Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
7.2.13 23:22

@Lindii No a to jsem vám nenapsala, že mi psala sms, co budu v neděli vařit? že oni mají tichou domácnost a nevaří se…Co to pro mě znamená? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:27

@Talunka ze asi prijde na obed :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:28

@Tůmička jj tak to je vrchol lasky jeste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 23:29

@Lindii No a bude chtít i nabalit domů, do krabiček! Takže žádné pečené maso na víně! Udělám bifteky, kus na osobu a hrancle do trouby! Co jsem nějaká závodka nebo co?! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 23:31
Jako dělání marcipánu? To každopádně! :lol:
@Lindii píše:
@Tůmička jj tak to je vrchol lasky jeste :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:34

@Talunka biftek pro tchyni???No to se nedivim, ze ji mas vecne za dverma :lol: :lol: :lol: ja bych ji pripravila krupicovou kasi a biftek si udelala potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 23:38

@Lindii Jen vepřový plátek, na přírodno. Ten biftek zněl moc nadřazeně :)Když sem dojde a mám napečené něco, co máme rádi, tak to schovám a jí vytáhnu třeba ty Pim´s piškoty. A když zbydou, tak si je stejně sbalí. Tak už dávám jen třeba věnečky nebo clubky ke kafi :) A nebo jí dám jen kousek buchty na talířek-přímo ní. Teď mám ještě od Mikuláše ty velké perníky v čokoládě, tak jí je příště nakrájím :lol:
Jééé, teď mě napadlo. Tchýně je cvičný model na to, jak vychovat dítě. jak ho očůrak, aby to nebylo tak okaté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:41

@Talunka jako se smeju, ale to je teda od ni fakt zoufalost si neco odnaset..ty blaho jako fakt neverim :zed: :pocitac: hele „praskla mi voda“ uz ji konecne ta voda praskla a dnes v poledne porodila, bude mozna klid :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 23:44

Holky, zajímaly jste se o takové ty blbosti na krmení a dudlíky? V každé lékárně, časáku, obchodě doporučují ty flašky a dudlíky Avente nebo jak se to jmenuje. Mě to přijde vcelku drahé…ale jestli to je nějaké fajné a má to cosi do sebe :nevim: Dudlíky jsem v té značce dostala od kamošky, protože jich dostala do kouta si deset.Jsou to jakési spešl-měkučké a tvarované na jazyk-tuning jako prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:46

@Talunka jj ja mam od Avent jednu flasticku, druha nevim co je za znacku, jiank mam jednu od narozeni pro malou a pak asi od 3 mesicu..docela fuska neco kupovat, jinak si myslim, ze se kolem toho moc nadela, ma to jen nejaky ten antikolikovy uzaver, ze po tom nevdechuji zbytecne vzduch a dudle mam taky nejaky,,neresim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 23:47

@Lindii No hurá! Ale bojím se, s jakým tématem přijde teď.-Kojit na pravo nebo na levo?-Mám si ty stehy vytáhnout sama?-Šestinedělí je šest týdnů?- :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 23:50

@Lindii My dostali 2 takové obyč, ale pěkně malované. Tak jsem si říkala, že bych tady tu jednu Avent koupila a na ty dvě prostě jen koupila lepší čudlík, kdyby to nechtěla. To jsou takové ty čajíkové flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:50

@Talunka to sme ale pipky pomluvacny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 23:52

@Talunka jj daji se pak dudliky jen kombinovat, ale musis mit asis tejnou znacku..ja koupila i ohrivac lahvi i na prikrmy a je tam adapter do auta, coz se hodi, az treba pojedu s malou do Praglu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 23:52

Já mám dudle od Aventu 0-3 měsíců a tu antikolikovou lahvičku.. skleněnou. Hrozně se mi líbila :) ale jinak zatím nic.. prý jedna láhev stačí.. tak uvidíme. Není problém pak vyhnat chlapa koupit… @Lindii asi jo, protože jsem fakt hodně zamilovaná.. je to krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí