Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
7.2.13 19:37
@Tůmička píše:
A teď :)

ten je fakt boží :mrgreen: ale malinkej byl roztomilejší, jak to tak bejvá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:40

Tak ještě fenka a malej už větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 19:41

Smarjaaa tady se strhla psi diskuze, :lol: :lol: my radsi pejska nechcem, prave proto, ze by se mohlo stat, to co vam, ze by devastoval byt a to by nam kleplo, hlavne pritele…vse mame doma drevene, by ho zabil, kdyby se zakousl treba do futer :lol: :lol: tak mame kocourka..ale pejska by sme treba jednou radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:43

@Lindii
Ahoj :mavam: vy byste mohli mít hafana na zahradě ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 19:44

@LadyAndy sice prostoru kolem baraku je dost, ale oplocenou zahradu nemame a hlavne pejska co by sme chteli, tak by nemel byt kotcovan venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 19:48

@Lindii aha, a jakýho?? Ale třeba naši když lítaj přes den na zahradě tak pak doma jen spěj a ani by je nenapadlo něco ničit :pankac: akorát ten plot by asi chyběl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 20:01

Tohle je ten náš starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 20:07

Mimise není to rhodský ridžbeg ( nevím jak se to správně píše )

• Citovat
  • Upravit
1780
7.2.13 20:08
@JessikaJ píše:
Mimise není to rhodský ridžbeg ( nevím jak se to správně píše )

nene je to Bandog. ridgeback je míň svalnatější. Tohle je špatná fotka ale ten nás je mohutnej. Ale ty rasy jsou si podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 20:10

Roniček a Ejma když byla malinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 20:12

Tak přiznávám že rasu bandog ani neznám jdu se hned kouknout na net a trošku se vzdělat :oops:

• Citovat
  • Upravit
1780
7.2.13 20:14
@JessikaJ píše:
Tak přiznávám že rasu bandog ani neznám jdu se hned kouknout na net a trošku se vzdělat :oops:

já ji taky neznala, než jsem poznala miho chlapa.Taky jsem čuměla jak puk když mi řekl co má za psa.Ten velkej to je prdelka moje s nim se da domluvit a když ho nechám doma samotnyho tak vim že nic neuděla ale ta mala ma svoji hlavu a je to s ní boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
7.2.13 20:15

Musím přiznat, že tohle bych měla strach mít u dítěte, ale na dvůr jako hlídače bych ho brala hned

• Citovat
  • Upravit
12691
7.2.13 20:37

@LadyAndy Jůůůů, takový miminko :) No jo, to už tak bývá, ale i dnes je to puclík na pomazlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 20:49

@Tůmička četla jsem že bišonci se skvěle hoděj k dětem, tak to bude mít malej hned kamaráda ;) u nás hned dva kamarády :lol:
@Mimise fenečka je krásná jak je flekatá, to je u nich neobvyklý zbarvení, ne? A ten starší vypadá úplně jak pes, co ho má známá a tvrdila, že je to staford, ale to asi tak vypadá na tý fotce, že jsou si podobný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí