Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bre ranko kecaliny, tak mne vytahla z postele dnesni ranni navsteva nehtu, tak cekam az dovali, ale pak asi jeste skocim chvili na gauc, tohle je uz pro mne konecna, zas sem celou noc spala na pul oka ![]()
No tak nedalo to na sebe dlouho cekat a na diskuzi o dupani uz jsou zs nejaky „chytroliny“ ![]()
Dobré ráno, kuřátka.
Já jsem spala na etapy. Budilo mě čůrání, proto vstávám až teďkom. Ale malá ku podivu neřádila, jak to mívá ve zvyku.Asi už není tolik místa ![]()
@Lindii No jasně. Zase ty, co své děti tak hrozně milují, že jim nic nezakážou. A ty jejich ku… argumenty-no jo, ony nemají děti! Jo, vychovávej si je tak, jak to vyhovuje tobě a nevnucuj svůj názor druhým tak, že to je to nejlepší. Je to diskuze, ne?
Určitě dítěti dovolíš, co bys třeba si řekla, že v životě bys nedovolila-jsme „tvrďačky“,ne?
Ale prostě jsou určité hranice, přes které by to jít nemělo. A když se ti je povede nastolit a budou se respektovat, je na půl vyhráno.
A pokud je dítě hyperaktivní, tak existují poradny, kde ti pomůžou-to už by totiž bylo i na odvezení rodičů do cvokárny, kdyby se s tím nic nedělalo
jenže dneska se za hyperaktivitu schovávají nevychovaní spratci maminek, kterým to jaksi neleží v patě. ![]()
Těžko diskutovat s babama, které jsou tak neskutečně zahleděné do svých dětí a svých výchovných metod, až je to směšné!
Jak se to říká?-Moudřejší ustoupí-TY máš pravdu a já mám klid-
![]()
Jinak to poslední používám na manžela a docela to funguje
Teda on si to aspoň myslí ![]()
@Talunka jj myslim si to same, jak pises, svou az opici laskou nevidi to, ze si jejich decka s nima vytiraji prdel, ez sem tak sprosta a rozhodne moje srdce nezaplesa nad tim, ze mu musim dat na zadek, ale dobrej den si ze mne me dite teda delat nebude, ja to v puberte parkrat zkusila a mama mi vecer z pyzama udelala ubor na Lambadu, vytrela semnou podlahu, byla o to krutejsi, jelikoz tata jak si chybel a ona se bala presne toho, ceho ted my..nekdy byla kruta, ale az ted rozumim proc to delala a to nemeni na tom to, ze mne miluje a muzu s klidem rict, ze ze mne vychovala slusneho cloveka, za ktereho s enemusi stydet..
Aahojte ženy
taks e hlásím konečně alespoň trochu vyléčéná, ještě mám trochu rýmu, a z bolesti v krku se stal zánět průdůšek, ACC to jistí
takže stále musím odpočívat, ale už mi alespoň není tak blbě
a u vás je něco nového? jak jste prožily víkend?
@Lindii To je hezké, cos napsala. Já to měla přesně tak. S našima mám výborný vztah. A po pravdě-po tlamě jsem dostala jednou, od taťky. Jako puberťačka jsem došla o 2 hodiny později, nalomená. Mobily nebyly, takže nevěděli kde jsem byla.Otec mezi dveřma. kdes byla atd. Já flegmaticky řekla venku a co jako? To on nesnášel-tak mi tak vytl, že jsem dostala druhou o futra, až to zadunělo. Měli strach a pochybuju, že to taťkovi udělalo dobře, když mi takovou natáhl. Ale prostě příště jsem si to nedovolila a radši ukecala o delší vycházku…všechno je o komunikaci mezi dítětem, pak puberťákem a rodiči. S malým děckem to jde ale taky tak nějak…prostě to chce vychytanou metodu. Malý fištróni jsou koumáci, co tě očůrají, ani nevíš jak ![]()
A když jsem kamošce hlídávála malou od roku do tří, tak asi nejsem úplná blbka, co by nezvládla děti. Aji na nočník jsem ji jakž takž naučila. A cizí dítě bych neuhodila vůbec. A když se vztekala-zkusila to, jak jinak.Tak jsem si ji vzala z obchodu ven, chytla ji za ruky, přidržela, podívala se do očiček a s klidným hlasem jí řekla-Pokud toho nenecháš, tak ti hodím všechny hračky do popelnice a žádný nanuk nebude. A ještě to požaluju mamince, jak se chováš v obchůdku. Malá mi diplomaticky řekla-tak já už budu teto hodná, jo? A hryčky mi nevyhodíš, jo? A šlo to bez facek ![]()
@Šalvějka ahojda,jeje, kde si k tomu prisla? Tak hezky cajicky a byt v teplicku
noveho asi nic, az na zas peprnne diskuze ![]()
@Talunka vsak jo prosim te, ty to tam zas nejak hrotej, samy jsou nekde total od tematu a budou neco brblat..vykaslat se na ne je lepsi..pak si chod nekam zadiskutovat, to aby se pomalu clovek bal rict svuj nazor ![]()
Ahoj holky, mam jen takovy dotaz, jsem ted 20+2, pohyby citim uz tatj 14 dní a to i nekdy dost silne, ale posledni 2 dny skoro nic. Tak jestli nevite co se tam muze dit? Dekuju moc
@Šalvějka Zdravím maroda
Tak pěkně lež, cucej čajíky a ACC ![]()
Tak u mě žádná změna, pořád těhotná ![]()
Teď se s Lindii bavíme a pozastavujeme nad jednou diskuzí, kde mě roznáší na kopytech, protože ještě nemám děti.-Jak odnaučit dítě běhat po bytě-
Zvrhlo se to na diskuzi ve výchovu dětí, tak jako každá diskuze tady na emiminu ![]()
Hej holky, vidíte. Jdete do diskuze, která má např. název-Kam na dovolenou s dětma?- a místo, aby tam ženské psaly, kde je to nejlepší pro děti, aby se tam nenudily a rodiče se pobavili, tak se najednou dočtete, jak jejich dítě dělalo na hotelu bordel-a to je pichnutí do vosího hnízda a už se rozebírá to, jak její děti si to nedovolí, jak je měkká, nebo no a co, však jsi na dovolené a jsou to děti!
![]()
@Lindii Ještě,že není středověk. By mě upálily jako čarodějnici a bez soudu ![]()
@misan9 píše:
Ahoj holky, mam jen takovy dotaz, jsem ted 20+2, pohyby citim uz tatj 14 dní a to i nekdy dost silne, ale posledni 2 dny skoro nic. Tak jestli nevite co se tam muze dit? Dekuju moc
@Talunka tak diky bohu za tohle stoleti
ja si snad jeste pujdu schrupnout, pak musim varit a usit panenku na prani, vzala sem si toho na 14 dni na sva bedra nejak moc a pka uz ych klidne sla rodit
![]()