Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
4.2.13 00:45

@Talunka smarjaa,ten tvuj dr. je fakt kokos :roll: si mela mozna za vcasu jit jinam, ale ted uz to nema asi vyznam, je zmatenej jak lesni vcela..no oni to myslim dnes nechavaj prenaset snad max. tyden, tak by to tak vychazelo, ja mam strach, ze se ji prave nebude chtit ven, jelikoz do ted nemam zadny „problem“ typu tvrdnuti bricha, nevolnosti, poslicky apod…ty neco pocitujes? Jako obcas mozna to bricho jakoby zatvrdne, ale na par vterin a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 00:48

@Talunka no jo, taky sme mely s mamou kolikrat debatu o jmenech a hrozne sme se u toho natlemily, napr. Hildegarda apod.. :D rekne mi svuj nazor, jako beru to, od ni jo, ale od cizich uz sem alergicka..s tim psikem je to rozumny, budou na sebe pekne apson zvykli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 00:56

@Lindii Já právě doktora moc neřeila, protože jsme v pořádku. Doufám teda, že nic nezanedbal.Ale já se sama cítím dobře, taky nemám žádné poslíčky, blbě mi není, wc pravidelně, tvrdnutí taky ne.Jen jak píšeš ty, ale to se tam bouří to mrně. Možná se nám tam ty naše kočky budou dlouze připravovat na to, aby se všem líbily. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 01:00

@Lindii A víš, že by mě to taky zajímalo, jak se na nás ti naši drahoušci dívají? Mě totiž fakt přijde, že jsme už teď jen jako nějaká schránka na to jejich dílo-mimčo. Jako jasné, já se taky na sebe už nemůžu dívat, když projdu kolem zrcadla-proto nejsou už delší dobu vyleštěné :) Ale tak určitě z nás musí vyzařovat nějaká ta těhu krása, ne? Teda, už asi měsíc ne-to už se fakt cítím jak malý tank :lol: Vlasy mi nedrží, ksichtít mám jak na testování krémů proti různým pupínkům a flíčkům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 01:00

@Talunka no,hned ji scihnu, jen co na mne vykoukne a beda ji, jak se tam bude producirovat moc dlouho :D no nic, dnes to balim, rano musim vstat, tak at nejsem zdechlina. Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 01:06

@Lindii Čao.dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 11:09

Dobré dopoledne, kuřátka.

No hádejte, koho jsem tu měla o půl desáté? No maminku-tchýni. Blbě se mi spalo, bolí mě kříže a kyčle. Prostě mi není moc do zpěvu. Přišla, viděla mě a začala. Ježiš, ty vypadáš. Neměla bys jít k doktorovi? Co tě bolí? Chceš uvařit? Ukaž, já ti umyju aspoň to nádobí. Běž si lehnout.Ty tady máš tolik prádla na žehlení, já ti vyžehlím. Já jen seděla a čuměla na ni. Jediná slova byla-ne, díky. Neumývej to, dám to do myčky. Ne, nechci vyžehlit. Pak si sedla naproti mě a řekla. Ty se mi nelíbíš, fakt ti nic není? Dala jsem si ruky do dlaní a nadechla se:Podívej, v noci špatně spím. Bolí mě už celý člověk, ale není to na doktora. Prostě za měsíc rodím, tak je to normální. Nic nepotřebuju a nechci, abys tady něco dělala. Chci být sama a odpočívat. A hlavně nechci, abys za mnou chodila o půl desáté ráno, když ještě spím! Holky, ona se ani neurazila a jen řekla:Tak když jdu kolem? Tak jsem jí řekla, že když jde kolem, tak ať pokračuje a nezastavuje se.Pak mi ukázala, z jaké vlny malé chce uplést svetřík, že jí to pak můžu oblíct, až si ji povezeme domů z nemocnice.Tak jsem jí poděkovala a ukázala jí ušatou kombinézku, ve které si ji chci přivést. Řekla jak chci a seděla dál. Já šla na záchod a do ložnice. Pak jí to docvaklo a zvedla se se slovy.Ani kafe si nedáme? Ne, nedáme. Promiň, ale chci být sama! A prý:Tak já asi půjdu. Jo, to bude nejlepčí. ČAu. Tak odešla. Já se pro jistotu podívala z okna, jestli jde fakt pryč!

Musím říct mojemu, ať matce řekne, že na ni nejsem zvědavá, o půl desáté ráno! A ani nebudu, i když tady bude malá a já třeba budu od sedmi vzhůru! Prostě ať ji naučí volat, než sem přileze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 12:17

@Talunka Kdybych to četla takhle samotné tak i řeknu, že je mi jí líto :D :D ale fakt není :D u mě máma fakt ví, že jako dopoledne mám půl noc.. A všichni to ví. Ale co, vyžehlit bych si klidně nechala… jenže ona by to brala jako vítězství že? Ale že ji chce uplést to je hezký né? Co je to za vlnu? Myslím barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.2.13 12:17

@Talunka tvl to bych ji ani neotevřela kdyby mi tchyně vlezla o pul 10 do bytu. Je cáklá? Ale z toho si nic nedělej mi sme te naší vezli včera skříňku pod televizi co se nám už nevlezla do ložnice kvuli postylce pro malo a ona ani nepoděkovala, vubec nic řekla jen : hm dobrý. No jsou na zabití. Ale vlezt mi rano někdo domu, když odpočivam a k tomu je mi špatně bych ji vykopala ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 12:20

Mě psala mamka, že k ní dneska přijde babička, ale autem nikam nejedu a pěšky taky nejdu, páč leje. Mám to k mamce 3km, takže kdyby nepršelo, tak jdu, ale takhle ani omylem. Jo, včera jsem si koupila těh. tričko a když jsem si ho zkoušela, tak říkám chlapovi, že je „moc těhotný“ a on mi povídá s vážnou tváří "do toho dorosteš :lol: :lol: :lol: " ta pani co koukala do vedlejší kabinky jen nechápavě zírala, do čeho jako dospělý člověk může chtít dorůstat :D :D Ale koupila jsem si ho. Za měsíc budu ráda, že ho mám. Mě začínaji totiž moje trička být jaksi malá :lol: si je oblíknu a mám je do půli břicha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 12:25

@Tůmička Jako ať plete. Mě se to líbí. Ale problém je, že ona má doma Burdy z roku tak 87.prý se na tom pleteném nic nemění. Ale ona je bez vkusu.To,co si upletla na hlavu, bys musela vidět! To je jak z filmu-S tebou mě baví svět :lol: Ale mohla bych tomu předejí, kdybych jí dala nějaký mustr, že :think: Jo a vlnu moc nekupuje.Jde do sekáče, koupí svetr a vypáře ho.Na štěstí to bylo bílé a fialkové, tak uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 12:28

@Tůmička Pak ti už budou malé i těhu trička. Dorosteš do nich nebo spíš z nich :lol: Ale užij si je, já si v nich připadala hrozně sexy! ;) Mám jedno růžové s nažehlenýma packama. Teď nosím něco jako volné tuniky s rukávama, aby to bříško tak nečučelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 12:29

@Mimise Cáklá? Jo. Šla kolem, ne?
Dokážeš si představit, co bude vyvádět až bude v takovém tom senilním věku? To těm lidem ten mozek měkne. Ju zavřeme asi do nějakého starobince, aby nebyla nebezpečná sama sobě, na tož ostatním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 12:34

@Talunka Hele a co jí třeba koupit vlnu a říct, jestli by neupletla něco z téhle pro malou? Nebo jí dát přesně jak říkáš, nějaký mustr. No hele já doufám, že jako nebudu takový ten veliký buben. Chtěla bych menší bříško.. ale chtít můžu že? :D Jsem chlapovi říkala, že jestli si dokáže představit, že tohle co mám tak zvětší svou velikost ještě zhruba 2×-3× :D prej to néééééééééé.. to by z tebe vystřelilo pupkem :D Zatím všichni říkají, že když mě vidí zezadu, tak to absolutně nejde poznat, že jsem těhu.

Hele holky, taky tak nemáte rády ten mateřský plural a to šílený mimískování a kočárkování a tak? Mě úplně fascinuje, jak tady jsou diskuze tipu „nepapáme“, „v 8 měsících nesedíme“ apod.. to pak člověk nechápe, kdo nesedí a nejí.. nebo ty deníčky některé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 13:04

@Tůmička Tak to úplně nesnáším! Všechny jsou chytřejší než doktoři a odborníci. Mě přijde, že ty diplomy mají ty zasloužilé matky tady a ne ti odborníci. Ty dámy by si měly založit poradny a ne se zahazovat tady na emiminu :lol: I když jsem se taky do toho kočárkování musela pustit a výbavičky, ale nekecala jsem o tom tak náruživě. Mě to přijde děsně úchylné! :lol:

Ale začínám být nervní z porodu, tak o tom furt kecám, ale jen s mamkou.Ta už asi ze mě roste, protože mi dneska v telefonu řekla-Přestaň furt nad tím přemýšlet, nečti o tom.Jsi jak ty blbky, kterým se směješ! Buď ráda, že jste obě v pořádku.-Tím mi to vysvětlila a já uznala, že má pravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí