Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička Tak si to užívej. Mě ta chuť nějak přechází. Už tam není místo na papání. A když si nemůžu pomoct a mám fakt na něco chuť a žeru jak neurvalá, tak mi to prcek dá jasně najevo, že tam nemá místo a že stačí.
Orgány pryč, na co je potřebuješ mami, když jsem tady já ![]()
@Talunka hele uprine mne to je uplne burt, co si o mne matky krkavci budou rikat, ja se za to nestydim, ze budu asi male lepit ouska k hlave, aby byla krasna, nebudu ji bezmezne rozmazlovat nesmyslama a nenecham se od sveho diitete citove vydirat, chci taky jako matka zit, sem jeste mlada holka
no vyoft, uz se tesim ted na ty exponaty a tresnicka na dortu by byla fotka tchyne
![]()
@Talunka Já teda když jím a jím a jím.. tak je mi pak teda zle
tlačí mě to
ale po návštěvě jisté místnosti v bytě mohu začít znovu ![]()
@Tůmička cauky tos mel apekny vecer, my byli dnes na pizze se sousedama, tak ze taky fajn vecer, sezrala sem ji celou sama
ale bez okraju! Aspon neco
ale dnes uz sem 3× byla na velky, asi mi to ted dobre spaluje
@Talunka presne, krom dneska uz toho taky nesnim tolik, mala jak uz je velka, tak uz mi to snad rukou strka zpet do krku
![]()
@Lindii já byla kupodivu dvakrát, ale za to mám teď tak na 4 dny útrum
prohnaly mě bramboráky ![]()
@Roluda Chceš se pobavit mou tchýní? Stránka 45-Fejeton o tom, jak si kupovala televizi! ![]()
@Lindii Hmmm,tak to vypadá zajímavě. Chytla jsem to, když říkali, že během ovulace je žena přitažlivější ![]()
A rikaji, ze sme behem ovulace nejpritazlivejsi, ta priroda je stejne koumak ![]()
@Talunka píše:
Odpolední fejeton o tom, jak si byla tchýně kupovat televizi se synáčkem. Já sice byla taky u toho, ale stála větší kus dál a vybírala si rychlovarku a zároveň je poslouchala
Jeli jsme u nás do obchodní pasáže, kde jsou 3 elektra. Prošli všechny 3,pak jsme se vrátili do prvního. Když byl dotaz, proč do prvního, tak manžel asi čekal odpověď, že tam byla ta očekávaná televize nejlevnější. Ne, odpověď byla, že se chce zeptat jestli mají televizu, co se jí vleze do sektoru v obýváku. První manželův nádech a jen řekl, že nechá mluvit jeho.Jen ať si řekne cenu, které se má držet. Následný rozhovor v obchodě vypadal takto:
Prodavač: Můžu vám poct?
Manžel na matku:No, tak co chceš. Pán ti poradí.
Tchýně:No televizu! Velků, tenků.
Manžel:Dobrý. U čeho asi stojíme, u praček?
Prodavač:Máte nějaké specielní nároky na televizi? (to se chlapec neměl ptát, protože si upletl bič)
Tchýně:No asi max takto velká (ukázala rukama),aby se tam dala přehrát ta stříbrná deska a ta krabička, co se aji dá dat do počítače-já mám spoustu fotek a videí jak tancujeme s holkama. Já mám koníček tančení, takže pořád máme nějaké akce…(pokračovola to dál, ale manžel ju zarazil)
Manžel:Pána to určitě zajímá! Prosím Vás-max úhlopříčka do 110 s přehráváním dvd a podporu načítání fotek z flashdisku.
Prodavač: špulil rty, protože se mu chtělo určitě hrozně smát! Máme tyto typy:
Ukazování televizí a vysvětlování rozdílů.
Manžel na tchýni:Tak která by se ti líbila?
Tchýně:No ta, která žere nejmíň. Pane, kolik má wattů tato televize?
Prodavač:Odpověděl…
Manžel:K čemu ti tato informace byla?
Tchýně:No vím, kolik to žere elektriky.
Manžel:Fajn, tak si zvedneš zálohy na elektriku! (to myslel v uvozovkách)
Prodavač:Rozhodla jste se teda pro nějakou?
Tchýně:No já nevím, já bych ještě šla do těch dvou elekter!
Manžel:(myšlenka, co mu projela hlavou byla, že ještě dva takovéto rozhovory s prodavačema, tak je dají ze skrytých kamer na YouTube) Ne, nikam už nejdeme. Máš to prošlé, tady mají nejlepší ceny, televize jim tady žerou nejmíň, tak si vyber tady!
Prodavač:Maminka je asi náročná žena.
Manžel:Náročná? Tak to pochybuju(myslel si totiž-náročná? Tak ani omylem, spíš trošku prásklá)
Tchýně:Tak tu bílou, ta se mi líbí.
Prodavač:Dobrá volba, ale tu jsem vám nenabízel, protože ta nemá to přehrávání Dvd.
Tchýně:Tak tu nechcu.
Manžel:Vezmi si tuto! Ta je krásná, nejkrásnější, co jsem kdy viděl a dime!
Tchýně se otočí na prodavače:Myslíte si to taky?
Prodavač: Ano, paní.
Manžel na něho ukázal
Myslím, že si tento záznam z kamer přehrávali hodně dlouho!![]()
![]()
Já sbalila konvici, zaplatila a vyprašovala ven se slovy, že mě už bolí nohy a jdu do auta.Ti dva tam ještě chvíli byli, protože jak mi pak manžel vykládal, tak 16 tisíc měla-5 litrů v peněžence,5 v sáčku v kabelce a ještě v nějaké děsivé kapsičce u pasu! Takže trapas i při placení! Říkal, že kdyby tento závěr věděl dopředu, tak jí to zaplatí naší kartou a ten striptýz při vydělávání peněz nám mohla udělat v soukromí doma!
Celou cestu v autě jsem mlčela. Ti dva se hádali vepředu:
Tchýně:Jeď opatrně, je před tebou auto.
Manžel:Nekecej, jsme na silnici a ve městě.
Tchýně:No, tak jeď opatrně!
Tchýně:Neukázals!
Manžel:Kdo sedí za volantem?
Tchýně:No ty, ale neukázals a ten v protisměru nevěděl, kam jedeš!
Manžel:Ty nemáš řidičák a kecáš mi do toho? No dobrý! Tady ukazovat nemusím, to je jen o solidnosti řidiče.
Tchýně:To ty si, ne?
Já:Není, proto neukázal. (nesnáším, když neukazuje.jak kdyby nechtěl ochodit blinkr, ale to je jedno)
Tchýně:Ty tak jezdíš?
Já:Ne, já jsem poctivka ve směrovkách.
Tchýně:V čem? Jako když jedeš nějakým směrem?
Já:Prskání smíchu jak 13ti letá puberťačka.
Manžel na tchýni:Vem si tady žvýkačku a mlč!
Já:Vem si radši dvě!
To už nevydržel ani manžel a neskutečně se rozesmál!![]()
![]()
Nechcete někdo kupovat televizi? Máme v rodině odbornici!
TVL, kolik ji je?
![]()
Diky