Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
6.2.13 23:20

Ja si myslim, ze clovek by mel vychovat dite dle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi, tim co si nese ze sebe a nejak to neustale pitvat a drzet se nejakych tabulek je holej nesmysl..to jsou spis zensky, co nevedi co samy se sebou maji delat, natoz s detma a ja vazne nezastavam ten kantorskej postoj a vychovu, proste se budu ridit selskym rozumem a dej se vule bozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 23:21

Nic holky dnes tu do dvou vysedávat nebudu, zétra musím na velké nakup, koupily jse byteček tak musím využít slevy a jet nakoupit základní věci do kuchyňě…mějte se a moc neponocujte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 23:21

@Tůmička @Lindii
Můj druhý nechce určitě. Má sice sestru, ale je to tam na pikaču! Myslím, že jsem o tom psala. A chce, aby malá byla aktivní jako my dva. A dokázal si představit, že pokud bude malá po mě-atletika, basket a po něm-basket, cyklistika nebo prostě jinak aktivní, tak to budou prachy jen lítat. A pokud, dá-li Bůh, nebude blbá jako rodiče a dostane se na výšku, bude studovat-tak ať nemusí po nocích sedět v kase v Tescu, ale jen přes den dělat hambáče u McDonalda :lol: :lol: aby si vydělala na studium.
Ta doba je pěkně hnusná-mít dítě je luxus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 23:22

@Zezulína Jeee,to by mě bavilo, zařizovat :) Brou brou a pěkné pořízení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 23:23

@LadyAndy zacinam si to uz nejakou dobu taky myslet, ale nekdy mi to fakt chybi, chybi mi jit mezi lidi, aby ten muj pochopil, ze nejsem jen domaci sluska, ktera ceka az vyprdne mimino a on donese penize, tohle mne drti a oni si toho sou vedomi a to mne na tom silene stve, je si vsim tak strasne jistej, ze je mi z toho na nic, potrebovala bych v nem probudit zas trochu to, ze to jsem ja a ze nic neni jiste..a taky uz sem si dlouho nic nekoupila a tak rada bych si pak udelala nejakou radost. Nekolik mesicu jsme vylozene zivorili a uz mne to taky nebavi..stejne zenska vydrzi tolik, az mne to nekdy prekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 23:25

@Zezulína hezka starost, tak at poridis jen same pekne kousky, zitra se prijd pochlubit, dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 23:27

@Talunka no to vis ze je, ja se zas divim mymu, ze chce, kdyz vi, jak sme zili ted a ze se jen tak na dovcu nekouknem..jako otrok taky nechci byt s pocitem, ze mam dve deti a jinak nic..si to predstavuje jak Hurvajs valku..a vubec, jak uz sem psala, neumim si to predstavit, zatim urco ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338

@Lindii Pojišťovák-já se za tu práci styděla!!!A ti ko,,,co nám naslibovali a nedodrželi! Stačí ti, když ti řeknu, že po půl roce pojišťování, splácím do teď dluhy, co mi lidi zrušili pojistky? Mě vypaltili provize, já je zdanila-lidi zrušili pojistky a pojišťovna chce své peníze za mnou odvedenou práci zpět! To je krásný Schwarz systém, že? Dělali jsme na živnosťáky a oni nám diktovali, kdy-co-jak-kde…prostě humus nějvětšího kalibru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663

Teď jsem si četla začátek diskuze „očekávám moc?“ a musela jsem to zavřít- chudák holka zakladatelka, jak některý se do ní bezdůvodně pustili, že je vypočítavá a kdesi cosi, úplně to překroutili, to sou fakt diskuze!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 23:29

Určo na chvilu sem vlezu…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 23:30

Hele já třeba ani netuším, v kolika se ty děti posadí, postaví, převalí atd.. prostě to nevím. Až se mu bude chtít sedět, tak si dřepně a hotovo. Úplně mě iritujou tabulky a literatury a kecy doktorek, že když nesedí v půl roce, tak musí cvičit vojtovku. A i s tou stravou.. lepek v tomto měcíci, mléko v tomto.. myslím, že prostě člověk neni blbej a když to dítě nebude ládovat v půl roce svíčkovou s knedlema, tak tomu dítěti ublížit nemůže. Však za našich babiček žádný sunar nebyl.. a jak jsou naši rodiče zdraví… nevím no. Já mám na tohle prostě svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
6.2.13 23:31

Svatá pravda že mít dítě je dneks luxus!!! :pankac: Dneska ráno nás vzbudila sms z banky- drahýmu přišla vejplata, mno jobovka hned po ránu :?, tak mu řikám ať už si radši hledá jinou práci, že za chvíli nebudem mít ani na nájem, natož na nějakej sunar… A to má dost dobrou práci, bohužel ta vejplata tomu jaksi neodpovídá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 23:32

@Talunka jo to sem nedavno zrovna slysela, ze to tak s tim je, to je humac! vylozene nelidsky chovani…co na to rict, kazdej musime narazit, aby sme pochopili.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691

@LadyAndy já to do tý diskuze chtěla přispět, protože jí naprosto chápu, ale ono to nemá smysl. Nám naši taky koupili kočárek, mamka pořád volá, jak se daří, něco kupuje, nosí mi pomeranč a tak.. a přítelovo rodiče nic. Jeho mamka řekla, že nic kupovat nebude, že se bojí.. ale tím pádem ani nic nekoupí, protože už všechno máme. Já taky tu podporu prostě cítím od našich, ale nesrovnávám.. Jen mě to mrzí. že se třeba nezeptá, jestli něco nepotřebujeme a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
Jo, tak se cítím taky! Celé těhotenství jak čokl v boudě! Manžel šel makat-já vařila, uklízela-manžel přišel-já čekala-manžel měl aktiv-já opět čekala v boudě! Taky mě jebe z toho. Proto jsem ráda, když mi občas někdo napíše, jestli nezajdeme na kafe.Ale ne na návštěvu do bytu, ale mezi lidiiiii! Proto si zítra udělám Tániččin den :lol: Ženská si ani sama neuvědomí, jak je moc silná. Až když to tady tak napíšeme, tak hledíme, čeho jsme schopné vydržet. Tak ať se ku… nedivijou, že nám prostě prásknou stavidla-nějak to musí ven.
@Lindii píše:
@LadyAndy zacinam si to uz nejakou dobu taky myslet, ale nekdy mi to fakt chybi, chybi mi jit mezi lidi, aby ten muj pochopil, ze nejsem jen domaci sluska, ktera ceka az vyprdne mimino a on donese penize, tohle mne drti a oni si toho sou vedomi a to mne na tom silene stve, je si vsim tak strasne jistej, ze je mi z toho na nic, potrebovala bych v nem probudit zas trochu to, ze to jsem ja a ze nic neni jiste..a taky uz sem si dlouho nic nekoupila a tak rada bych si pak udelala nejakou radost. Nekolik mesicu jsme vylozene zivorili a uz mne to taky nebavi..stejne zenska vydrzi tolik, az mne to nekdy prekvapuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí