Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka jinak dopoledne nehty a odpoledne nehty a zitra mne ceka varenicko vareni a opet nevim, co budu vymejslet ![]()
@Lindii Já mám službu na vaření tento víkend. Tak chci toho mojeho kulináře překvapit a uvařit něco, co neděláme běžně, protože mi přijde, že vaříme furt jedno a to samé! Jen on do všeho cpe klobásky-dělá se vepřo, knedlo, zelo-pečeš maso…najednou dojdeš do kuchyně, otevřeš troubu, že zhlédneš, co to dělá a ono ejhle-kolečka klobásy!!!Nesnáším to! Chlapské vaření, no ![]()
Pošlu odkaz…
http://vareni.ritta.cz/…ou-polentou/
Toto chci zkusit. A ještě se mi líbí to Kuřecí s jablbky a medem
@Talunka Hezký hezký.. já vařím hrozně ráda. A i mi to jde. Na to, kolik mi je, a a s tím, že bydlím sama necelé dva roky, tak si myslím, že fakt vařím dobře. A to mě to nikdo neučil. Chlap si moje vaření chválí… i pečení
@Tůmička Na věku nezáleží. Když tě to baví, tak se odraví i v té kvalitě
Já v 17ti vařila takový Hovězí pivní guláš, že otec ho chtěl vždycky jen ode mě ![]()
@Talunka Je fakt, že vařím už od nějaký 15
pomáhala jsem mamce, když šla třeba o víkendu do práce a já vařila pro taťku a ségru ![]()
@Talunka to vypada dobre, ale ja nemam rada jidlo na vine a ani s ovocem, ale urco udelas radost.Tvuj chlap vari? Muj tak max.caj
ale ne, krivdila bych mu, obcas udela bramboraky, ale to je vazne jednou za uherak ![]()
Taky si myslim, ze mi neni varecka cizi, ale kolikrat je to premysleni co udelat, zas nemam rada vareni jen na ten den
@Lindii Tyyy jo, tak můj chlap umí vařit fakt výborně. Tuhle když jsem byla nemocná, tak udělal kuře, bram. knedlíky a zelí
musela jsem mu říct poměry a jak to udělat, ale fakt to bylo výborný
taky bydlel sám no, tak to jde vidět
@Tůmička to te slechti, ja taky nejak tak zacala, v 1ž. ti sem mela prvni vaznou znamost a tak sem se musela postarat, kluka o 6 let starsiho ![]()
@Talunka jo nevim, zda si cetla, ale na diskuzi o dupani ti tam nekdo nechal zas odpoved ![]()
@Lindii píše:
Taky si myslim, ze mi neni varecka cizi, ale kolikrat je to premysleni co udelat, zas nemam rada vareni jen na ten den
Jo, to taky nemám ráda to vymýšlení, co zas uvařit. Většinou vařím tak na dva dny.
Jo, hele když už jsme u toho vaření.. nedělala jste některá domácí marcipán. Sice valentýna neslavíme, ale nějakou tu drobnůstku si dáme, tak jsem myslela, že když budu celý den doma, tak bych udělala dortík s marcipánem, ale nikdy jsem ho nedělala.
@Tůmička tak to sem nikdy nedelala, a´ja moc nepecu, jelikoz to u nas moc nikdo neji..ale marcipan se da koupit, ta hmota, ale nic levneho
@Tůmička http://www. apetitonline. cz/recepty/5779-marcipan. html
ja z Apetitu hodne pekla, i sem jeden cas casak kupovala