Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
8.2.13 00:36

@Lindii Pro ty si jdu zítra. Máme tady takový obchod s Vietnamským zbožím, ale paní to pojala jako levný butik. Prostě vietnamské zboží, v pěkném obchodě za levněji než rákosníci :lol: Má tam prý aji ty kojící podprdy-tak je ozkouším. Mamka mě zjebala, že si to nechcu koupit…a co jako, šak ona kojit nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 00:37

A na mne se jako vykaknete bo co? :lol: :lol: 8o no mam to do Brna asi 12é km no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 00:38

@Tůmička A joooo, ta tam jede, máš pravdu. Tchýně v baráku bez jejího dohledu. promiň! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 00:38

@Talunka vsak ja mam spodni pradlo i leginy, ktery taham cely tehu od rakosniku, nehodlam investovat do tehu veci, nejmenuju se Onasisova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
8.2.13 00:41

@Talunka V pohodě.. :) taky se občas ztratím.. @Lindii Já mám těhu oblečení :oops: mám dvě trička a troje gatě.. Ráda chodím pěšky a v legínách je mi teď zima.. ale koupila jsem si bazárkové. Takže za pár kaček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
8.2.13 00:42

Holky jdu do hajan. Tvrdne mi břicho jak blázen a je to už nepříjemný, tak se chci uvelebit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 00:43

Ta kosmetika je super.Je to opravdu čisté. Na ekzém super-zkušenost má vlastní to jen potvrzuje. A ty másla-tak to je revoluce u nich ve firmě. Tím si udělali fajné jméno u masérů a v některých lázní. Já používám na bříško od počátku těhu-Kokosový bio olej.Ta vůně mi připomíná léto :)
A taky mají olej na masáž hráze :lol: Ale to je pipinovina :lol: To je jen oliváč a nějaké aromabylinky…tak každý chce vydělat :lol:

Já dělala na reklamaci a likvidaci.Bylo to fajn. Jeden čas jsem se ani nevoněla, protože jsem byl načichlá éterama. Ale asi po měsíci mi to lezlo na nervy. A okolí mi říkalo-ty projdeš a za tebou se to táhne jak od nějaké lesní panny. Volové! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 00:44

@Tůmička no ja mam i teplejsi leginky a za kilicko :P :mrgreen: utikej si odpocinout, papa, dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 00:45

@Lindii No to já taky nosím rákosníkové věci-stačí si to koupit o dvě čísla větší a jaká jsem frajerka :lol: Tři tuniky mám fakt těhu a rifle teda, z netu.Taky nemám chlapa europoslance, paní Onasisová :lol:
Ještě nějaké to pýžo na knoflíky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 00:46

@Tůmička Brou brou :mavam: A ať netvrdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 00:47

@Talunka jake maj webovky? Jukla bych, ono se to blbe shani, aspon u nas teda..no to verim, ze si byla jak chodici reklama na eter :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 00:49

@Talunka ja dostala od mamky pekny dve kosile, ale s dlouhym rukavem, se bojim, aby mi v tom tam nebylo vedro :think: jedna je takova teplejsi..tak u nas chtej za nadstandart 6 stovek na den..to je masakr :roll: ja jen doufam, ze nevyfasnu nejakou morgosku, to budu spat radsi v cekarne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 00:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 00:59

@Lindii Tolííík? U nás 350,– za započatý den! Takže když bude volný, bude můj! :lol: Abych se právě vyhla nějaké té čoko spoluspící. U nás je to 1:1.A dneska mě jedna míjela na gyndě a má termín plus mínus jako já :(
Ale já nejsem rasista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 01:03

@Talunka diky,juknu na ne zitra, je tam toho vela :lol: jo tolik… :roll: hruza des, no jako tolik za to davat teda nechci, dej se vule bozi a ja uz asi rasista jsem, nebo spis, ze oni by byli rasisti vuci nam? To bude spis aktualni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí