Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Pro ty si jdu zítra. Máme tady takový obchod s Vietnamským zbožím, ale paní to pojala jako levný butik. Prostě vietnamské zboží, v pěkném obchodě za levněji než rákosníci
Má tam prý aji ty kojící podprdy-tak je ozkouším. Mamka mě zjebala, že si to nechcu koupit…a co jako, šak ona kojit nebude ![]()
A na mne se jako vykaknete bo co?
no mam to do Brna asi 12é km no ![]()
@Tůmička A joooo, ta tam jede, máš pravdu. Tchýně v baráku bez jejího dohledu. promiň! ![]()
@Talunka vsak ja mam spodni pradlo i leginy, ktery taham cely tehu od rakosniku, nehodlam investovat do tehu veci, nejmenuju se Onasisova ![]()
@Talunka V pohodě..
taky se občas ztratím.. @Lindii Já mám těhu oblečení
mám dvě trička a troje gatě.. Ráda chodím pěšky a v legínách je mi teď zima.. ale koupila jsem si bazárkové. Takže za pár kaček ![]()
Holky jdu do hajan. Tvrdne mi břicho jak blázen a je to už nepříjemný, tak se chci uvelebit ![]()
Ta kosmetika je super.Je to opravdu čisté. Na ekzém super-zkušenost má vlastní to jen potvrzuje. A ty másla-tak to je revoluce u nich ve firmě. Tím si udělali fajné jméno u masérů a v některých lázní. Já používám na bříško od počátku těhu-Kokosový bio olej.Ta vůně mi připomíná léto ![]()
A taky mají olej na masáž hráze
Ale to je pipinovina
To je jen oliváč a nějaké aromabylinky…tak každý chce vydělat ![]()
Já dělala na reklamaci a likvidaci.Bylo to fajn. Jeden čas jsem se ani nevoněla, protože jsem byl načichlá éterama. Ale asi po měsíci mi to lezlo na nervy. A okolí mi říkalo-ty projdeš a za tebou se to táhne jak od nějaké lesní panny. Volové! ![]()
@Tůmička no ja mam i teplejsi leginky a za kilicko
utikej si odpocinout, papa, dobrou ![]()
@Lindii No to já taky nosím rákosníkové věci-stačí si to koupit o dvě čísla větší a jaká jsem frajerka
Tři tuniky mám fakt těhu a rifle teda, z netu.Taky nemám chlapa europoslance, paní Onasisová ![]()
Ještě nějaké to pýžo na knoflíky… ![]()
@Talunka jake maj webovky? Jukla bych, ono se to blbe shani, aspon u nas teda..no to verim, ze si byla jak chodici reklama na eter ![]()
@Talunka ja dostala od mamky pekny dve kosile, ale s dlouhym rukavem, se bojim, aby mi v tom tam nebylo vedro
jedna je takova teplejsi..tak u nas chtej za nadstandart 6 stovek na den..to je masakr
ja jen doufam, ze nevyfasnu nejakou morgosku, to budu spat radsi v cekarne ![]()
@Lindii Tolííík? U nás 350,– za započatý den! Takže když bude volný, bude můj!
Abych se právě vyhla nějaké té čoko spoluspící. U nás je to 1:1.A dneska mě jedna míjela na gyndě a má termín plus mínus jako já ![]()
Ale já nejsem rasista ![]()
@Talunka diky,juknu na ne zitra, je tam toho vela
jo tolik…
hruza des, no jako tolik za to davat teda nechci, dej se vule bozi a ja uz asi rasista jsem, nebo spis, ze oni by byli rasisti vuci nam? To bude spis aktualni ![]()