Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
8.2.13 12:27

@LadyAndy
no do porodnice v Náchodě, si brát toalěták nemusím, ale bylo mi doporučeno si ho vzít, prej ten jejich je jak igeliťák :mrgreen: už jsem s ním měla tu čest na záchodě v Arletě, když jsem tam byla na prvotrim. screeningu, fuj to šustí a utřít se s tím nedá :poblion: a nadstandard je za 500, takže taky na něj můžu zapomenout, i když bych moc ráda byla na nadstardandu, ale je to holt drahý. já saloos kupuju na aukru, beru toho víc, kolikrát jsem to už sehnala levněji než v krámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.2.13 12:30

@Tůmička
no já bych to viděla spíš na nějakej nataženej sval, mě se občas stane že třeba kýchnu a spodní část břicha(svaly) se mi bolestivě stáhnou a to až tak že se zkroutím bolestí, ale vím že jsou to svaly, je to hodně provrchová bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.2.13 12:37

Mně je právě to logo povědomý, ale nemůžu si vzpomenout kde jsem to viděla… :think: já popravdě bych radši byla na normálnim pokoji s někym fajnovym, že bych si měla s kym pokecat a tak, jenže když chytnu nějakou pipinu nebo špindíru, tak mě asi jebne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 12:47

Tak jsem konečně vyfotila svůj super účes. Připadala jsem si jak ty blbky, co se fotí na FaceBook :lol: Tak se pobavte nad mou stříbrnou liškou, co šla po borůvkách na záchod a s bříškem, to jsem se taky pokusila trošken vyfotit-což mě přivádí na myšlenku, že byste taky jako mohli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 12:50

@Tůmička
Nohy nahoru, magnésko…pak si sednout s rozkročenýma nohama na židli-pravý úhel a zkusit dýchat do bříška, zhluboka a lehce.To mi radila souseda-porodní asistentka. Prý to trochu povolí svaly kolem bříška. Zkus to, třeba se ti uleví a doktor nebude třeba.

Jedu pro máti. Na večer písnu. papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.2.13 14:10

@Talunka
pěkné, pěkné :potlesk: ta fialková je super! a to bříško, už se těším na takovýho pupana :D já si teď dala hodinku učitelování a pošupajdim si koupit něco mňamózního ke sváče, mám chuť na sladký jak nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.2.13 14:44

@Talunka Huustýýý, nevim teda jaký jsi měla vlasy předtim, ale vypadá to skvěle a určitě to bude i praktický na údržbu :pankac:
A to bříško máš nějaký malý na to že za měsíc rodíš ne??? 8o nebo se to zdá na tý fotce? Jak jsi psala, že se už sotva valíš tak bych čekala větší, tohle je pohodička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
8.2.13 14:55

@Talunka Waaau.. kočka :kytka: moc ti to sluší. Já mám veřejné album, tak se můžeš juknout :) jinak děkuju za rady :) určitě vyzkouším. Ted ležím a jsem ráda. Takhle je mi báječně, takže míním v této poloze zůstat, než mi něco začně dřevěnit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 15:47

@Talunka zdar kocando, vlasky povedeny, slusi ti to, budes miss porodnice :mrgreen: :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 15:48

Jinak ahojky holky, ja pres obed zas dachla, ted sem tu mela kamosku a musim jit poklidit a uvarit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 15:49

@Šalvějka taky darda za nadstandart, u nas 6 stovek, hruza des a jak rikas, jen se modlim, at mam na pokoji normalni zenskou, nebo mne mrskne..jj urco od Saloosu neco koupim, uz sem po te kosmetice pokukovala nejednou ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 15:50

@Tůmička tak bud na sebe opatrnejsi, zadne velke pohyby a vse s rozmyslem, vsak pritel se postara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.2.13 17:39

Přeju krásné ráno všem co si šli po obědě na hodinku lehnout jako já :lol: Ted tady sedím a vymejšlí co na večeři, ale dala bych si palačinky. Včera jsem se spráskala bramborákama navečer a dneska palačinky. No jestli to pujde timhle tempem tak budu vypadat do porodu jako balvan. Děvčata já se dneska divili, že kolotoče nad postylku jsou tak drahe. Chci male pořídit nějakej hezkej a ten co bych chtěla stojí 855 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 17:50

@Mimise dobre ranko :lol: jj kolotoc jeste nemam, ale asi ho poridi kamoska k narozeni nasi male, oni jsou levny asi za 350Kc, ale jsou na tom ty umelohmotny hracky, to s emi moc nelibi, ikdyz ty hracky bych si na to usila klidne sama, jen tu konstrukci nejak spachat..jen si dej, pak budes treba hubnout a budes na to blazene vzpominat, ze ses mohla nezrizene futrovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.2.13 17:57

@Mimise Já mám vyhlídlej od BabyOno s plyšovýma hračkama, je to teda ten obyč- natahovací (neni na baterky, nevysílá žádný hvězdičky na strop nebo něco a nemůžeš měnit melodii) ale myslim, že to stačí, maj hodně druhů a pěkný a na netu kolem 400kč, jakej máš vybranej ty?
Týýý jo, palačinky i bramboráky miluju- jen mě neba u toho stát a smažit :nevim: já mám v troubě bublaninu a jinak bude dneska chleba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí