Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
7.2.13 19:04

@Tůmička ježiši neměli jste doma tu naši? jak kdybych četla to co se stalo nám. Mám to samé. Když nechám přez noc otevřene dveře do obyvaku tak roznese koš po celym bytě, rozhrabe mi gauč, okousala mi všechny dveře ktery byly nově udělany, roztrhala lino na chodbě a neljepší hřeb byl že začla škrabat do zdi a prooškrabala se až na cihlu a jak jsem měla nevé éobloženi v chodbě tak ho sundala taky. Takže ja každej den brečím a přitel že se to zvladne až mala přijde na svět. Jen se bojím že to psychycky nevydržím a zhroutím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 19:04

@LadyAndy To je můj a našich pejsek. Pořizovala jsem si ho ještě když jsem bydlela u našich. Teď mu budou dva :) a bereme si ho na víkendy a teď jsem ho měla měsíc od Vánoc :) máme takovou střídavou péči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 19:08

@Mimise Já bych ho doma nevydejchala.. tohle měl ještě přítel doma. Já k němu přišla jen občas, ale i tak mi tekly nervy. Já si myslím (nechci strašit), že to bude ještě horší, protože bude žárlit. Alespoň u nás to tak bylo. Jak jsem přivedla Dolfa (svýho pejska), tak ten bígl dělal tak strašný věci, že jsme zase rychle odešli.. šílený. Já kvůli němu i kolikrát brečela. Kolik to stálo chlapa peněz (moje rozkousaný prádlo atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:22

@Tůmička a je to bišonek? vypadá jak plyšovej :mrgreen: střídavá péče to je pěkný :lol:
@Mimise a pozoruješ nějaký zlepšení když nechodíš do práce a jsi s ní doma?? Taky bych byla zoufalá ale fakt si myslim, že je to normální když je jí teprve rok- a je to holt velký plemeno tak toho hodně zničí. Ten divoch bígl už byl asi větší ne? Tam se to mělo podchytiti hned u štěněte, ale chápu že při pracovnim procesu je to složitý (někdy až nemožný 8) )
Jo a jste v bytě nebo v RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 19:23

Já bych se bála mít takového pejska u miminka, nikdy nevíš co ho napadne je fakt, že mám taky fenku doma, ale je jí 14let a s miminkem už do kontaktu přišla několikrát ví, že mu nesmí nic udělat a naučila jsem jí, že se smí podívat a potom si musí jít lehnout na svoje místo

• Citovat
  • Upravit
1780
7.2.13 19:23

@Tůmička No to mi ani nemluv, mě rozkousala všechny boty, u mikin co mám přehozeny přez postel mi ukosala zipy, no je toho hodně co dělá. Já se toho taky bojím. Navíc si nedovedu představit že přítel bude pryč a ja se budu casnovat každy rano s kočárem a psama abych je vyvenčila a večer to same.Je mi z toho do breku když vidím že ja ji střiskám a ona vubec nic. A když se zminim že by jsme ji dali třeba nějakymu znamimu se zahradou že by byla spokojena tak to je doma ohen na střeše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 19:25

@LadyAndy Jojo, je to bišonek. Je to miláček :) Takovej to byl puclíček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:25
@Mimise píše:
@Tůmička No to mi ani nemluv, mě rozkousala všechny boty, u mikin co mám přehozeny přez postel mi ukosala zipy, no je toho hodně co dělá. Já se toho taky bojím. Navíc si nedovedu představit že přítel bude pryč a ja se budu casnovat každy rano s kočárem a psama abych je vyvenčila a večer to same.Je mi z toho do breku když vidím že ja ji střiskám a ona vubec nic. A když se zminim že by jsme ji dali třeba nějakymu znamimu se zahradou že by byla spokojena tak to je doma ohen na střeše

Počkej tak ale když jste si pořizovali dva velký psy tak jste přece museli dopředu počítat s tim, že co až bude mimi ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 19:27

A teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 19:28

@LadyAndy změny? akorát když jsme doma ale jen co odejdu je to tu nanovo. takže pořád stejné. No velky plemeno.Ten starší to nedělal ani když byl malej. Ona už od začaátku byla potvora a asi ji to i zustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:28
@Tůmička píše:
@LadyAndy Jojo, je to bišonek. Je to miláček :) Takovej to byl puclíček :dance:

ten je naprosto úžasnej, úplně k pomuchlování!!! :hug: :mrgreen:
Taky bych dala fotky ale ještě jsem nevykoumala jak se to dělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 19:29

@LadyAndy No toho jednoho si přivedl do vztahu přítel a ja tu malou vzala od bejvalyho protože ji trápil a nestaral se o ni. takž se nám to tak nějak sešlo dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 19:31

@LadyAndy je to brouček :) fotky přidáš hned nad tím rámečkem ve kterém píšeš :) je tam, „přidat fotky“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:32

To byl ten malej ještě štěňátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:33

@Mimise aha, blbá situace teda