly všichni blbci a všichni jsme ju nasrali! :lol:
Bratránek, ve druháku na střední-na vysvědčení 3 basy a pohoda.Teta kývla ramenama a řekla, že se uvidí na konci roku. Když jsme se bavili s mladým, jestli nechce radši přejít na učňák, tak taky kývl ramenama a bylo vymalované. Takže se rozputala hádka a diskuze, že to už není normální ten jeho přístup a že je na čase něco dělat. Takže celá rodina jak na trní, ale nikdo se neodvážil dát tu nejhlavnější otázku naší tetě, jestli se jí to zdá v normě? A to jen, aby nebyl v rodině problém.

Jsem ráda, že už jsem doma! Sice nemluvím, ale snad je to i dobře, potřebuju nějak urovnat myšlenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.2.13 19:51

Ženy asi zdechnu hrozně mě pícha pod pravým žebrem, ale jen když se buď nadechnu nebo když se sehnu a nebo zase trošku zahnu. Tak je to síla. Vubec nevím co to je? sakra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.13 20:15

Ahoj dámi jsem normální holka která si vas oblíbila a liby se mi ze si neberete servitky sjakym koliv prdnuti :lol: chtela bych se mezi vas pridat a pokecat o ruznych vecech.Mne je 23 cekame prvni mimčo jsem v 15tt a jeste nevime co tu bude :-) Opravdu jsem se moc zasmala u praskly vody to bych necekala ze se najdou az takovy trubky :P

• Citovat
  • Upravit
12691
1.2.13 20:22
@Anonymní píše:
Ahoj dámi jsem normální holka která si vas oblíbila a liby se mi ze si neberete servitky sjakym koliv prdnuti :lol: chtela bych se mezi vas pridat a pokecat o ruznych vecech.Mne je 23 cekame prvni mimčo jsem v 15tt a jeste nevime co tu bude :-) Opravdu jsem se moc zasmala u praskly vody to bych necekala ze se najdou az takovy trubky :P

Ahojky, klidně se přidej, ale snad né anonymně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 20:29
Ahojky, přidej se :kytka: A odtajni se.my taky bez anonymity pomlouváme tchýně a členy našich rodin :lol:
@Anonymní píše:
Ahoj dámi jsem normální holka která si vas oblíbila a liby se mi ze si neberete servitky sjakym koliv prdnuti :lol: chtela bych se mezi vas pridat a pokecat o ruznych vecech.Mne je 23 cekame prvni mimčo jsem v 15tt a jeste nevime co tu bude :-) Opravdu jsem se moc zasmala u praskly vody to bych necekala ze se najdou az takovy trubky :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 20:32

@Mimise To tě aji včera něco bolelo, ne :think: Asi málo odpočíváš :cert: Prcek tě nemučí? Mě v bříšku létala jak čert v bubně. Takže jsem cítila sice pohyby, ale spíš taky ty namožené svaly v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.13 20:43

Rada se odtajim jo tchyne to je nedopsana enciklopedie to je hrozny snima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 20:48

@pivona Tak to si přečti naše trable s „maminkami“ :lol: By mě zajímalo, jestli nás někdo trumfne-mě a Mimise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.13 20:58

Tak vase trable jsem cetla a myslim jsi ze to bude slozite vas troufnout, ale zitra se tchyne pozvala na obed aniz by ji nekdo pozval tak vam povipravim.:-)
Myslim si ze takovou furii co mate vy dve to je mazec ta moje je tak drza ze mi rika ze uz ted jsem dost tlusta tak ze si veme nejake veci z mi skrine tak jsem ji rekla at to zkusi a zavru ji tam hlavu pry tlusta púribrala jsem 3 kila od zacat.teh.a to nemam zadny problem se navlic do obleceni ktere jsem nosila pred tim nez jsem oteh.ona je neco jako vase obe dve dohromadi k tomu ji propustily z prace a stale che chodit na nastevi krade veci z koupelny to je norm.,ale ani jsem si nevsimla kdy mi ukradla nove povleceni kdyz jsme knim prijely tak nam neco ukazovala v loznici ja jsem ji rekla ze ma moc hezke povleceni ze mam to same a ona je tak to je dobry a kdyz prijedu domu koukam po povleceni a povleceni nikde super :-) a u nich v rodine se zase rodi jen sami kluci tak mam ultymatum ze kdyz to nebude holka tak ze se pritel se mnou rozejde ha ha ha pič… na entou :-) tak jen neco aspon se mi bude trochu lip spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 21:09

Cau holky, tak po poslednim pripsevku mam takovy pocit, ze tato diskuze by mela byt prejmenovana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja fakt nemuzu, to sme tu ale krasna skupina pacientek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 21:09

@pivona ahojky a vitej, necht ti neco doda velkou silu v boji proti tak zakerne babizne jako je tchyne :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 21:10

@pivona Že nás netrumfneš? To jsou naše dvě tchýně dohromady :lol:
Moje tchýně se ani nepozve, ona prostě dojde v neděli v čas oběda, protože oni obědvají o půl 11 a jak ona mohla vědět, že budeme obědvat(je většinou kolem 12,co asi by lidi v neděli měli dělat, že) Je fakt, že jednou (to jsme ještě nebyli vzítí a já ji ještě neměla tu čest až zase tak moc poznat)jsme ji dostali a ona teda mě taky.Byla neděle a já měla navařené ze soboty, tak jsme jeli po snídani korzovat po obchodech.Bylo 12 a telefon-tchýně:No kde ste? Vy nejste doma? Je oběd, ne?-Tak jí manžel řekl, že jsme v Tescu a že dojedeme neví kdy. A ona:-No, ale já jsem vám dovezla guláš, polívku a víno.-Manžel jen zavracel oči a řekl, ať to nechá u sousedů nebo někde. Dojedeme domů a to žrádlo máme před bytem :lol: Já to zkomentovala tím, že jsem se mojeho zeptala, jestli se mu zdá normální, aby nám matka vozila jídlo v neděli ve 12 hodin. Jestli vypadáme tak, že potřebujeme od ní oběd. Řekl, ať to radši neřeším, že je to prostě matka. Samozřejmě už nikdy víc nic nedovezla, spíš naopak :lol: Dlouho tu takto nebyla, tak snad jsem si to nepřivolala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 21:11

talunka ty si teda zas „uzivas“ prosim te vyprdni se na nejaky sackovani se mezi pribuzenstvo a zavri za sebou dvere apson do porodu, ja uz bych zesilela..jj jela sem tam zbytecne..dnes sem byla kupodivu nejaka akcni, udelala sem toho dost a jeste mi zbyla energie, to je co rict :))) tak sem jeste ted si usila konecne perinku s polstarkem do kocarku :)

Příspěvek upraven 01.02.13 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 21:12

@Mimise to sis bud neco jen skripla a nebo to mas namozene od mimiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 21:12

@Lindii Radši nepřejmenovávat nebo by se to mohlo nějaké skupiny lidí dotknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí