Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JessikaJ
7.2.13 17:51

LadyAndy měli by mě poslechnout, alespon základy, protože nikdy nevíš kdy se cokoliv stane a budu je potřebovat odvolat, oni dobře vědí, že by měli poslouchat, jen se jim nechce, jsem holt panička na hraní :lol:

• Citovat
  • Upravit
1780
7.2.13 17:53

@LadyAndy no někdy když ji nechám bez dohledu moc dlouho tak si zaleze do ložnice a děla tam binec ale to jen někdy. Jinak to dělá když nejsme doma. Ale škrabe mi do zdi. A to už ted tak že se proškrabala až na cihlu. Okousala mi dveře, zničila botník a všechny boty a takhle bych mohla pokračovat až do aleluja. A už nevím co s ní. Ona jinak poslechne ale jak nejsme doma tak ji to vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 18:08

@Mimise jo to znám, náš to samý- prostě nasranej, že nejsme doma :) a když jsem přišla domů, tak už se automaticky krčil v pelechu, páč věděl, že něco provedl, tak to mi hlava nebrala- proč to dělá když ví že nesmí?! Ale tak od roku a půl věku ho to postupně přešlo, asi z toho holt musej vyrůst, tak už třeba taky budeš mít brzo klid :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 18:11

@LadyAndy kéééž bys měla pravdu. Protože už je mi z toho do breku když to vidím. Ted navíc když přijde mala tak se bojím co bude ještě schopná dělat. Naštěstí je nachcilku strčíme ke tchyni až přijdu z porodnice aspoň na tyden abych si odpočinula, protože muj jezdi s kamionem a je přes tyden pryč a nedovedu si představit zvládat ty dva a ještě malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 18:11
@JessikaJ píše:
LadyAndy měli by mě poslechnout, alespon základy, protože nikdy nevíš kdy se cokoliv stane a budu je potřebovat odvolat, oni dobře vědí, že by měli poslouchat, jen se jim nechce, jsem holt panička na hraní :lol:

a co že je to za rasu? já nevim, myslim si, že pokud je vídáš často a berou tě jakoby do smečky tak by poslechnout aspon základově měli, to určitě, ale cizího nebo někoho koho vidí jednou za čas by podle mě poslouchat neměli, nevidim k tomu důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 18:15

@Mimise neboj, třeba se i zklidní když bude mimčo, fenky maj takovej ten mateřskej pud nebo nevim jak to říct :mrgreen: každopádně jednou z toho vyroste, to bych se určitě nebála, maj taky pubertu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 18:18

Přesně tak jsem to myslela, že musí umět poslechnout i mě protože, když jsou puštěný tak jsou fakt smečka a navíc mě vidí každý den jinak jsou to dvá fouskové a jedna je jagterie to je fakt vygumovanej pes

• Citovat
  • Upravit
663
7.2.13 18:28
@JessikaJ píše:
Přesně tak jsem to myslela, že musí umět poslechnout i mě protože, když jsou puštěný tak jsou fakt smečka a navíc mě vidí každý den jinak jsou to dvá fouskové a jedna je jagterie to je fakt vygumovanej pes

Jo když tě vidí denně to je jiná, tak holt jsou paličatý :D ty jagdteriéři jsou nádherný- a oni jsou nějaký hloupější? to jsem nevěděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 18:35

Paličatý je slabý výraz a jagterier je sice krásný, ale je to fakt tvrdý pes a tchán je zkušený chovatel a stejně na něj musí být hodně moc přísný a nesmí povolit a taky jsou dost často agresivní. Rozhodně to není pes pro začátečníky a pro rodinu s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
663
7.2.13 18:42
@JessikaJ píše:
Paličatý je slabý výraz a jagterier je sice krásný, ale je to fakt tvrdý pes a tchán je zkušený chovatel a stejně na něj musí být hodně moc přísný a nesmí povolit a taky jsou dost často agresivní. Rozhodně to není pes pro začátečníky a pro rodinu s dětmi.

Vidiš to by člověk neřekl, přitom jsou tak krásný :think:, ale mně se líběj skoro všichni pejsani… :lol:
My jsme oba s manželem zatížený na ty bíglíky a taky každej tvrdí jak jsou bíglové paličatý atd.- nepřijde mi- jako jsou, ale neni to nic hroznýho když vemu v potaz že je máme prostě jako mazlíky a jsou tim pádem rozmazlovaný, jsou to miláčci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 18:46

No právě je krásná a každý si jí chce hned jít hladit a ona se tváří jako svatoušek, ale jak se přiblížíš na půl metru ke kotci tak by ti utrhla ruku. Jinak bígl je fakt nádherný taky se mi moc líbí

• Citovat
  • Upravit
663
7.2.13 18:53
@JessikaJ píše:
No právě je krásná a každý si jí chce hned jít hladit a ona se tváří jako svatoušek, ale jak se přiblížíš na půl metru ke kotci tak by ti utrhla ruku. Jinak bígl je fakt nádherný taky se mi moc líbí

jo jo, vypadaj tak nevinně… to bude asi důvod proč je moc lidí nemá (teda aspon v našem okolí) bíglům naštěstí můžeš třeba zauzlovat uši a jsou v pohodě :mrgreen: což jsme rádi kvůli mimču! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 18:54

Hele holky, přítel měl bígla. Byly mu dva roky, ale ten mu zničil komplet byl. Sežral lino v kuchyni, prohrabal se na omítku, ukousal dveře, sežral kus linky, neposlechl ani na slovo, dělal problémy. Když jsem u přítele spala, tak se klidně za 2krát pochacal do pelechu a ještě přitom na tebe koukal a tahle bych mohla pokračovat. Já jsem teda na něj měla i alergii, ale jako šílený. Když jsme se rozhodovali, jestli spolu budeme bydlet, tak jsem řekla, že s tím psem prostě nemůžu. Úplně mi bral energii. A ještě ke všemu jsme to miminko plánovali a to bych prostě nedopustila, abychom měli tohle zvíře a ještě miminko. Bojím se, že by mu ublížil. Nebyl na něj ani čas, věčně v práci, on zavřený doma s náhubkem na držce.. tak putoval jinam. Sice jsme to obrečeli, ale teď je u starších lidí s domkem a zahradou, jsou to důchodci, takže na něj mají spoustu času a ten pes se má jak prase v žitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 18:57

Byl to prostě pošuk. Já věřím, že byl jenom nevyřáděný, že kdyby na něj měl chlap čas, tak by byl v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:00

@Tůmička týýý jo :mrgreen: je fakt, že člověk musí bejt ze začátku přísnější a důslednější než třeba s jezevčíkem a to moc nejde když je člověk hodně v práci, to je jasný, a teď máte toho co máš v profilovym fotu? To je nějakej Bišonek ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí