Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
4.2.13 15:09

@Tůmička joooo, taky bych ocenila kdyby už bylo teplo, v létě je to s oblíkáním jednodušší, než takhle na zimu. :think: Nám tu zase nasněžilo :cert: tak že se půjdeme s pejskama projít a já frajerka vytáhla oteplováky, který mi před těhu padaly, hmmm a přes břicho je nezapnu asitak o 10cm :mrgreen:
@Talunka znáš to, člověk by vždycky chtěl to co nemá, ale je fakt že na domácnost si taky nenechám sáhnout a když by u toho měl někdo ještě poznámky o tom že to dělám špatně tak to by mi tak akorát zvedalo tlak… a to měsíc před porodem určitě nepotřebuješ, to je fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.13 15:59

Jak jsem tu minule psala o tom seriálu, ve kterym mamina odjede a táta se musí postarat, tak ted koukám že to dávaj, jmenuje se to „Maminka stávkuje“ a dávaj to na Spektrum Home, jestli někdo máte stojí to za to :pankac:
Ten jeden chlap šel nakupovat a musel se zeptat prodavačky jak vypadaj brambory, že neví, že je nikdy ještě nekupoval :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 16:03

@LadyAndy smarja,to je urcite americky ne? Protoze ikdyz muj chlap neumi avrit, tak vi jiste jak vypadaj brambory apod :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.13 16:17

@Lindii jasný, je to z Anglie, tam jsou ty chlapi fakt asi tragický, to už je moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.2.13 17:38

Tááááák ženy dnešek stál opravdu za velky ho…vubec na nic jsem nemáhkla a celej den strávila na gauči a spola.Je mi děsně. Opět se asi přišla má pověstná migréna takže se těším až přijde chlap domu a zase se bude ptát co jsem tady celej den dělala…Ještě že naši miláčky dneskka pochopili jak mi je tak spali celej den se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 17:45
Asi pod podmínkou, že dáš nascenovanou občanku, jinak zákaz :lol:
@Lindii píše:
@Lindoska a pokud ne, tak at radsi nevstupuje, dost dobry :palec: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 17:48

@Lindii Cítím to přesně tak.Taky si uvědomuji, že to bude složitější, ale určitě nebude za potřebí, aby bylo v bytě víc lídí než ti, co tady mají trvalé bydliště :lol: A kdyby bylo nejhůř a já nevěděla, kam se dítěti „strká dudlík“,tak existují mobily, že :lol: :lol: :lol:
Stejně je to úsměvné. Když si jako prvorodička na něco stěžuješ, že tě třeba píchne v zadku, tak ti ty zasloužilé matky odpoví stylem, že jsi citlivka apod.Ale jakmile se něco týká už narozeného mimča, tak to radama jen hýří! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 17:52

@LadyAndy No nazdar.To musí být úžasní tatínkové! Bych aji měla strach, vytáhnout paty z baráku. Já bych si teda osobně takového neznalce nevzala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 17:53

Jojo, to jsem viděla.. bylo to hustý koukat na ty „tatínky“ co vůbec nevědí, co si s dětma počít. Já si myslím, že se nebudu muset bát nechat malýho nechat s taťkou samotnýho. Chlap umí výborně vařit, ví, na co se který prostředek používá, umí vyprat i vyžehlit.. přeci jen, bydlel asi rok sám, takže je zvyklý se o sebe starat sám. A kdybyste viděli, jak měl vždycky krásně uklizeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 17:55

Holky dneska mi tvrdne břicho o sto šest. Hrůza. Mám brát ráno a večer magnésko a dneska jsem si musela vzít i jedno odpoledne.. můžu 2-3 tablety denně. Tak beru 2, ale dneska jsem musela tři. A dost mě dneska břicho bolí. To mám z toho uklízení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 17:57

@Mimise Dneska je divný tlak. Já i Lindii to máme zrovna tak. Opět ten otravný sníh. I když u nás ne. U nás jen chčije a chčije.

Jo a maminka volala synáčkovi, jestli se musí ptát, co můžou koupit vnučce. Můj chlap byl ale už ode mě informován. Takže jí řekl, že ano, že spoustu věcí už máme, tak ať to nemáme dvakrát (nebo něco strašného-to řekl jen mě :) )a že se má domluvit se mnou.Ale než k nám poleze, že mi má aspoň napsat sms a ne dopoledne. Prý to pochopila, že mi nebylo dobře. Manžel mi jen vyčetl, že jsem si měla nechat vyžehlit, že jsem hloupá. Ale to prostě chlapovi nevysvětlím, že nemám ráda šahání na naše osobní věci. Takže zastání v miláčkovi mám, díky Bohu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 17:59

@Tůmička Šetři se, nebo ti magnésko dají intravenózně do kapačky! Trubko! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 18:07

@Talunka Ale však jsem toho nedělala moc. Umyla jsem zrcadla, linku, dala prát prádlo, pověsila a jen tak pofackovala obývák. Klasika. Ale asi je nějaký divný tlak nebo co.. pak jsme ještě teda jeli nakoupit no. Dám si těhu čaj.. snad pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.13 18:14

Mno podle řeči je to v tý Anglii celkem běžný- chlapi od rána do večera v práci a svoje děti nebo domácnost ani neznaj… holt jinej kraj, jinej mrav :pankac: myslim že u nás v ČR to tak tragický neni, taky bych se naštěstí nebála vytáhnout paty, ikdyž myslim že můj nejdražší nejspíš netuší kde máme savo nebo kolíčky na prádlo… :lol:
Koukám že jste dneska všechny na umření 8o počasí je prevít, na všechno se vybodněte, nožky na stůl a pohoda!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 18:14

Něco pro zasmání-teda ona je to spíš realita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie