Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Mě taky ne. Kolem 20:00 jsem málem zabrala, ale malá mě tak nakopla, že jsem se probudila a stejně mě bolí záda. To bude zase noc. Zítra na štěstí nic nemám, tak to dospím než dojde ten můj hlučný manžílek ![]()
@Talunka no mne radila ted vecer taky, az je to uz neprijmeny..taky se ti na delsi dobu zdeformovava bricho, jak si tam debilne lehnou?
s emusim smat, vypadam jak retardovana tehule
![]()
@Berenikee píše:
Beru toho s bílým BentleyPříspěvek upraven 04.02.13 v 00:09
Ja teda chapu tu myslenku, ale ted ta hlaska slecny, co si vybira chlapa podle auta a obleceni - no bylo to asi vytrzene z kontextu…
whups, aha…ona neni jedina… ![]()
@Berenikee oni se neptaj, je to dokumnet, pruzkum a to ze tam nektera vyblije skutecnost, ze ji zalezi na tom, jak s eoblika aco ma za auto, je pouze jeji demence no ![]()
@Lindii To jsou fakt kreace v tom břichu! Si taky připadám jak hendykepovaná
Ale vem si to, jak to dítě je neuvěřitelně ohebné! Se tam tak smrskne a nedržkuje! Pak když už leží v postýlce a má prostor, tak si toho neváží a řvou ![]()
@Lindii
a tak dokument by mel mit vypovidajici hodnotu…takze zeptat se dvou slepic se stejnou reakci asi uplne neni znamka kvalitniho dokumentu ![]()
Já nemám zaplou telku a ani se mi jí už zapínat nechce, ale zní to zajímavě ![]()
Mě se zdeformovává břicho už teď..
vždycky tak srandovně boulí ![]()
Ale ta myslenka se mi libi, souhlasim s ni. Jeste, ze ten muj uz spi. Tomu se klasicky obraci kudla v kapse, pac si z toho veme jen tu zakladni myslenku „zensky jdou po prachach“ ![]()
No, už to začíná nějak hraničit s inteligencí tázaných. Prachy nad sympatií člověka ![]()