Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise Hej,tak to je mazec! Bych to asi řekla partnerovi, ať na maminku uhodí, jestli ti nezapoměla náhodou dát vše, co měla. Nebo bych se jí zeptala na rovinu. V této době, každá stovka dobrá. A pokud je to za tvou práci, tak to je drzost! ![]()
@Talunka coze??To muselo byt asi hodne vyostreny, kdyz vam tu diskuzi vymazali?? ![]()
@Lindii Jo,už vím. Mrkla jsme na to zpětně. Nevymazala, ale zrušila komentáře jedné ženské, co byla fakt trapná-Vandisuke. Jen mě tam urážela a dělala ze sebe zasloužilou, otrkanou rodičku. Když se jí někdo na něco normálně zeptal, tak jen rypákovala. Diskuze se jmenovala-Porod jako v Americe.
Další boží diskuze:Kontrakce? Odjezd do porodnice?
Holky, až budu mít kontrakce, tak já vám tady budu psát, jo? ![]()
@Talunka ženy tak to ta piiii normálně zatloukla. řekla že ji nedali všechny peníze. tak jsem volala k babičce která to ma po d palcem a ptala se ji jestli ji dala všechny ty peníze a ona že jo. Takže jsem na hvězdu večer zvědava. Jedeme ji tam odvest skříňku takže jestli bude rypakovat tak na ni tak vyjedu že se z toho po a ja poletím asi nohama na před.
@Mimise Drahá,udělat si co nejdřív pořádek.
Já jsem si pročetla diskuzi-Jak mám vysvětlit tchýni, že nemůže hlídat vnuka-
Jestli bych takhle měla dopadnout, jako zakladatelka, to radši pošlu tchýni na tvrdo do pr… a bude mi jedno, že budu pro půl rodiny nesnesitelný člověk! ![]()
Z mého chlapa, začínám mít smíšené pocity.Sice mu maminka leze krkem, když má dojít na návštěvu, ale na druhou stranu mi ji vnucuje, coby úžasnou babičku.
A abych nezapoměla-tchýně mi psala, jestli můžou něco koupit malé. Já ji odepsala, že ano, ale ne to, co ji samotnou napadne, páč už většinu věcí mám. Neodepsala-tak buď nemá kredit nebo se po mé poznámce urazila
Jak ji znám, tak už určitě koupila nějakou úúúúúžasnou věc.
TAky jste tak naplé, co to může být? ![]()
@Talunka Já už jednou pořádek udělala a ted se zase otřepala a začlo to nanovo kdybych vám měla vyprávět jak ona neplatila povinny ručení za auto a chodili na nas exekuce za jeji dluhy…A k tomu oblečení. Bud koupila něco děsně růžovyho všude s kraječkama a nebo to bude něco strašně nepraktickyho
![]()
@Mimise Ony jsou jak naprogramované! Prostě blbky. Něco jim řekneš, myslíš jak je klid, ale ony se otřepou a jedeme na novo! ![]()
@Talunka přesně tak!! Jen čekám kdy zase co bude a kdy to vyvrcholí až zase prasknu a pošlu ji kam patří opět.
Ooooo ženy za tyden jedu za k mamince na týden a to bud epoprvé od te doby co jsme s přítelem spolu co budeme takhle dlouho od sebe. Asi to bude znít špatně, ale jak já se těším
Až si budeme chybět až mi po něm bude smutno. Až on si uvědomi co ve mě má.
když ma naklizeno, navařeno, vypráno atd.
Ted to jaksi bere jako samozřejmost že na něj čekám doma s teplou věčeří a ještě kolem něj skáču.
@Mimise Tak to máš super! Aspoň pomine taková ta ponorka domácí
Třeba se o něj bude starat maminka
Ale je ti jasné, že si to pak od tchýně slízneš, že jsi nechala tvojeho týden samotného? ![]()
@Talunka ja bych ji rekla, ze ty jeji uzasny oblecky jsem darovala Cervenymu krizi
![]()
@Mimise nechci ti brat nejak iluze, ale myslis, ze ten tyden je dostacujici proto, aby to pochopil:?
ja myslim, ze bys ho tam musela vymachat aspon mesic
@Talunka @Lindii No s tím počítám jak budu poslouchat jak mu jezdila vařit a uřadovala mi v bytě. No ten tyden mu stačit bude. On je trošku majetnickej a když někam jdu tak musi vědět s kym aby neměl strach. Tahle nebude vědět co tam dělám. A nejhorší je pro něj že bude sám. Ted na něj čekám a skaču kolem něj ted na to všechno bude sám ![]()
Hezky vecer holky.
Super diskuze
skoda ze nevznikla pred rokem
kdyz jsem byla tehotna, dopravala colu, ovocne pivko, obas vinko, horkou vanu…
Byla jsem tehotna, ne nemocna…