Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise Tak to mám dost! Kdyby mi udělala co vám s tim povinnym ručením, tak tim by u mě definitivně skončila, kor když v tom vesele pokračuje dál! ![]()
V životě už by nás neviděla, taková svině si nic jinýho nezaslouží!!! A nevěř tomu, že se změní, to je blbost! No při představě že bych měla takový půjčit svoje dítě padám do mdlob, ani ty psi bych jí nepůjčila! Bože to jsou lidi…
![]()
@LadyAndy No já ji dlouho nemohla přijít na jmeno pak se sama začla nějak vnucovat a bavit. Tak jsem ji dala zase šanci a ted už zase zkouší co vydržím. Takže se těším až se příští tyden sbalím a odejdu a od všeho si odpočnu. A ji neuvidím celý tyden.
@Mimise to se nedivim, že se začla vnucovat- když z vás má takový benefity ![]()
Ahoj jdu se přidat k vám do diskuse tedy jestli smím protože jinde to vypadá, že se všichni zbláznili
Ženy tak jsem na ten příští tyden zvědava!!!Ale dneska to stojí opravduza to. Bolí mě tak v kříží že z toho asi začnu mlátit hlavou o zed. K tomu sem kvuli tchyni uplně bez nálady a to muj drahy dneska přijde pozdě z práce domu. Takže venčení psů zustane na mě, nebo spíš oni venčí mě.
Mimise mě taky dneska pejskové vyvenčili musela jsem se převlíct tlapky jsem měla všude ![]()
@JessikaJ píše:
Mimise mě taky dneska pejskové vyvenčili musela jsem se převlíct tlapky jsem měla všude
@JessikaJ píše:
Mimise mě taky dneska pejskové vyvenčili musela jsem se převlíct tlapky jsem měla všude
@LadyAndy
Někdy to stojí za to. Já šla ted na obhlídku jestli je tam moc psů venku a je
Takže naši mišánci musejí ještě počkat. Kdyby se s nějakym psem potkali tak by to nedopadlo dobře
Ta mala si chce hrát a ten náš starší ji bráni a do každyho psa se zakousne i přez košík.
Já mám jednu fenku doma zítra jí bude 14 a tchán má tři lovecký a ty když pustím proběhnout tak si musím stoupnout do kouta protože lítají půl hodiny jak magoři a nejsou k zastavení
@JessikaJ píše:
Já mám jednu fenku doma zítra jí bude 14 a tchán má tři lovecký a ty když pustím proběhnout tak si musím stoupnout do kouta protože lítají půl hodiny jak magoři a nejsou k zastavení
já mám doma dva bandogi staršímu je 7 a te mladší potvoře je rok. takže to mám vesele. k tomu mě ta mala devastuje byt a už neím co s ní mám dělat…někdy jsem z ní neštěstná. Když ji střiskám tak ona u otho ještě vrtí ocasem jak kdyby si ze mě dělala srandu
Tak to mi připomíná tchánovo hafany když já po nich chci aby poslouchali tak se mi smějou do očí a když on na ně jen koukne tak poslouchají jak švýcarský hodinky, přítel se mi směje, že ze mě mají jen srandu ![]()
To jsou pořádný hafani!!
Ale krásný!
Já mám menší- dva bígly, fenku 8let a pejsek 2roky a když mám piškot v ruce tak poslechnou na slovo ![]()
Malej devastoval byt jen když jsme byli s manželem oba pryč, to ti ničí i když jsi teď doma?
@JessikaJ píše:
Tak to mi připomíná tchánovo hafany když já po nich chci aby poslouchali tak se mi smějou do očí a když on na ně jen koukne tak poslouchají jak švýcarský hodinky, přítel se mi směje, že ze mě mají jen srandu
Tak to má bejt, co by poslouchali tebe když jsou tchána
![]()
já právě nevím jak to tam funguje s výsledkama na klasické stěry jednou do roka si taky volám víš no počkám a asi by doopravdy volali kdyby něco bylo špatně díky za radu