Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
3.2.13 12:02

@Mimise Hej,tak to je mazec! Bych to asi řekla partnerovi, ať na maminku uhodí, jestli ti nezapoměla náhodou dát vše, co měla. Nebo bych se jí zeptala na rovinu. V této době, každá stovka dobrá. A pokud je to za tvou práci, tak to je drzost! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
3.2.13 12:10

@Talunka coze??To muselo byt asi hodne vyostreny, kdyz vam tu diskuzi vymazali?? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 14:53

@Lindii Jo,už vím. Mrkla jsme na to zpětně. Nevymazala, ale zrušila komentáře jedné ženské, co byla fakt trapná-Vandisuke. Jen mě tam urážela a dělala ze sebe zasloužilou, otrkanou rodičku. Když se jí někdo na něco normálně zeptal, tak jen rypákovala. Diskuze se jmenovala-Porod jako v Americe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 14:55

Další boží diskuze:Kontrakce? Odjezd do porodnice?
Holky, až budu mít kontrakce, tak já vám tady budu psát, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.2.13 15:37

@Talunka ženy tak to ta piiii normálně zatloukla. řekla že ji nedali všechny peníze. tak jsem volala k babičce která to ma po d palcem a ptala se ji jestli ji dala všechny ty peníze a ona že jo. Takže jsem na hvězdu večer zvědava. Jedeme ji tam odvest skříňku takže jestli bude rypakovat tak na ni tak vyjedu že se z toho po a ja poletím asi nohama na před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 15:43

@Mimise Drahá,udělat si co nejdřív pořádek.
Já jsem si pročetla diskuzi-Jak mám vysvětlit tchýni, že nemůže hlídat vnuka-
Jestli bych takhle měla dopadnout, jako zakladatelka, to radši pošlu tchýni na tvrdo do pr… a bude mi jedno, že budu pro půl rodiny nesnesitelný člověk! :cert:
Z mého chlapa, začínám mít smíšené pocity.Sice mu maminka leze krkem, když má dojít na návštěvu, ale na druhou stranu mi ji vnucuje, coby úžasnou babičku.
A abych nezapoměla-tchýně mi psala, jestli můžou něco koupit malé. Já ji odepsala, že ano, ale ne to, co ji samotnou napadne, páč už většinu věcí mám. Neodepsala-tak buď nemá kredit nebo se po mé poznámce urazila :lol: Jak ji znám, tak už určitě koupila nějakou úúúúúžasnou věc. :lol: TAky jste tak naplé, co to může být? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.2.13 15:46

@Talunka Já už jednou pořádek udělala a ted se zase otřepala a začlo to nanovo kdybych vám měla vyprávět jak ona neplatila povinny ručení za auto a chodili na nas exekuce za jeji dluhy…A k tomu oblečení. Bud koupila něco děsně růžovyho všude s kraječkama a nebo to bude něco strašně nepraktickyho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 16:09

@Mimise Ony jsou jak naprogramované! Prostě blbky. Něco jim řekneš, myslíš jak je klid, ale ony se otřepou a jedeme na novo! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.2.13 21:14

@Talunka přesně tak!! Jen čekám kdy zase co bude a kdy to vyvrcholí až zase prasknu a pošlu ji kam patří opět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.2.13 21:16

Ooooo ženy za tyden jedu za k mamince na týden a to bud epoprvé od te doby co jsme s přítelem spolu co budeme takhle dlouho od sebe. Asi to bude znít špatně, ale jak já se těším :lol: Až si budeme chybět až mi po něm bude smutno. Až on si uvědomi co ve mě má. :lol: když ma naklizeno, navařeno, vypráno atd. :lol: Ted to jaksi bere jako samozřejmost že na něj čekám doma s teplou věčeří a ještě kolem něj skáču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 22:13

@Mimise Tak to máš super! Aspoň pomine taková ta ponorka domácí ;) Třeba se o něj bude starat maminka :lol: Ale je ti jasné, že si to pak od tchýně slízneš, že jsi nechala tvojeho týden samotného? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
3.2.13 22:34

@Talunka ja bych ji rekla, ze ty jeji uzasny oblecky jsem darovala Cervenymu krizi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
3.2.13 22:35

@Mimise nechci ti brat nejak iluze, ale myslis, ze ten tyden je dostacujici proto, aby to pochopil:? :D ja myslim, ze bys ho tam musela vymachat aspon mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.2.13 22:42

@Talunka @Lindii No s tím počítám jak budu poslouchat jak mu jezdila vařit a uřadovala mi v bytě. No ten tyden mu stačit bude. On je trošku majetnickej a když někam jdu tak musi vědět s kym aby neměl strach. Tahle nebude vědět co tam dělám. A nejhorší je pro něj že bude sám. Ted na něj čekám a skaču kolem něj ted na to všechno bude sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
3.2.13 22:45

Hezky vecer holky.
Super diskuze :palec: skoda ze nevznikla pred rokem :) kdyz jsem byla tehotna, dopravala colu, ovocne pivko, obas vinko, horkou vanu…
Byla jsem tehotna, ne nemocna…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí