Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
6.2.13 10:20

@Tůmička Dobré ránko, drahá. A jak se cítíš?
Já snídám teprve teď. Ten záchodový večerní maraton mě unavil :lol:

Zítra gynda-jsem zvědavá jak to s náma vypadá. Mám na doktora spoustu všetečných otázek, ten bude rád :lol: A pak-Tániččin den! Vlasy a nějaké to utrácení-potřebuju řasenku, make-up a spoustu mě potřebných, životně důležitých věcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.2.13 10:21

Nu tak nám to snad půjde i bez čajů a tinktur:) Doufejme:) A snad i dříve než do půl roka:) jinak děkuji za odpověď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.2.13 10:27

Ahojte holky, tak už jsem taky konečně vylezla z pelechu, už mám vyluxováno, uklizeno, paráda to sfouknout hned takhle ráno :D
holky já poslední dobou nějak blbě spím, vždycky se v noci probudím, většinou potřebuju na záchod, a pak nemůžu oka zamhouřit :? zase ráno to doháním, ale je to divný, neznám to :D a navíc mi nějak přestalo chutnat, vždycky jsem nevěděla co do tý huby narvat abych ukojila chutě a teď je to spíš naopak, asi si ten náš mimís začíná vybírat a na mamku se ohledy neberou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.2.13 10:29

@LindsayM
Ahoj, mě třeba antikoncepce totálně zrušila cyklus, prostě jsem ms dá se říct už nedostala, vyzkoušela jsem spoustu čajíků a kapek, nakonec to nastartoval Duphaston, a zbytek dokonala tinktura z jeřábu ptačího, výborná věc :palec: celé to trvalo 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.2.13 10:32

Jaj, ani me ve snu me nenapadlo ze stim muzou byt takovy problemy.. antikoncepce je koukam peknyy svinstvo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 11:03

@LindsayM ahojda, ja myslim, ze se vzdy rikalo, ze kdyz zena po antine nemuze rok otehotnet, ze to je ok..cili minimalne rok bych si endelala vrasky, pokud by to neslo, ono to svinstvo trva, nez se z tela zcela vylouci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 11:05

Jinak ahojda, sem zpet.Ucho by melo byt ok, dostala sem kapky a kdyby to nepreslo, mam jit na stomatologii, muzu mit neco s tim kloubem, jak je na sanici..to mi jeste schazelo..jinak matrika taky vyrizena a ja taky…cely dopoledne sme se s chlapem hadali a ja uz toho mam plny zuby, porad jen vynervivanej, vse mi odsekaval..no jako hruza des, misto aby mel pochopeni..mam z toho nejakou depku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 12:22

@Šalvějka No podle tvého úklidu už jsi asi opravdu zdravá :palec:
Já taky užívala tinkturu z Jeřábu ptačího :) Člověk pro to chce udělat maximum, že :andel:

@Lindii Jojo,to je fakt. Říká se rok až rok a půl. Pak se začne řešit nějaké to hormonální léčení a jiné šmakulády. Ale hlavně musí být ti lidé v poho, i když se to lehce říká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 12:35

@Lindii Čauky.Takže ucho od kloubu? Pěkné :lol: Maminu tak jendou chytlo ucho, a pak jí trhaly osmičku-bylo to z toho.Ale nechci tě strašit, pokud tam ten zub máš :*
Vy se dohadujete, my to máme zase jakési divadelní. Od soboty je můj chlap jak pitomec. Tancuje kolem mě, pusinkuje mě, bez držkování mi dal na vlasy, včera si zařídil u nadřízené volno při mém porodu…až je mi to podeřlé, vzhledem k tomu, co jsem tady písala o tom, jak zlobil! :think: No snad si jen začal uvědomovat, že se mu za chvíli narodí dcera :|
Ale jinak je to hrůza s těma chlapama. Místo, aby byli v pohodě, protože to potřebujeme, tak nás ještě deptají, což si v tomto stavu opravdu nezasloužíme!!
A navíc mě naštvala máti, když jsem si jí postěžovala, jak mi lupe v kyčlích, když se malá pohne a jak mi přijde, že ji snad každým krokem musím vytřepat a že se mi zdá, že mám bříško už dolů. Békla na mě, že se moc prohlížím a pořád nad tím přemýšlím! Že my prvorodičky jsme opravdu jak cáklé! Že ona si nic takového nepamatuje, že by se takhle o tom bavila.Pak mi vyčetla, že můj chce být u porodu. Že se mi diví, že ona by to nesnesla! že je to hrozně intimní. No, tak jsem jí řekla, že jí děkuji za přednášku, ale že ona rodila před 30 lety-ujeli jim nohy-bylo jí 18 a babička ju držela hrozně zkrátka! A hlavně nebyli takové možnosti informovanosti. A k tomu porodu a manželovi, že je to čistě naše věc! No já čučela…moje milovaná, chápavá a úžasná maminka mi toto řekne! Napadli mě dvě věci-buď před tím telefonoval s babi, která nás začíná pěkně zlobit nebo jsou erupce na slunci!

Mám pocit, že mě vysírají všichni kolem mě-ach ty hormony! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 12:38

@LindsayM Svinstvo-jo,svým způsobem ano.Ale v dnešní době ta antikoncepce už není zase takový brajgl jak to bývalo. Mě třeba moc pomohla na ty šílené křeče, co mě doprovázeli u každých měsíčků. Jsou i případy, že se antikoncepce vysadila a otěhotnělo se hned po prvních měsíčcích od vysazení-jako na pohnojené pole. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 12:46

Holky, nezdá se vám taky, že jak pročítáte ty diskuze, že by to mělo být rozdělené na sekce-ty co už mají děti a ty co teprve budou rodit? Ty, co ty děti mají se nadřazují nad názory těhulek a absolutně nerespektují to, že se člověk dítě chystá vychovávat jinak než to dělají ony? Nemyslím si, že pokud člověk porodí dítě, tak má patent na výchovu dětí. Proč je asi tolik Dětských domovů a Kojeňáků? :think: Někde je asi chyba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 12:49

@Talunka tak sem si chvili lehla, ale poradne sem nezabrala..no ja si ve skrytu duse uz taky zacinam myslet, ze to bude mozna od zubu, ale porad se chlacholim tim, ze mi tam luplo v tom uchu a od te doby to je..kazdopadne teda ted k zubari pred porodem nejdu ani nahodou, bych ji tam z toho taky mohla porodit..budu kapat a uvidime, zda bude do tydne zlepseni ci ne, kdyztak budu muset k zubakovi, ale az po porodu..no tak bud rada, ze te obskakuje, to muj je zas ted nejakej nevrlej, porad neco mele, je nervni a vsechno je problem, fakt mne s tim sere..reaguje na mne, jak kdyby na mne mel alergickou reakci, mam toho dost :roll: jinak tvoje mamina je taky borkyne teda :)) myslim si, ze to snad zalezi na vas obou, jak se rozhodnete a pokud se na to tvuj chlap citi, proc by tam nesel ze jo :)ja ho tam nechci, odtrpim si to tam sama, beztak si myslim, ze budu mit sve starosti v tu chvili a nejak po tom ani netouzim, on taky nechce byt u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 12:53

@Talunka myslim si uplne to samy, kdyz tak ctu ty diskuze, fakt si rikam, ze to jsou reditelky zemekoule..proste vse je prece o rustu toho ditete pak, jak se k tomu kdo postavi, nikde neni napsano, ze na nekoho bude fungovat to a na jinyho neco jinak..nejak to nepobiram a pripadam si, ze sem asi primitiv, kdyz dite teprve cekam a tezce neinformovanej clovek, kterej nema absolutne pravo na svuj vlastni nazor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 12:56

No ona ta antina teda pekny svinstvo je i dnes bohuzel..a rekla bych ze v mnoha pripadech i mnohem vetsi nez byvalo, slysela sem o par pripadech, co udelalo s zenskou peknou paseku, ted dokonce nejakou Antinu zakazali a stahli z trhu a moje kamoska s pomerne drahou antinou mela taky zdravotni potize, ktere i mimo jine zpusobil jeji gyndar..nasli ji z toho nadory na vajecnikach, do toho problemy s nohama, zily apod…cili pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.2.13 12:59

@Talunka
no tak to od mamky vloženě potěší, asi zrovna nemá den a člověk díky hormonům to bere trochu citlivěji, a celkově mi přijde, že si o nás rodičové asi myslej, že všechno dnes víc řešíme a prožíváme, holt je doba jiná, za nich nebylo tolik vymožeností jako je ultrazvuk a tolik se s těhotenstvím nenadělalo, tak se nám teď nemůžou divit, že jo :)
a taky mi přijde, že každá, co už dítě má je najednou děsně chytrá a všechno ví líp a dělá líp…jééžiš, doufám že pak taky taková nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí