Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička píše:
A teď
ten je fakt boží
ale malinkej byl roztomilejší, jak to tak bejvá… ![]()
Smarjaaa tady se strhla psi diskuze,
my radsi pejska nechcem, prave proto, ze by se mohlo stat, to co vam, ze by devastoval byt a to by nam kleplo, hlavne pritele…vse mame doma drevene, by ho zabil, kdyby se zakousl treba do futer
tak mame kocourka..ale pejska by sme treba jednou radi.
@LadyAndy sice prostoru kolem baraku je dost, ale oplocenou zahradu nemame a hlavne pejska co by sme chteli, tak by nemel byt kotcovan venku ![]()
@Lindii aha, a jakýho?? Ale třeba naši když lítaj přes den na zahradě tak pak doma jen spěj a ani by je nenapadlo něco ničit
akorát ten plot by asi chyběl ![]()
Mimise není to rhodský ridžbeg ( nevím jak se to správně píše )
@JessikaJ píše:
Mimise není to rhodský ridžbeg ( nevím jak se to správně píše )
nene je to Bandog. ridgeback je míň svalnatější. Tohle je špatná fotka ale ten nás je mohutnej. Ale ty rasy jsou si podobné
Tak přiznávám že rasu bandog ani neznám jdu se hned kouknout na net a trošku se vzdělat ![]()
@JessikaJ píše:
Tak přiznávám že rasu bandog ani neznám jdu se hned kouknout na net a trošku se vzdělat
já ji taky neznala, než jsem poznala miho chlapa.Taky jsem čuměla jak puk když mi řekl co má za psa.Ten velkej to je prdelka moje s nim se da domluvit a když ho nechám doma samotnyho tak vim že nic neuděla ale ta mala ma svoji hlavu a je to s ní boj.
Musím přiznat, že tohle bych měla strach mít u dítěte, ale na dvůr jako hlídače bych ho brala hned
@LadyAndy Jůůůů, takový miminko
No jo, to už tak bývá, ale i dnes je to puclík na pomazlení ![]()
@Tůmička četla jsem že bišonci se skvěle hoděj k dětem, tak to bude mít malej hned kamaráda
u nás hned dva kamarády ![]()
@Mimise fenečka je krásná jak je flekatá, to je u nich neobvyklý zbarvení, ne? A ten starší vypadá úplně jak pes, co ho má známá a tvrdila, že je to staford, ale to asi tak vypadá na tý fotce, že jsou si podobný ![]()