Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
7.2.13 00:39

@Talunka jo ta je dost nesympatická už podle tý fotky :evil:
U nás má Kubíčka švagrová a vůbec jich je v rodině hodně. U holky jsem chtěla Nelu ale tech je ted taky jak psů, Elen je úžasný :palec: volila bych Gábinka, jééé koukám, že máš termín přesně za měsíc, to letí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:42

Holčičky prej kopou víc :think: ale mně už se tam taky začíná pěkně roztahovat, nejlepší v noci, když už se konečně uvelebim v příjemný poloze, tak začne kopat, že jemu se to nelíbí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:45

@LadyAndy ja si Nelu predstavuju proste jmeno pro psa, vzdy to tak bylo :nevim: a pravdu mas, ze Kubu je hodne, ale pekne jmeno to je :palec: no to vis a bude cutat vic:)nebo spis strkat, jak uz maj malo mista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:46

Dneska trpí moje žebra. Asi je natočená nožkama nalevo! Já tam zákonitě musím mít modřiny! :lol: Aji mi slza vletěla do oka, když mě odpoledne kopla.To jsou šupky! Se nezdá :lol:
Jsem jí řekla, ať mě klidně kope, že až bude chtít jít na diskotéku, tak jí řeknu, že ještě mě nepřešlo naštvání toho, jak mě mučila v těhotentví! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:48

Kocky, jdu si lehnout, sice sem dnes opravdu skoro jen provalela, ale klidne to udelam i ted..hezky sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:48

@LadyAndy @Lindii
Nela, Nelinka? To néééé. To mají ti pod náma. A víte jak na ni ta matka řve, když jí prdnou nervy? Nela, Nela, jsi normální? No čekejte odpověď od dvouleté holčičky! Ale to oslovení, to je jak na psa.No a tady mě napadá-to je typická matka, co jenom ječí nebo nechává dítě vyřvat samotné v pokoji, když nco vyvede! Asi taky sjíždí knížky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:49

Už mě bolí zápěstí, jak datluju.Jdu do hajan.
Brou brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:53

Koukám jsem dneska jedinej ponocující :mrgreen: Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 08:53

Dobré ráno! Dneska první! :)
Budíček jsem měla nedobrovolný v 6.Malá Nelinka asi usoudila, že když nespí ona, tak nikdo.Ale já si dala špunty a ještě to zalomila.Ale asi se malá dobře vyspala, protože dělá bugr a má ten jeden ze svých bezva dnů a řádí. Maminka z toho asi tak odvařená není, když na ni ječí :lol: Ona je teďka v tom období vzdoru nebo jak to ta jedna psala, ať si to přečtu v knize.
Já tomu říkám-dětská puberta aneb zkouška, co rodiče vydrží a jak se s tím poperou :lol:

Jinak se těším, až vypadnu z baráku. Na 11 ke gyndařovi, na půl 1 vlasy.Pak nějaký ten kačák utratit v drogérce. A ještě si musím koupit nějakou noční košili na knoflíky. Mám šecko přes hlavu, tak nechci při kojení dělat malé striptýz :lol:

Příspěvek upraven 07.02.13 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 08:53

@Talunka No já doufám, že se ozve sama že nam to zapoměla dát. A jestli ne tak se ji zeptám tohle už přestava být sranda. zkousnu hodně ale nedělám tu práci jen tak ze srandy. šetříme každou korunu a ještě aby mi je brala ona. I když nebylo by to poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 08:55

@Talunka ahojda,tak to mas dnes super den, sla bych hned stebou utracet, ale ja si promenu zevnejsku schovam az po porodu, roztocim taky nejaky kacky a bude, ted uz to nema u mne vyznam, skoda penez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 08:56

@Mimise cauky,no to by mne sakra nasralo, baba drza…dej ji co proto..a co na to tvuj chlap.?Nikdo nedela nic zadarmo :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 08:57

@Mimise ČAuky.No právě proto, že to nebylo poprvé. Asi bych nebyla moc potichu, když člověk opravdu otáčí každý kačák.
Tady ty naše maminky si rychle zvykají na něco, pro co nemusí ani hnout prstem. K nám si chodí pro aviváže aj. Nedávno mi řekla, že ještě má. Kdo ví, proč to asi říkala :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 09:15

@Talunka @Lindii No já pořád doufám, že by přece nebrala peníze vlastnímu synovi znovu. Vám napíšu co už udělala. Když bydlele muj drahy ještě s ní tak si koupil auto napsal je na ni protože už měl na sebe jedno napsany. Pak se odstěhoval a auto ji nechal. Už je to stary auto ale pořád jezdí. Najednou nám začli chodit exekuce a papiry od soudu, že se neplati povinny ručení. Tak jsme šli za ni a ona lhala že to platila atd. Takže jsme poprvé zaplatili 5000.V době kdy jsme opravdu měli hluboko do kapsy. Za 2 měsíce přišel další papir, že už to spadlo do kanceláře pojistitelu a za každy den kdo to tam je je 300 pokuta. Takže dalších 5000. Pak už volali z kanceláře generali, že to zase není zaplacené. Tak už jsem se vztekala. A ona dělala mrtviho brouka protože to nebylo na jeji jmeno.Tak jsem ji dala do ruky 5000 at to zaplati. Bylo to v pondělí. ve čtvrtek mi to nedalo a zavolala do te kanceláře jestli je to uhrazené. Nebylo. Když jsem šla do prace s brekem(pracovali jsme spolu) a tam ji řekla, že proč to neni zaplacene do oči mi lhala že to platila. Tak ja na ni vyjela že pokud chtěla peníze tak jsme ji mohli pučit. Ona že neni žadna zlodějka atd. Pak jsme s epohadali ještě víc když tam byl i Luboš. Ja odešla okamžitě z práce že s ni dělat nebudu. No a časem to vyšumnělo a ted zase zkouší tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 09:16

Omlouvám se za překlepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie