Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii píše:
@Tůmička mno jo, ty to mas jeste pred sebou, ale tesime se na tve poznatky
@Tůmička ja sem prvni pohyby citila pomerne pozdeji asi v 21 tt..tak u mne to je uz hodne intenzivni za posledni asi mesic ![]()
@Lindii já už je mám dobrý 3 týdny.. ale cítím, jak se stupňují a zpravidelňují.. ale už fakt jdu. pa ![]()
@Talunka se ten dokument nejak zvrtava, se tam za chvili budou ocmuchavat jak pejsci ne? ![]()
@Lindii píše:
@Tůmička ja sem prvni pohyby citila pomerne pozdeji asi v 21 tt..tak u mne to je uz hodne intenzivni za posledni asi mesic
@Talunka mne by v tom dokumentu zajimalo, jak vidi muzi nas, kdyz jsme tehotny..mam takovy pocit, ze se jim tam sepne to, ze jsme najednou schranky a matky opecovavatelky, nikoliv jejich sexualni objekt v partnerstvi..to by mne fakt zajimalo
@Talunka tak obe jsou fajn, si hodte minci
hele 10.3. mas finalni termin? Ja mela puvodne 12., pak 11 a ted 7.3. a doufam, ze nebudu prenaset ![]()
Teď ten pravěk-já bych občas brala v jedné ruce dítě a ve druhé klacky, kameny na obranu místo chlapa ![]()
@Lindii Víš co, ten můj doktor je fakt cvok. Když si vzpomenu, jak mě zblb při počítání poslední menstruace a já si to nakonec vymyslela, abych mu sedla do tabulky, tak tomu moc nevěřím, že ten termín je ok.Ale dle ultrazvuku na screeningu mi potvrdili 10.3. On mi první termín dával skoro 20.3.,pak 13.3. A jak mi naposledy řekl-stejně od půlky února budete ráda, že nikam nepůjdete a budete doma…Jsem zvědavá, co mi řekne ve čtvrtek.
@Lindii Jo a s tím jménem. Moje máma je pěkně protivná. Včera si zase musela rýpnout-Co ta Lucka, pořád to Martina drží? To neeee, to má každý! A Gábina, no je to lepší, ale proč sis neprosadila tu Amálku. Tak jsem hovor ukončila s tím, že se nechci hádat a že pokud chce někomu vymýšlet jméno, tak ať si už konečně dovezou toho psa!
Umřel nám-jim maltézáček v létě,17 let. A naši chcou zase.Ale prý tak nějak nastejno s malou, aby spolu vyrůstali ![]()