Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
7.2.13 09:23

@Mimise coze???Tak za tohle, kdyby mi udelala bych ji dala nefalsovane pres drzku, tchyne, netchyne, nejde o par korun, ale o tisice, co to je proboha za kravu???Bych ji sjela jak malyho smrada a ty penize bych po ni teda chtela vratit :zed: chudero, mas zlatou trpelivost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 09:29

@Mimise No pěkně!!!Takže notorická zatloukačka. No potěš! Ta blbost je nekonečná!
Tak v tom případě, kdyby tvůj nějak neměl chuť zasahovat, tak bych mu velice ráda připoměla tuto situaci! Abych mu osvětlila fakt, jaká maminka je. :think:
Ale první bych teda slušně řekla jí, že se mi nelíbí systém vyplácení peněz za mnou provedenou práci-že nevidíš ani korunu a když ano, tak záhadně o nějakou tu stovku méně! :cert:
První slušně, pak přes chlapa, a pak-krumpáč, lopata, vápno a jít s tchýní do lesa na nějaké odlehlé místo beze svědků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 09:39

@Talunka @Lindii Nooo to bylo dost husté když to udělala. Syn se s ni vubec nebavil. Jenže mě ji bylo líto. Nikoho nemá a kdyby se ji něco stalo tak jsem nechtěla aby pak něčeho litoval. A to zatloukala ještě 4 dny že je to zaplecene a pak přišla že teda se omlouvá ale že ty peníze potřebovala. No asi jsem blbá, ale pořád doufám, že přece v ni musí být něco dobryho. Takže počkám jestli se ještě ozve a pokud ne tak o víkendu se ozvu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 09:44

@Mimise Ty jsi přesně tak najivní jako já. Si můžeme podat ruce. Budou nám pořád prudit život, budeme se bránit, ale k definitní hádce se vyhýbáma. Ono to stejně jednou přijde, jen to prostě ještě není ten čas na rozložení vztahu mezi tchýní a snachou :lol: A těžko by se pak prckovi vysvětlovalo, proč maminka má pupínky vždycky, když přijde babička od tatínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 09:53

@Talunka No u mě to zase praskne. vydržím hodně a tak sem zvědava kdy to zase vyvrcholí. Jenže ona ze sebe umi udělat chudinku a ja budu ta potvora. i když aspon bych si odpočnula od těch jejich kecu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
7.2.13 10:38

@Mimise jaj, tak to je taky dobrá podpásovka s tím povinným, a ještě takhle lže. to bych jí neodpustila a dala jí to pořádně vyžrat, a že umí dělat chudinku, ten tvůj ti snad věří, tak proč by jsi měla být za potvoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 10:44

@Šalvějka Luboš naštěstí ve všem stojí při mě. A moc dobře ví jaka ona umí být. Naštěstí už je auto přepsane na ni takže už máme klid. Ještě aby dala pokoj s tím, že neni ráda že budeme mít holčičku a ne kluka jak ona chtěla. A ženy další bomba :lol: Od pondělí jedu k mamce asi na tyden aby jsme se viděli dokud nemám obrovský břicho a mohli jsme jít kupovat věcičky na malou. A jelikož muj drahy je dlouho v práci tak jsem se ji zeptala jestli by nepřijela ty naše milačky vyvenčit odpoledne. A z ni včera vylezlo že si vezme kdyžtak dovolenoou a bude u nás a kdyby třeba u nás přespala…No ja včera padla mále pod stul když to řekla. Aby mi uřadovala celej den v bytě vlezla mi všude a ještě u nás spala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 12:14

Holky já bych se asi zbláznila, mít „doma“ to co máte vy.. já zítra jedu taky k mamce, ale jen na večer. Přítel s taťkou jedou na hokej hrát, tak budu vegetit u mamči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
7.2.13 12:19

Ahojky holky prosím o radu dneska jsem byla na krvi na určení rh faktoru a na pohlavní nemoci jenže jsem zapoměla, kdy si mám zavolat o výsledky jak dlouho to trvalo u vás než jste měli výsledky?? Nechce se mi znova otravovat sestru ona neměla moc náladu

• Citovat
  • Upravit
12691
7.2.13 12:23
@ka2ka píše:
Ahojky holky prosím o radu dneska jsem byla na krvi na určení rh faktoru a na pohlavní nemoci jenže jsem zapoměla, kdy si mám zavolat o výsledky jak dlouho to trvalo u vás než jste měli výsledky?? Nechce se mi znova otravovat sestru ona neměla moc náladu

Já jsem si nikam nevolala. Sestra mi to říkala až při další kontrole. A kdyby bylo něco špatně, tak oni ti zavolají. Kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
7.2.13 12:29

@Mimise
to rychle zatrhni ještě v začátku :mrgreen: nervy máš jenom jedny, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 12:32

@Šalvějka Jéé, hele až teď jsem si toho všimla, my jsme přesně o týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
7.2.13 12:42

Tumička kontrolu mám za 14 dní tak snad už ty výsledky budou nevím jak dlouho to trvá

• Citovat
  • Upravit
12691
7.2.13 12:48
@ka2ka píše:
Tumička kontrolu mám za 14 dní tak snad už ty výsledky budou nevím jak dlouho to trvá

To už bude. Mě vždycky dr. říká, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak zavolají, jinak výsledky až na další kontrole.. nevím, jakého máš doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.2.13 12:53

@Šalvějka No mě je zase blbí ji říct ses zblaznila lezt mi do bytu když po ni chci aby nam vyvenčila psy.Ale kdyžtak ji nedam klíče a bude to :-DNaštěstí od našeho bytu klíče nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí