Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička jo jo, švagrová pořád řešila že už by mu měl růst zub podle tabulek a už by měl tohle a tamto… akorát stresy a k čemu
taky nechápu!
@Tůmička To máme stejný, u nás taky mí se můžou přetrhnout a tchánovci nic moc, ale neni to o penězích ale o tom, že nemaj zájem- jakejkoli. A oni se tam do ní pustili, že jen očekává dary, bylo mi jí líto, pak si založ diskuzi ![]()
A blbka co neví jestli už jet do porodnice, když jí praskla voda, je za hrdinku! ![]()
@Tůmička Já to pochytávám od kamošek-kdy sedí, kdy chodí, kdy nočník, kdy rohlík do ruky, kdy maso. Každé dítě je jiné! Doktoři jsou kolikrát taky zmagoření tabulkama a jen maminy vyhukají a proto se z nich stávaj fúrie, co žijí podle knížek. Proto vybírat pediatra s rozmyslem ![]()
@LadyAndy Já na tohle prostě prdím. Až se dr něco nebude zdát, tak se pak možná začnu zajímat. Ael myslím, že když se malýmu budu dostatečně věnovat, tak se vše naučí svépomocí sám
až na to bude připravený.
Já si taky připadám trošku odříznutá. Nikdo po mě ani nevzdechne. Chlap jde do práce, já uklízím a čekám. Přijde, přečte si novikny na pc, nají se a jde sportovat a já zase čekám. Pak přijde, vykoupe se, shlédne další novinky za ty 4 hodiny co pc neviděl a jde spát. Naštěstí tohle je jen dva dny v týdnu. Já chápu, že taky potřebuje vydechnout. Ale dneska jsem fakt nechtěla být sama doma zase, tak jsem ho prosila, aby zůstal doma.. zůstal ![]()
@LadyAndy Zrovna jsem si dneska tu diskuzi s vodou otevřela. Ta holka neumí psát, mele pátý přes devátý, všichni se jí tam ptaj a ještě jí mají za chudinku, že trpí a div jí neplácají po rameni.. a holka, co si jen chtěla ulevit a pochytit, jak to mají ostatní, tak se tam na ní sesypou jak včely na med.. taky tomu nerozumím. A když už potřebuješ opravdu poradit, tak se na tebe všichni vyserou.. @Talunka Jako já nějaký mínění, taky mám, ale spíš jsem chtěla říct, že to opravdu neberu podle tabulek.. ael třeba co si pamamtuju od mamky. Já dál malýho tam, co jsem chodila já.. jen to super doktorka ![]()
@LadyAndy Heeej,tak tos napsala krásně! Kdo ví, jestli už porodila?
Nebo se možná musela zeptat v diskuzi, jestli náhodou nerodí ![]()
Jojo, co vám budu. Naši se taky můžou po… z očekávané vnučky. Kočár-řekli hned, že koupí. A to, že jezdí nakupovat do Rakous sobě a mamka tam chodí do nějakého Familer shopu a ucvrkává z dětských hader po 3 éčkách, doveze to-je její aktiv. Vynahrazuje si to, že mě měla tak mladá a za druhé jsou jiný level finanční než my-ale to je jejich věc. Já to po nich nevyžaduju. Naposledy jsem jí řekla, že je moc hodná, ale že už stačí, že už budu zase nakupovat já
A taky zavolá, optá se jak mi je, občas mě sjede jak malou holku
Ale má zájem. Tchýně-no coment. Však mám vědět, že nic nedostaneme, protože je bez práce. Teď dolézá, protože si možná uvědomuje, že pokud nebude jevit zájem, tak žádné hlídání a vození! A taky proto, že můj chlap před ní vždycky řekne, že jsme byli s našima tam a oni byli u nás a my u nich atd…
@Talunka no,pak je do toho clovek jeste precitlivelej a je to konecna, muj mne musi mit za ufnukanou nadheru, jelikoz za cele tehu co sem se uz nabrecela
neni to snadne, on rika jak mne chape, ale ve finale na mne stejne vrci, t
k ze chape hovno
skoda ze vas tu holky nemam, hned by to bylo jine, clovek by mohl kafovat, drbat, nekam s ejit podivat..je to tak tezky
Můj má teď dvě ranní dvanáctky za sebou, tak tu budem zas sami čtyři (já+mimi+2 hafani) né že bych se nudila, ale s kym si má člověk pokecat? ![]()
Vsude podobny scenar..moje mamina s etaky muze pretrhnout, mame vse od ni a tchanovci slibili, ze zaplati kocarek k Vanocum…do ted sem jeste nevidela ani kacku, ale jinak si na ne nemuzu stezovat, nejsou zly, ale uz maji 2 vnucky a tak to nejak neprozivaj..spis ma tchyne obcas reci takovy, ze kdyz mi to kupuje mama, tak ona ze se nebude vnucovat..no nekdy ji z ty pusy vylitne taky dobra hovadina… ![]()
@Lindii píše:
O jake ze se bavite diskuzi?
diskuze „Očekávám moc?“
@Talunka myslim že včera tam bylo v diskuzi že dneska ráno nastupuje do nemocnice, pač přenáší nebo co, ale nebavilo mě to tak jsem to nedočetla…
@Lindii U našich i tchánovců to bude první vnouče.. o to víc mě mrzí, přítelova mamka moc zájem nejeví. Joo, jako hrozně se těší, až bude chovat a vozit, chce každou novou fotku z uz, dělá malýmu kroniku.. ale o můj stav se moc nezajímá, moc k nim nechodíme, za to u mojí mamky jsme pečený vařený..
@LadyAndy píše:
@Talunka myslim že včera tam bylo v diskuzi že dneska ráno nastupuje do nemocnice, pač přenáší nebo co, ale nebavilo mě to tak jsem to nedočetla…
Pak psala, že už má bolesti po 3minutách, že jí nikdo ještě ani nevyšetřil, že přítele vyhnali.. psala, že je ale na normálním pokoji, pak že je na hekárně, pak zase na normálním, pak že za ní nikdo nechodí jí vyšetřit, a tak.. moc jsem to nechápala. Psala fakt dost nesrozumitelně.. nějaký holky jí tam psaly, ať se sbalí a jede do jiné porodnice
![]()
@Tůmička mimochodem jak že se bude váš malej jmenovat? Taky čekáme kluka ![]()